learndl learndl triboon

هر آن چه اطلاعات شما را در مورد نمای ساختمان کامل می کند!

چگونه می توان نمای ساختمان را جذاب تر و زیبا تر نمود؟

پیش از آن که به نمای کرتین وال و ویژگی های آن اشاره کنیم، می خواهیم شما را با عوامل ایجاد جذابیت و زیبایی در نمای سازه ها آشنا سازیم. بدین منظور به شما پیشنهاد می کنیم تا کمی خاطرات خود را مرور کرده و به یاد آورید که کدام نوع از نمای ساختمان نظر شما را بیشتر به خود جلب کرده است. بله، کاملا صحیح است. ما در زندگی روزمره ی خود همواره در معرض سازه های مختلف با نماهای خارجی متفاوتی هستیم. هر یک از این موارد از نوعی مصالح برای ساخت و ساز استفاده کرده اند. مصالح ساختمانی اعم از آجر، سیمان، گچ، شیشه، چوب، سنگ و … همگی می توانند از اجزای اصلی نمای خارجی باشند جهت اطلاعات بیشتر کلیک کنید . اما در این بین حتما نمای شیشه ای فرودگاه ها، نمای خارجی ویترین های فروشگاهی، نمای شیشه ای برج های اداری، تجاری و بانک ها و … صحنه ای جذاب را در ذهن شما تداعی خواهند کرد. بنابراین نماهای شیشه ای جایگاه ویژه ای در ذهن مخاطب دارند.

نمای کرتین وال

نمای کرتین وال

نمای کرتین وال چیست؟

همان طور که در بخش قبلی اشاره کردیم، به کارگیری شیشه در نمای خارجی سازه ها امری جذاب و زیبا است. اما مطمئنا نمی توان از شیشه های معمولی و در ابعاد یک تکه با مساحت زیاد در این بخش استفاده نمود. چرا که این شیشه ها از مقاومت و استحکام کافی برخوردار نیستند. در ضمن نمای خارجی هر ساختمان به ویژه در سازه های مرتفع، دارای مساحت بسیار زیادی است. بنابراین استفاده از شیشه های یک تکه و بزرگ نیز امکان پذیر نیست. بنابراین باید شیشه های مقاوم تری با ابعاد استاندارد و مناسب در کنار هم قرار گرفته و از طریق وسایلی به یکدیگر متصل گردند. از این رو استفاده از نمای کرتین وال امروزه رواج زیادی پیدا کرده است. در این نما، قطعات شیشه ای از طریق اتصالات و پروفیل های آلومینیومی به یکدیگر متصل می شوند. البته دقت کنید که برای کاهش جلب توجه این اتصالات و پروفیل ها نیز تدابیری اندیشیده شده است.

 

انواع نمای کرتین وال کدامند؟

نمای کرتین وال به دو دسته ی کلی لامل و فریم لس تقسیم می شود. این دو دسته برای تامین اهداف طیف گسترده ی مشتریان و رفع نیاز آن ها به وجود آمده اند. همان طور که گفتیم، در این نوع نما، قطعات شیشه با بهره گیری از پروفیل های آلومینیومی به یکدیگر متصل می شوند. جالب است بدانید که این پروفیل ها لامل نام دارند. لامل های افقی را ترنسم و لامل های عمودی را مولیون می نامند. عرض این لامل ها با یکدیگر برابر است اما طول نوع افقی کمتر از نوع عمودی می باشد. چرا که بار اصلی نما را لامل های عمودی تحمل می کنند. ولی موضوعی که همواره ذهن مصرف کننده را به خود مشغول می کند، جلب توجه این اتصالات و لامل ها خواهد بود. لذا نوعی از نمای کرتین وال با نام فریم لس به بازار عرضه شده که در آن بخش شیشه ای بیشتر در معرض دید بوده و اتصالات کمتر دیده می شوند.

 

 مزایای استفاده از این نما را بشناسید!

نمای کرتین وال دارای مزایای بسیار زیادی است، به طوری که معایب حاصل از کاربرد شیشه در نمای خارجی را نیز مرتفع نموده است. این مزایا عبارتند از:

  • یکپارچه سازی نمای ساختمان: یکی از مهم ترین مزایای کاربرد این نما در یکسان سازی نمای خارجی ساختمان است. این امر به زیباتر شدن و جذابیت هر ساختمانی افزوده و نظر رهگذران و مشتریان را به خود جلب می کند.
  • یکپارچه سازی متریال به کار رفته در ساختمان: در نمای کرتین وال تنها شیشه به کار رفته و اتصالات و پروفیل ها بخش جانبی آن را تشکیل می دهند. بدین ترتیب متریال سازنده ی نما یکسان سازی می شود.
  • عدم محدودیت متراژ: هنگامی که از این نما در سازه ی خود استفاده می کنید، هرگز نگرانی بابت متراژ نخواهید داشت. چرا که شما در هر متراژ و اندازه ای که ساختمان خود را ساخته باشید، می توانید از این نما استفاده نمایید.
  • استفاده از نور طبیعی خورشید: بهره گیری از نور طبیعی خورشید و نور بیرونی (حداقل 5 درصد) از دیگر مزایای نماهای کرتین وال می باشد. بدین ترتیب در مصرف برق صرفه جویی شده و هزینه های ناشی از مصرف آن نیز کاهش می یابد.
  • کاهش مصرف انرژی: با توجه به این که در این نما از اتلاف انرژی جلوگیری می شود، مصرف انرژی در سازه های حاوی آن بسیار کاهش می یابد. لذا هزینه های جاری ساکنین نیز کاهش خواهد یافت.
  • حذف تمامی اتصالات و لوازم جانبی نما: هنگامی که شما برای نمای سازه ی خود از مصالح دیگر استفاده می کنید، برای ساخت آن باید از اتصالات و لوازم جانبی زیادی نظیر سیمان، چسب، پیچ و مهره و … استفاده کنید. اما در نمای کرتین وال به ویژه در نوع فریم لس، بسیاری از این مراحل و مواد حذف می شوند.

ساختار نمای کرتین وال

ساختار نمای کرتین وال

چرا باید هنگام انتخاب و خرید این نوع نما دقت زیادی داشته باشید؟

در بخش های قبلی در مورد ویژگی ها و مزایای نمای کرتین وال صحبت کردیم. در کنار مزایای بسیار زیادی که این نما دارد، عواملی نیز وجود دارند که سبب شکست آن می شوند. این عوامل به شرح زیر هستند:

  • عدم کفایت سولفید نیکل در شیشه سازنده ی این نما
  • اگر نیکل سدیم در شیشه ی نمای کرتین وال واکنش دهد.
  • اگر در سطح این شیشه نقص وجود داشته باشد.
  • اگر در این شیشه شکست حرارتی رخ دهد.
  • ایجاد فشار و ضربه بر شیشه ی این نما
  • اگر سیستم پشتیبان سازه ای این شیشه جا به جا شود.

عوامل فوق همگی از مواردی هستند که شما را بابت تحقیق کامل و مشاوره با متخصصان و مشاوران خبره در این زمینه هوشیار می کنند. گرچه شرکت های زیادی وجود دارند که در این زمینه به ارائه ی خدمات می پردازند. اما شما باید تا انجام تحقیقات میدانی کامل، نسبت به همکاری با شرکت های معتبر نظیر الماس شیشه جهان نما و استفاده از محصولات با کیفیت اقدام کنید تا بتوانید از مزایای این نما بهره برده و دچار آسیب ها و ضررهای احتمالی نشوید.

نمای کرتین وال

نمای کرتین وال

به این مطلب امتیاز دهید

امتیاز کلی : 0 / 5. تعداد آرا : 0

اولین نفر باید که به این مطلب امتیاز میدهید

وبیت این پست توسط نگارش شده است.

اسم من محمد پورداداش هست و متولد سال 1367 در خدمت شما هستیم . تخصص من طراحی گرافیک و کدنویسی وب است و سعی خواهم کرد بهترین خدمات را به شما وبمستران و گرافیست های عزیز ارائه کنم. به ترس هات غلبه کن تا در زندگی همیشه پیروز باشی.

در کانال وبیت عضو شو تا از آخرین اخبار ، آپدیت محصولات و تخفیف ها با خبر بشی ☺ عضویت در کانال تلگرام

اشترک گذاری

مقاله های پیشنهادی

وبیت این مطالب را به شما پیشنهاد میدهد

ارسال نظر ( 0 نظر تایید )

نظرات پس از رویت و تایید مدیران نمایش داده می شود
هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !
همکاران وبیت