آموزش نحوه نمایش تاریخ آخرین بروزرسانی نوشته ها در وردپرس
- آموزش • آموزش وردپرس
- ۲۳ اسفند ۱۴۰۱
- 2,083 بازدید
آیا می خواهید که تاریخ آخرین بروزرسانی نوشته ها را در وردپرس نشان دهید؟ برخی از وب سایت ها به طور مرتب نوشته های خود را تغییر داده و آنها را بروزرسانی می کنند. به همین دلیل، در این مقاله از وبیت تصمیم گرفتیم تا نحوه اضافه کردن امکان نمایش آخرین بروز رسانی پست ها را برایتان را آموزش دهیم.
آنچه در این پست میخوانید
چه زمانی به نمایش تاریخ آخرین بروزرسانی نوشته ها نیاز است؟
اکثر پوسته های وردپرسی به طور معمول تاریخ انتشار نوشته ها را نشان می دهند. بنابراین، اگر نوشته ای قدیمی را تغییر داده باشید بهتر است که تاریخ بروزرسانی را به کاربران سایت اعلام کنید تا متوجه شوند که آن نوشته قدیمی نبوده و همچنان دارای ارزش است.
همچنین برخی از وب سایت ها برای جلوگیری از چنین موردی ترجیح می دهند که تاریخ مقالات را نشان ندهند که این مورد هرگز توصیه نمی شود.
همچنین آپدیت تاریخ پست و نمایش دوباره پست در صفحه اصلی وردپرس را یاد بگیرید…
آموزش این کار
در این آموزش لازم است که کدهایی را به فایل های وردپرس اضافه کنید. پیشنهاد می شود که کدهای را به فایل توابع پوسته فعال سایت به نام functions.php اضافه کنید.
روش 1: نمایش تاریخ بروزرسانی قبل از محتوای نوشته
همانطور که اشاره شد، کدهای زیر را به فایل functions.php پوسته فعال سایت اضافه کنید.
function wpb_last_updated_date( $content ) { $u_time = get_the_time('U'); $u_modified_time = get_the_modified_time('U'); if ($u_modified_time >= $u_time + 86400) { $updated_date = the_modified_time('F jS, Y'); $updated_time = the_modified_time(); $custom_content = '<p class="last-updated">Last updated on'. $updated_date . 'at'. $updated_time .'</p>'; } $custom_content .= $content; return $custom_content; } add_filter( 'the_content', 'wpb_last_updated_date' );
این کد بررسی می کند که آیا تاریخ انتشار نوشته با تاریخ بروزرسانی آن متفاوت است یا خیر. در صورتی که تفاوتی وجود داشت تاریخ بروزرسانی را قبل از محتوا نشان دهد.
برای اینکه تاریخ مورد نظر ساده جلوه نکند، می توان از کدهای CSS برای استایل دهی استفاده کرد. مانند نمونه زیر:
.last-updated { font-size: small; text-transform: uppercase; background-color: #fffdd4; }
روش 2: نمایش تاریخ بروزرسانی در ساختار قالب
در این حالت باید فایل های خود پوسته را تغییر دهید. امروزه بیشتر پوسته ها از کدهای مخصوص به خود برای نمایش قسمت های مختلف سایت استفاده می کنند که قطعا اعمال تغییرات را برای افراد غیرحرفهای سخت و دشوار خواهد ساخت.
توصیه می شود که قبل از هرگونه اعمال تغییری از پوسته سایت یک نسخه بک آپ تهیه کنید تا اگر سایت دچار مشکل شد و بهم ریخته نشان داده شد، بتوانید بدون اتلاف زمان مشکل را درست کنید.
فایلی که در آن تاریخ انتشار نوشته ها مشخص می شود را پیدا کنید و کدهای زیر را جایگزین کنید:
$u_time = get_the_time('U'); $u_modified_time = get_the_modified_time('U'); if ($u_modified_time >= $u_time + 86400) { echo "<p>Last modified on "; the_modified_time('F jS, Y'); echo " at "; the_modified_time(); echo "</p> "; }
تصویر فوق بعد از اعمال تغییرات گفته شده در روش دوم است.
همان طور که مشاهده می کنید، علاوه بر تاریخ انتشار، تاریخ بروزرسانی نیز وجود دارد.
امیدوارم از این پست لذت برده باشید …