آموزش نحوه شناسایی لینک های شکسته در وردپرس
لینک های شکسته بر روی سئو سایت تاثیر منفی می گذارند، بدین جهت لازم است که لینک های شکسته را شناسایی کرده و آنها را رفع کرد. با ما در این آموزش از وبیت همراه باشید تا نحوه شناسایی لینک های شکسته در وردپرس را به شما نشان دهیم تا با رفع مشکل لینک های شکسته سایت خود را یک گام بیشتر بهینه سازی کنید.
آنچه در این پست میخوانید
شناسایی لینک های شکسته در وردپرس
قبل از اینکه به سراغ روش های شناسایی و رفع لینک های شکسته برویم بهتر است که توضیح مختصری درباره لینک های شکسته ارائه شود تا افرادی که با این اصطلاح آشنا نیستند با دید بهتری ادامه مطلب را دنبال کنند.
به طور ساده اگر یک آدرس URL در دسترس نباشد (صفحه یا فایل حذف شده باشد، آدرس اش تغییر کرده باشد و…) لینک شکسته به وجود می آید.
برای مثال ما یک لینک به بخشی از سایت ایجاد می کنیم اما اگر آن لینک نتیجه درست نباشد و نتیجه خطای 404 باشد، در این حالت آن لینک ما به عنوان لینک شکسته شناخته خواهد شد.
وجود چند لینک شکسته بر روی سئو سایت تاثیری نخواهد گذاشت، اما اگر تعداد این نوع لینک ها زیاد باشد، در این صورت با افت رتبه در موتورهای جستجو مواجه خواهید شد و به همین دلیل است که باید لینک های شکسته را شناسایی کرد و آنها را برطرف کرد.
چرا باید لینک های شکسته سایت را برطرف کنیم؟
اکثر افرادی که از اینترنت استفاده می کنند حداقل یکبار با خطای 404 مواجه شده اند، چه رسد که شما مدیر یک وب سایت باشید. پس قطعا باید با مفهموم خطای 404 آشنا باشید و بدانید که این خطا چه زمانی رخ می دهد.
بنابراین با دانستن این موضوع که وجود خطاهای 404 تا چه اندازه می تواند به زیان سایت باشد، نمی توان به سادگی از کتار این موضوع رد شد.
پیدا کردن لینک های شکسته سایت
شما به عنوان یک مدیر وب سایت وظیفه دارید تا سایت خود را در بهترین شرایط نگه دارید و بررسی صحت درستی لینک های درج شده در صفحات وب سایت از جمله کارهایی است که باید انجام دهید.
البته اگر سایت شما صفحات زیادی داشته باشد این کار به صورت دستی قابل انجام نخواهد بود و می بایستی از ابزارهای آنلاین و افزونه ها کمک بگیرید.
یکی از بهترین ابزارها که مدیران سایت ها می توانند از آن استفاده کنند، ابزار گوگل وبمستر است. در صورتی که سایت خود را در کنسول جستجوی گوگل ثبت کرده باشید می توانید از اطلاعات و گزارش های مفیدی که این ابزار ارائه می کند در راستای بهینه سازی وب سایت خود استفاده کنید.
ابزار دیگری که برای بررسی لینک های شکسته می توانید استفاده کنید، وب سایت http://validator.w3.org/checklink می باشد. البته باتوجه به این موضوع که این سایت پس از اینکه درخواست بررسی را ثبت می کنید شروع به بررسی صفحات وب سایت می کند، این فرایند تا حدودی زمان بر خواهد بود و البته برای سایت های بزرگ چندان مناسب نمی باشد.
افزونه Broken Link Checker
خب در انتها شما را با یک افزونه بسیار مناسب آشنا می کنیم! افزونه Broken Link Checker همان چیزی که است که کاربران وردپرسی به آن نیاز دارند.
این افزونه تمام لینک های شکسته سایت را شناسایی کرده و اطلاعات آنها را در داشبورد مخصوص به خود افزونه ثبت می کند تا تصمیم بگیرید که آن لینک ها را حذف کنید و یا آدرس URL لینک ها را اصلاح کنید.
در انتها توصیه می شود که پس از اینکه لینک های شکسته را شناسایی کردید، آنها را با استفاده از ریدایرکت 301 به صفحه درست ریدایرکت کنید تا اعتبار صفحه از دست نرود.