learndl zhaket triboon hostida

۱۰ کاری که قبل از تغییر قالب سایت باید انجام داد

۱۰ کاری که قبل از تغییر قالب سایت باید انجام داد

اگر از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده می کنید، بدون شک حداقل برای یکبار پوسته سایت را تغییر داده اید. اگر تازه شروع به کار کرده اید و این اولین باری است که می خواهید پوسته سایت‌تان را تغییر دهید، بهتر خواهد بود.
یکی از زیبایی های وردپرس این است که کاربران به راحتی می توانند پوسته سایت را عوض کنند. برای انجام این کار تنها به چند کلیک نیاز است. اما تغییر پوسته هرچند که با چند کلیک و به راحتی قابل انجام است، اما باید بدانید که این کار برای خود نیازمند یکسری شرایط است.

1- از پوسته فعال یادداشت برداری کنید

برای اینکه بتوانید بهترین پوسته برای نیازهای خود انتخاب کنید، می توانید در میان هزاران پوسته موجود جستجو کنید. بسیاری از پوسته ها امکانات درونی را شامل می شوند که از طریق فایل functions.php و سایر فایل ها به وردپرس اضافه می شود.
از آنجا که این امکانات در داخل خود پوسته قرار دارند، اگر بخواهید قالب سایت را عوض کنید، آن ویژگی ها از سایت حذف خواهند شد. بدین منظورم، لازم است که امکانات و ویژگی های پوسته فعال سایت را یادداشت برداری کنید تا بعد از تغییر پوسته، آن امکانات را به قالب جدید منتقل کنید.

 

2- به سایدبارها توجه کنید

به هنگام انتخاب پوسته دقت کنید که از ابزارک ها پشتیبانی کند. یکی از ساده ترین روش ها برای سفارشی سازی وب سایت، افزودن امکانات به سایت از طریق ابزارک ها می باشد. در نتیجه، اگر پوسته ای که انتخاب می کنید از این ویژگی برخوردار نباشد، با مشکل جدی مواجه خواهید شد.
بسیاری از مدیران وب سایت ها از سایدبارها برای درج تبلیغات و مطالب دیگر استفاده می کنند، به همین دلیل پشتیبانی از ستون های کناری و ابزارک ها از جمله ویژگی هایی است که یک پوسته استاندارد باید داشته باشد.

 

3- آمارگیر را فراموش نکنید

بسیاری از مدیران سایت ها برای اطلاع از وضعیت آمار سایت خود، به سراغ استفاده از سرویس هایی مانند گوگل آنالیز می روند. به عبارتی، خیلی ها ترجیح می دهند که یک از سرویس خارجی استفاده کنند تا اینکه بخواهند برای این منظور از افزونه ها استفاده کنند.
در چنین مواقعی شما کدهای آمارگیر را در فایلی مانند footer.php پوسته سایت قرار می دهید. حال اگر پوسته سایت را تغییر دهید، آمارگیر از سایت برداشته خواهد شد و جالب است که بدانید خیلی ها تا مدتی این موضوع را فراموش می کنند.

 

4- نسخه پشتیبان

قبل از هرچیز باید بدانید که با تهیه نسخه پشتیبان چیزی را از دست نخواهید داد. جهت پیشگیری از هرگونه مشکلی لازم است که حتما یک نسخه پشتیبان از پوسته، فایل های سایت و پایگاه داده تهیه کنید تا در صورت لزوم آنها را بازگردانی کنید.

5- حالت در دست تعمیر

قطعا دوست ندارید که کاربران به هنگام تغییر پوسته، وب سایت را مشاهده کنند. در چنین حالتی کاربران با وب سایت بهم ریخته مواجه خواهند شد و از وب سایت خارج خواهند شد که به ضرر اعتبار سایت خواهد بود.
به همین دلیل توصیه می شود که برای مدتی که روی تغییر پوسته کار می کنید، حالت در دست تعمیر را فعال کنید تا کاربران از این موضوع آگاه شده و در زمان دیگری به سایت باز گردند.

 

6- بررسی عملکرد و سازگاری با افزونه ها

پس از اینکه پوسته جدیدی را فعال کردید، حتما باید عملکرد آن را بررسی کنید تا از سازگاری کامل پوسته با افزونه ها مطمئن شوید. برای بررسی خود را محدود به صفحه نخست سایت نکنید، بلکه باید از صفحات داخلی مانند نوشته ها، برگه ها، صفحه جستجو، صفحه 404 و آرشیوها بازدید کنید تا در صورت وجود مشکلی بتوانید آن را شناسایی کنید.

 

7- سازگاری با مرورگرهای مختلف

وب سایت خود را با تمام مرورگرهایی که دسترسی دارید، بررسی کنید. شاید برای‌تان جالب باشد که بدانید مرورگرها برای نمایش صفحات از یکسری کدهای مخصوص به خود استفاده می کنند. به عبارتی دیگر، طراح قالب ممکن است فراموش کرده باشد که سایت را برای یکسری مرورگرها بهینه سازی کند و در نتیجه وب سایت در آن مرورگر به درستی نشان داده نشود.

 

8- بررسی سرعت بارگذاری

قبل از اینکه پوسته سایت را تغییر دهید، سرعت بارگذاری سایت را یادداشت کنید و سپس این کار را با پوسته جدید نیز تکرار کنید. در صورتی که سرعت سایت کاهش داشت (زمان بارگذاری طولانی شد) لازم است که اقداماتی را در جهت بهینه سازی قالب انجام دهید و یا حتی به دنبال قالبی دیگر بگردید.
توصیه می شود که برای این منظور از ابزارهای آنلاین مانند GTmetrix استفاده شود.

 

9- بررسی نرخ خروج

آیا می خواهید بدانید که قالبی که انتخاب کرده اید تا چه اندازه برای مخاطب سایت جذاب بوده است؟ پاسخ ساده است، نرخ خروج سایت را بررسی کنید.
برخی از پوسته ها جذابیت خاصی داشته و گردش در سایت را برای کاربران آسان می کنند، در نتیجه کاربر از صفحات بیشتری بازدید کرده و نرخ خروج از سایت کاهش می یابد. اما اگر نرخ خروج از سایت با تغییر قالب افزایش پیدا کند، حتما باید به دنبال یک راه حل باشید.

 

10- به نظرات بازدید کنندگان توجه کنید

وقتی طرح جدیدی رونمایی می شود، کاربران در این خصوص نظرات خود را در میان می گذارند. ممکن است از یک امکان استقبال کرده و ویژگی دیگری را بیهوده و غیرمفید بدانند.
با کاربران سایت خود در ارتباط باشید و بینید که آنها در مورد ظاهر جدید سایت چه نظری دارند و از آنها برای بهبود سایت کمک بگیرید.

به این مطلب امتیاز دهید

امتیاز کلی : 3.5 / 5. تعداد آرا : 2

اولین نفر باید که به این مطلب امتیاز میدهید

وبیت این پست توسط نگارش شده است.

در کانال وبیت عضو شو تا از آخرین اخبار ، آپدیت محصولات و تخفیف ها با خبر بشی ☺ عضویت در کانال تلگرام

اشترک گذاری

مقاله های پیشنهادی

وبیت این مطالب را به شما پیشنهاد میدهد

ارسال نظر ( 0 نظر تایید )

نظرات پس از رویت و تایید مدیران نمایش داده می شود
هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !
همکاران وبیت