انتخاب نسخه دارک
لرن دی التریبون

آموزش اجرای مشخصه NPS در سایت وردپرسی با افزونه NPS Computy

افزونه وردپرس ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ 2,259 بازدید مطالعه 3 دقیقه

آموزش اجرای مشخصه NPS در سایت وردپرسی با افزونه NPS Computy

در این مقاله میخواهیم به شما آموزش هایی بدیم ، که چطوری امکانی را درسایت ایجاد کنید تا کاربران با استفاده از آن بتوانند به ، بخش های مختلف سایت شما امتاز بدهند . دقیقا یک جورایی میتونه برای به دست آوردن تجربه کاربری ، بخش های مختلف در سایت مفید باشه ! در کل باید بگم که یک شیوه نوین برای به دست آوردن تجزیه و تحلیل های یک بخش از سایت ، به همین راحتی امکان پذیره ! شما با این امکان میتونید داده های آماری سایت خود را برای گرفتن نتایج نهایی تجربه کاربری سایت خود  فراهم کنید . (مشخصه NPS)

 

علم تجربه کاربری ، بک گراندی از مشخصه های آزمایش و تحلیل داده آماری سایت

پس از به دست آوردن این اطلاعات میتوانید با علم تجربه کاربری تصمیم بگیرید که چگونه دیتاهای سایت خود را تجزیه و تحلیل کنید . همچنین در نهایت میتونید به کسب درامد و رشد بیشتر سایت خود کمک کنید . داشتن یک سایت پربازده و فوق العاده از لحاظ سرعت ، امنیت ، تجربه کاربری ، رابط کاربری ، سئو و … آرزوی هر وبمستریه ! پس برای کسب هرگونه اطلاعاتی راجب طراحی وب و دنیای زیبای وبمستری ، آرشیو مقالات وبیت را تا انتها دنبال کنید . همچنان اگر احساس کردید که مقالات وبیت براتون مفید و باارزش هست ، لطفا با کامنت هاتون مارو حمایت کنین . از طرفی هم اون هارو با دوست هاتون به اشتراک بگذارید !

 

اصلا مشخصه NPS چیه و چه کاربردی داره ؟؟

همانطور که در بالاتر گفتیم ، NPS به شما کمک می‌کند که یک شاخصه را به سایت خود اضافه کنید و به کاربر این امکان را دهید که از بین 0 تا 10 یک امتیازی را به بخش‌های مختلف سایت شما بدهد . شما با کمک این ابزار می‌توانید این امکان را به‌دست بیاورید که کارایی تمامی قسمت‌های سایت را ، بسنجید و راهکارهای لازم را برای هرچه بهتر شدن سایت خود به‌کار بگیرید. برای اینکه بتوانید با استفاده از این شاخص ، یک نظرسنجی کاملا مطمئن و راحت را  در سایت خود قرار دهید وبیت را تا انتهای این مقاله همراهی کنید .

 

در وردپرس پلاگین NPS رو برای انجام تمام این کارها داریم !

اگر شما وبمستری هستید که در دنیا شیرین وردپرس فعالیت میکنه هستید ، باید بگم که دیگه نیاز نیست روش های سخت رو برای به دست آوردن جامعه داده آماری مشخصه NPS امتحان کنید . مثلا برای انجام این کار ، افزونه ایی در وردپرس وجود داره که شما به راحتی با استفاده از آن میتوانید دیتاهایی را به دست آورید . این افزونه  nps-computy نام دارد و میتوانید آن را به صورت رایگان دانلود کنید .

 

این افزونه به شما این امکان را می‌دهد که مشخصه NPS را روی سایت وردپرسی خود اجرا کنید.این افزونه را می‌توانید  از مخزن وردپرس یا سایت WordPress.org دانلود کنید  و در کمتر از چند دقیقه آن را روی سایت خود نصب و از قابلیت‌های آن استفاده کنید. برای فعال کردن این افزونه هم می‌توانید از راهنمای نصب افزونه ، در وردپرس (که در آرشیو وبیت قرار داره استفاده کنید ) کمک بگیرید.

 

کار با افزونه NPS Computy

شما این امکان را دارید که این شاخص امتیازدهی را ، در هر جایی از سایت و یا هر قسمت از محتوا قرار دهید، برای این کار شما نیاز به یک شورت کد دارید، از شورت کد زیر برای قرار دادن شاخص NPS در محتوا استفاده کنید:
[nps-computy] 

برای قرار دادن این شاخص در قالب هم می‌توانید وارد پیشخوان » نمایش » ویرایشگر پوسته شوید . قطعه کد زیر را در هر جایی از قالب که خواستید قرار دهید:

 

<?php echo do_shortcode( '[nps-computy]' ); ?>

 

بررسی تنظیمات افزونه مشخصه NPS

خب حالا بریم سراغ سفارشی‌سازی این شاخصه عملکردی، بعدازاینکه شما این افزونه را نصب و روی سایت فعال کردید، باید وارد صفحه تنظیمات آن شوید که می‌توانید از پیشخوان » تنظیمات » NPS Monitoring به آن دسترسی پیدا کنید. حالا شما یک صفحه مشابه تصویر زیر را مشاهده کنید: شما میتوانید فیلد های این افزونه را کاملا متوجه بشید . همچنین پر کردن این فیلد ها بسیار آسان است .

 

در نهایت شما در مرحله ایی هستید که هم این افزونه را دانلود کرده ایید . هم آن را نصب و فعال کرده ایید و هم تنظیمات آن را که کاملا ساده است ، انجام داده اید . در اخر شما یک مشخصهNPS برای سایت خود ایجاد کرده اید ، که بسیار به تجربه کاربری سایت شما کمک میکنه . همچنین اگر سوالی در این زمینه ها داشتید ، از قسمت نظرات کاربران با ما به اشتراک بگذارید .

نظرت چیه این مقاله رو با دوستانت به اشتراک بذاری؟

به این مطلب امتیاز دهید

امتیاز کلی : 0 / 5. تعداد آرا : 0

اولین نفر باید که به این مطلب امتیاز میدهید

اگه میتونی دیدگاهت رو در مورد این مقاله بنویس... ارسال دیدگاه
(نویسنده مقاله)

معتقدم ، با اندگشتان آماده به تایپ و ذهن پر از ایده های ناب میتوانم دنیای خودم رو عوض کنم . محمدحسین هستم دانشجوی نرم افزار ، طراح وب سایت ، تولید کننده محتوای وبمستری و هر موضوعی در زمینه IT ، طراح رابط کاربری و تجربه کاربری و ...

اگه میخوای از اخرین مقالات، آپدیت‌ها و تخفیف‌ها باخبری بشی ☺ عضو کانال تلگرام شو

ارسال دیدگاه جدید

0 دیدگاه تایید شده
دیدگاهی در مورد این مقاله ارسال نشده، شما اولین نفر باشید.