learndl triboon hostida

آموزش راه اندازی وب سایت در لوکال هاست

آموزش راه اندازی وب سایت در لوکال هاست

به طور معمول طراحان وب سایت قبل از اینکه وب سایتی را بر روی اینترنت قرار دهند، آن را بر روی لوکال هاست پیاده سازی می کنند. در واقع، لوکال هاست به مدیران سایت ها این امکان را می دهد تا محصول نهایی را بر روی رایانه خود مشاهده کنند تا دیگر مجبور نشوند که هزینه خرید هاست و دامنه را بپردازند.
با ما همراه باشید تا نشان دهیم که چگونه می توانید بر روی رایانه شخصی خودتان لوکال هاست را پیاده سازی کنید و سپس انواع وب سایت ها را بر روی آن نصب کنید.

لوکال هاست چیست؟

به هاست محلی در اصطلاح لوکال هاست (localhost) گفته می شود. بدین معنا که کاربر برای اتصال به هاست دیگر احتیاج به کانکشن خارجی ندارد، بلکه سیستم شخصی وی خود هاست می باشد!
به زبانی ساده تر، بخشی از هارد رایانه شخصی خود را به هاست تبدیل می کنید و سایت ها را بر روی آن میزبانی می کنید. در نتیجه برای مشاهده وب سایت ها در لوکال هاست باید localhost را در آدرس بار مرورگر وارد کنید تا سایت نمایش داده شود.

همانطور که متوجه شدید، در این حالت حتی نیازی به ارتباط اینترنت نیست. در نتیجه، سرعت عملکرد سریع تر خواهد بود. به همین دلیل است که اکثر طراحان وب سایت از لوکال هاست برای انجام پروژه ها استفاده می کنند و سپس محصول نهایی را بر روی اینترنت قرار می دهند.

 

نحوه پیاده سازی لوکال هاست (localhost)

اکنون که می دانید لوکال هاست چیست و چه مزایایی را به همراه دارد، نوبت آن رسیده است تا خود لوکال هاست را بر روی سیستم فعال کنیم.
برای اینجام این کار لازم است که از نرم افزارهای مخصوص به ایجاد لوکال هاست استفاده کرد. یکی از این نرم افزارها زمپ (xampp) نام دارد که در این خصوص بسیار کارآمد می باشد. کافیست که نرم افزار را نصب کنید و سپس mysql و apache را اجرا کنید تا لوکال هاست آماده استفاده شود.

پس از اینکه لوکال هاست اجرا (run) شد، به مسیر drive C -» xampp -» htdocs مراجعه کنید. این مسیر همان جایی است که سایت شما باید در آن قرار گیرد! فایل های وب سایت را در این پوشه کپی کنید و localhost را در مرورگر وارد کنید تا محتویات را مشاهده کنید.

نکته: در صورتی که نرم افزار را در مسیر دیگری نصب کرده باشید، باید به همان مسیر مشخص شده توسط خودتان مراجعه کنید.

بهتر است که در مسیر گفته شده یک پوشه جدید خودتان ایجاد کنید تا اگر در آینده خواستید چندین وب سایت را مدیریت کنید، با مشکلی برخورد نکنید.
برای مثال یک پوشه به نام site1 ایجاد کنید و فایل های وردپرس را در آن وارد کنید و سپس در مرورگر آدرس localhost/site1 را وارد کنید تا به سایت وردپرسی دسترسی داشته باشید.

 

ایجاد پایگاه داده در لوکال هاست

اگر بخواهید وب سایت وردپرسی را بر روی لوکال هاست راه اندازی کنید، باید قبل از اقدام به نصب وردپرس پایگاه داده را ایجاد کرده باشید.

نرم افزار ژمپ برای مدیریت پایگاه داده از phpmyadmin استفاده می کند که بر روی هاست های اینترنتی نیز بیشتر از همین نرم افزار استفاده می شود. برای دسترسی به بخش پایگاه داده آدرس localhost/phpmyadmin را در مرورگر وارد کنید و از اطلاعات زیر برای ورود استفاده کنید:

Username: root

Password:

توجه: کادر رمز را باید خالی بگذارید، به صورت پیشفرض هیچ رمزی بر روی پایگاه داده وجود ندارد!

پس از اینکه وارد بخش phpmyadmin شدید، می توانید پایگاه داده را ایجاد کنید. این اطلاعات را به هنگام نصب وردپرس باید در اختیار سیستم مدیریت محتوا بگذارید تا بتواند جدول های مورد نیاز را برای نگه داری محتوای سایت ایجاد کند.

به این مطلب امتیاز دهید

امتیاز کلی : 4.5 / 5. تعداد آرا : 2

اولین نفر باید که به این مطلب امتیاز میدهید

وبیت این پست توسط نگارش شده است.

در کانال وبیت عضو شو تا از آخرین اخبار ، آپدیت محصولات و تخفیف ها با خبر بشی ☺ عضویت در کانال تلگرام

اشترک گذاری

مقاله های پیشنهادی

وبیت این مطالب را به شما پیشنهاد میدهد

ارسال نظر ( 4 نظر تایید )

نظرات پس از رویت و تایید مدیران نمایش داده می شود
  • پوریا 22 اسفند 1395 پاسخ

    سلام
    اسم افزونه پشتیبانی آنلاینتون چیه ؟

    • محمد پورداداشمدیر سایت[ در پاسخ به پوریا ] 22 اسفند 1395 پاسخ

      با سلام
      از افزونه زیر استفاده کنید
      http://vebeet.com/post/1353/

      • پوریا[ در پاسخ به محمد پورداداش ] 23 اسفند 1395 پاسخ

        ببخشید اون نه
        چت آنلاین که جدیدا گذاشتید رو میگم

        • محمد پورداداشمدیر سایت[ در پاسخ به پوریا ] 23 اسفند 1395 پاسخ

          از افزونه crisp وردپرس به همراه ثبت نام در سایت crisp.im استفاده شده
          لینک افزونه
          https://wordpress.org/plugins/crisp/

همکاران وبیت