چرا وردپرس رایگان است ؟ ( دلایل رایگان بودن آن )
- آموزش • آموزش وردپرس
- ۲۴ شهریور ۱۴۰۲
- 2,442 بازدید
ممکنه که برای شما هم این سوال پیش بیاد که چرا یک سری از ابزارها و پلت فرم ها مانند وردپرس ، به صورت رایگان و اپن سورس در اختیار کاربران و توسعه دهندگان قرار میگیرد . اگر شما هم این سوال رو در ذهن تون دارید ، پیشنهاد میکنم که وبیت رو تا انتهای این مقاله همراهی کنید تا با هم بررسی کنیم ، دقیقا چه نفعی برای وردپرس داره که به صورت رایگان و اپن سورس در اختیار کاربران قرار گیرد .
خوندن این مقاله ممکنه به یکی از سوالات ذهنی شما پاسخ بده ! به همین دلیل پیشنهاد میکنم که ولاگ وبیت رو مشاهده کنید تا اطلاعات بیشتری راجب وردپرس به دست آورید . علاوه بر آن باید بگم که با افزونه ها و قالب های بسیاری آشنا خواهید شد .
آنچه در این پست میخوانید
آیا wordpress رایگان عرضه شده ؟ و چرا ؟
باید بدونید که وردپرس به عنوان یک شرکت بزرگ و شرکت مادر زیر مجموعههای رایگان و غیررایگان زیادی دارد که در همین پاراگراف به برخی از آنها اشاره میکنیم. همچنین اگر علاقه مند بودید که لیست کامل خدماتی شرکت wordpress را ببینید ، میتوانید به وبسایت Automattic مراجعه کنید. بزارید همین اول بگم که wordpress هم مثل هر شرکتی مدل درآمدی خودش را دارد و در نهایت با استفاده از wordpress که در اختیار کاربران قرار داده است ، میتواند کسب درآمد کند. اما چطوری ؟
یک سری از خدمات شاید برای فروشگاههای کوچک و بیزینسهای نه چندان بزرگ رایگان باشد اما برای کسبکارهای بزرگ باید هزینه خرید لایسنس یا هزینه استفاده از خدمات وردپرس را بپردازند. دقیقا مثل وردپرس VIP. وردپرس عادی که ما استفاده میکنیم نسخهای نرمالتر و عادیتر از نسخه VIP وردپرس است که برای شرکتهای بزرگ کارایی دارد.
سایت wordpress.com و wordpress.org
در واقع ، سرویس وردپرس با آدرس wordpress.org کمی تفاوت دارد. منظورم اینه که در اصل شما با wordpress.org که یک هسته وبسایت است میتوانید سایت خود را آنطور که دوست دارید روی هر هاست و دامنه اختصاصی راهاندازی کنید.این از wordpress.org ! حالا بعضیا می پرسند که wordpress.com چیه ؟ این سرویس در اصل یک سایت ساز است که در پنل رایگانش به شما 3 گیگابایت هاست میدهد و آدرس سایت شما به عنوان یکی از آدرسهای زیر مجموعه wordpress ثبت میشود. به همین راحتی !
ووکامرس
وقتی میگفتیم که وردپرس ، برخی جاها میتونه از رایگان بودنش کسب درآمد بکنه ، دقیقا منظورم پلت فرم هایی مانند ووکامرسه ! میدانید که برای راهاندازی یک فروشگاه حرفهای با wordpress نیازمند یک افزونه حرفهای نیز هستید. یکی از این افزونههایی که وردپرسی است و به کارتان میآید، ووکامرس است. این افزونه یکی از افزونههایی است که میلیونها نصب دارد. نکته جالبش اینه که این افزونه رایگانه اما برای تغییرات پیشرفته تر ، باید یک سری افزونههای دیگر را تهیه کنید. که البته رایگان نیستند.
از فواید سرویس ها و پلت فرم های متن باز :
در ابتدای مقاله ، راجب اپن سورس و رایگان بودن وردپرس صحبت کردیم . اما بزارید منظورم رو از اپن سورس بگم . در اینجا منظور من از اپن سورس همان متن باز بودن آن است . به این معنا که منابع آن در دسترس هستند ! wordpress هم مانند کلی برنامه دیگر، متن باز یا همون اپن سورس است . یکی از دلایلی که wordpress رو به عنوان ابزار طراحی سایت انتخاب میکنند ، اپن سورس بودن آن است .
وردپرس امن هست
اگر تجربه کار با وردپرس رو دارید ، میدونید که در حالت اولیه ، wordpress امنیت بالایی دارد. اما اگر رفته رفته جلوتر روید ، متوجه خواهید شد که با بیشتر شدن حجم برنامه ، ناامنی هم به سایت شما اضافه میشود . مثلا با افزایش تعداد افزونه های وبسایت ، امنیت wordpress کمتر میشود و برای این موارد باید فکری کرد . البته دقت کنید که هیچ سیستمی در دنیا از امنیت صددرصدی برخوردار نیست و هرسایتی قابل نفوذ است. اما میتوانیم امنیت سایت را افزایش دهیم تا از شر هکرها در امان باشیم.