آموزش تغییر قالب | چگونه قالب وردپرس را تغییر دهیم ؟
- آموزش • آموزش وردپرس
- ۱۲ شهریور ۱۴۰۲
- 2,119 بازدید
به صورت کلی تر ، توی این مقاله میخواهیم راجب این صحبت کنیم که چطوری اصلا باید قالب وردپرس رو تغییر دهیم ؟ منظورم همون تغییر قالب وردپرس به یک قالب جدیده ! اگر به یاد داشته باشید ، در مقاله قبلی (برای مطالعه بروی آن کلیک کنید) راجب این صحبت کردیم که چطوری باید قالب وردپرس رو ویرایش کنیم ؟ حالا میخواهیم راجب جایگزین شدنش باهم صحبت کنیم . پس تا انتهای این مقاله مارو همراهی کنید . همچنین اگر سوال یا مشکلی در این خصوص داشتید ، از قسمت نظرات کابران با ما به اشتراک بگذارید .
آنچه در این پست میخوانید
قبل از تغییر قالبت سایت تون ، کارهای زیر را انجام دهید !
- کپی کدهای قبلی به قالب فعلی : بسیاری از کاربران وردپرس مایلند وبسایت خود را با اضافه کردن قطعه کدهای سفارشی شخصی سازی کنند، که این قطعه کدها باید در فایل function.php یا در سایر فایلهای پوسته قرار گیرند.
- تهیه بک آپ از وبسایت : بهترین اقدام این است که قبل از تغییر قالب وردپرس، حتما از تمامی اطلاعات سایت اعم از قالب، پستها، تصاویر، پلاگینها و دیتابیس خود پشتیبان تهیه کنید.
- بررسی زمان لود شدن سایت و تست زمان بارگذاری آن : سرعت لود صفحات از عوامل مهم در جلب رضایت کاربر و بهینهسازی سایت به شمار میرود، پس توصیه می-کنیم قالب وردپرسی خود را بر همین مبنا انتخاب کنید.
- نگهداری کدهای ردیابی : مدیران سایتها برای تجزیه و تحلیل سایتهای خود از سیستمهای معتبری مانند Google Analytics یا Adsense استفاده میکنند که بطور معمول همهی آنها یک کد ردیابی در اختیار کاربر قرار میدهند.
- تهیه بک آپ دستی از phpMyAdmin : در صورت بروز هر گونه مشکل که به بازیابی وبسایت خود احتیاج داشته باشید برای بازگردانی آن، باید از سایت خود یک نسخه پشتیبان تهیه کنید، با استفاده از یک افزونه پشتیبان گیری وردپرس استفاده کنید.
- استفاده از “در دست تعمیر” : یکی از برترین افزونههای در حال ساخت رایگان، پلاگین SeedProd نام دارد. این افزونه با بیش از 1 میلیون نصب فعال امکان ساخت صفحات زیبا “به زودی” یا “حالت تعمیر و نگهداری” را برای شما فراهم میکند.
- محتوای موجود در سایدبارها : سایدبارها یا نواری کناری سایت شما در وردپرس با استفاده از ابزارکها قابل استفاده هستند، سایدبارها معمولا برای افزودن موارد مختلفی از جمله آمار سایت، پیوندهای اجتماعی، تبلیغات، آگهیها، فرمهای اشتراک، فرم تماس، لینکها، مطالب و غیره استفاده میشود.
انتخاب قالب وردپرس
حالا زمان انتخاب کردن قالبی است که میخواهید در وبسایت خود از آن استفاده کنید. اگر میخواهید برای سایت فروشگاهی خود قالبی انتخاب کنید ، ولی هنوز با قالب های فروشگاهی آشنایی ندارید ، مقاله قبلی مارو مطالعه کنید . پس از اینکه قالب رو تهیه کردید ، به سراغ باقی مراحل بروید .
نحوه تغییر قالب وردپرس بدون نمایش عمومی
شما زمانی که یک قالب را انتخاب کردید بهتر است قبل از ایجاد تغییرات و جایگیزینی آن با قالب فعلی، به طور زنده و آنلاین پیش نمایش آن را مشاهده و میزان سازگاری قالب جدید را با افزونههای موجود در سایت وردپرسی خود بررسی کنید و اطمینان حاصل کنید که هیچ مشکلی ندارد و همه چیز بدرستی کار میکند. تنها روشی که ما توصیه به استفاده از آن داریم ، استفاده از افزونه برای انجام این کار است . افزونه ایی که پایین تر به شما معرفی کردیم ، میتونه کل چالش های شمارو در این قسمت حل کنه !
استفاده از افزونه Theme Switcha
افزونه Theme Switcha همانطور که از نامش مشخص هست ، یکی از پلاگین های کاربردی برای سوییچ کردن به قالب های دیگر است . این افزونه با بیش از 6 هزار نصب فعال و کاربری ساده و آسان امکان مشاهده پیش نمایش قالب را بدون فعال کردن آن برای شما فراهم میکند. پس از نصب و فعالسازی افزونه، از پنل مدیریت پیشخوان خود به بخش تنظیمات و سپس Theme Switcha بروید. در صفحه General Settings مطابق شکل زیر، گزینه “Enable theme switching” را انتخاب کرده و بر روی Save Changes کلیک کنید.
کارهایی که پس از تغییر قالب باید انجام دهید.
- بررسی سازگاری مرورگرها
- میزان بازدید سایت
- افزودن کدهای ردیابی
- تقاضای بازخورد از کاربران
- غیر فعال کردن صفحه در دست تعمیر
- تست وبسایت
- تست زمان بارگیری سایت