آموزش افزونه Loco Translate برای ترجمه سایت وردپرسی
- افزونه • افزونه وردپرس
- ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲
- 1,872 بازدید
تابحال شده که بخواهید برای وبسایت خود مشتری خارجی پیدا کنید ؟ یا اصلا به صورت کلی به فکر این افتادید که کسب درآمد دلاری داشته باشید ! (با این وضعیت دلار ، درامد دلاری میتونه بترکونه ) اما برای اکثر ماها ، یک مشکل مشترک و اساسی وجود داره و اونم مشکل زبانه! شاید در حدی زبان بلد باشیم که بتوانیم به صورت روزمرگی از آن استفاده کنیم . اما تعداد اون دسته از کارفرماها و وبمسترهایی که به انگلیسی نیتیو یا محلی کاملا مسلطن خیلی کم هستش . پس بزرگترین مشکل اساسی شما ، زبانه ! حالا اگر قرار باشه با مشتری خود صحبت نکنید و فقط در حد پیام دادن باشه چی ؟ احتمالا از پس آن بربیاید . توی این مقاله به صورت خیلی کلی میخوام راجب یک پلاگین حرفه ایی از وردپرس صحبت کنم که شما رو قادر به استفاده از زبان انگلیسی در سایت تون میکنه ! (یعنی شما رو قادر به ترجمه سایت میکنه )
آنچه در این پست میخوانید
فارسی سازی اکثر بخش های سایت با افزونه وردپرسی
برای کسب اطلاعات بیشتر راجب این پلاگین یا افزونه ، پیشنهاد میکنم که وبیت رو تا انتهای این مقاله همراهی کنید . اگر هم سوال یا ابهامی در رابطه با این موضوعات و مشکلات زبانی داشتید ، میتوانید از قسمت نظرات کاربران با ما به اشتراک بگذارید تا در فید بک گرفتن از شما ، بتونیم روز به روز بهترین ورژن از مقالات را منتشر کنیم . همین اول کاری بزارید بگم که شما میتوانید افزونه و قالب سایت خود را با افزونه Loco Translate فارسی سازی کنید . به راحتی میوانید فایل های وردپرس را ترجمه کنید. همچنین ابزارهای محلی سازی برای توسعه دهندگان، مانند استخراج رشته ها و ایجاد قالب ها را فراهم می کند.
امکانات افزونه
- ایجاد و به روز رسانی فایل های زبان به طور مستقیم در قالب یا افزونه
- ایجاد ویرایشگر ترجمه درون پیشخوان وردپرس
- کامپایل فایل MO
- استخراج رشته های قابل ترجمه از کد منبع
- پشتیبانی از ویژگی های PO از جمله نظرات، مراجع
- مسیر زبان حفاظت شده برای صرفه جویی در ترجمه های سفارشی
آموزش کار با افزونه Loco Translate
همانطور که همه شما طبق روال همیشگی با فرایند نصب و فعالسازی افزونه آشنا شدید ، وقت آن رسیده است که اون رو راه اندازی کنید . پس از فعالسازی افزونه، منو جدیدی به نام Loco Translate به پنل مدیریت اضافه شده است. این افزونه دارای چهار زیرمنوی مهم است، در اولین بخش تمامی افزونه های اجرا شده و قالب فعال را مشاهده میکنید. همه این قسمت هارا توضیح داده ایم و جلوتر با آنها آشنا خواهید شد .
1 – home loco translate
در زیر منو themes و plugins، تمامی افزونه ها و قالب ها را نشان میدهد. در این بخش میتوانید روی هر کدام کلیک کنید و روی edit زبان persian کلیک کنید و یک به یک رشته ها را ترجمه کنید و در آخر روی save کلیک کنید .
2 – translate string themes
به علاوه میتوانید روی زیر منو وردپرس رفته و تمامی موارد را ترجمه کنید.شما در واقع با این افزونه میتوانید بخش های مختلفی از سایت تون رو ترجمه کنید . اما به یاد داشته باشید که همه بخش هارو نمیتوانید با این افزونه ترجمه کنید ! اگر بخواهید یک سایت کاملا دو زبانه داشته باشید ، پیشنهاد میکنم که این مقاله رو حتما مطالعه کنید .
3 – translate wordpress
در این قسمت از بخش تنظیمات افزونه، میتوان فایل های MO از جمله جداول هش و رشته های مشکل دار را کامپایل کرد. کمتر افزونه ایی پیدا میشود که این کار را به صورت کامل و بی نقص برای ما انجام دهد . همچنین تعداد بکاپ قایل های PO را انتخاب کرد. و در آخر تعیین کنید چه اشخاصی به افزونه و رشته های ترجمه دسترسی داشته باشند.
4 – setting loco translate
در آخرین مرحله ، یا بهتره بگیم که در مرحله نهایی ، پس از پیکربندی همه تنظیمات ، روی دکمه save settings کلیک کنید تا پیکربندی شما ذخیره شود .