هزینه طراحی سایت در سال 1400 (نرخ رایج همه هزینه ها)
- اخبار • اخبار سایت
- ۲۱ اسفند ۱۴۰۱
- 2,045 بازدید
اگر شما هم به فکر داشتن یک وبسایت هستید ، قطعا با هزینه های طراحی سایت تا حدودی آشناییت دارید . در این مقاله میخواهیم که به طور کامل ، در رابطه با هزینه های طراحی سایت با وردپرس یا برنامه نویسی حرف بزنیم . البته قیمت ها روز به روز فرق میکنن و معمولا توی ایران ما روزی نداریم که قیمت ها پایین بیایند ! یا حداقل تعداد این روز ها ، در طول سال انگشت شمارند . پس این هزینه ها به طور متوسط ، برای سال 1400 در نظر گرفته شده اند . برای کسب اطلاعات بیشتر درباره طراحی وبسایت ، حتما وبیت را تا انتهای این مقاله همراهی کنید . چنانچه سوالی در رابطه با این هزینه ها داشتید از قسمت کامنت ها با ما به اشتراک بگذارید .
آنچه در این پست میخوانید
محاسبه قیمت طراحی سایت
اولا باید بگم ما انواع مختلفی سایت داریم که هزینه ها و حجم کاری آنها با هم متمایز است . انواع سایت را در زیر لیست کرده ایم . سایت های فروشگاهی و سرویس دهی قطعا هزینه های بیشتری دارند تا وبسایت های معرفی (رزومه محور ) ای شرکتی یا …
- شرکتی
- فروشگاهی
- خدماتی
- آموزشی
- و…..
نکته دیگری که برای طراحی سایت وجود دارد ، این است که میخواهید از کدام روش سایت را طراحی کنید . وردپرس یا کدنویسی ، شاپیفای یا جوملا ، سایت ساز ها یا دیگر روش ها ! در این مقاله به صورت اختصاصی در رابطه با هزینه های طراحی سایت با وردپرس حرف میزنیم . چرا که بهترین و در دسترس ترین روش برای طراحی وبسایت میباشد .
نحوه محاسبه قیمت طراحی سایت
در همه وبسایت ها ، یک سری هزینه های ثابت وجود دارد . مانند هاست و دامنه ! یعنی همه وبسایت ها در قبال استفاده از این دو باید هزینه ایی را بپردازند . همه هزینه ها موجود برای طراحی یک وبسایت حرفه ایی و معمولی ، شامل هزینه های جزئی زیر میشود :
- دامنه یا آدرس سایت
- هاست (محل ذخیرهسازی سایت )
- سیستم مدیریت محتوا یا CMS
- هزینه طراحی ظاهری سایت
- تهیه پلاگینهای ویژه سایتهای وردپرس
- هزینه تولید محتوا
- هزینه پشتیبانی سایت
- هزینه راه اندازی نسخه موبایلی وب سایت
دامنه یا آدرس سایت
پس از نام سایتتان را انتخاب کردید، لازم است تا دامنه مناسبی برای آن انتخاب کنید، دامنه درواقع پسوند انتهایی نام وبسایت شماست و انواع مختلفی مانند ir، com ،org ،net و… دارد، شما بهعنوان مالک سایت میتوانید دامنه مناسبی را طبق نیازتان خریداری کنید.
هاست یا محل ذخیرهسازی سایت
برای راحت تر متوجه شدن شما ، تعریف هاست را با مثالی شروع میکنم . شما برای زندگی ، به مکانی نیاز دارید . مثالا خانه ایی را میخرید یا رهن و اجاره میکنید . خب وبسایت ها هم یک مکان یا خانه میخواهند و فراهم آوردن این مکان هزینه هایی را به صورت ماهانه یا سالانه در پی دارد . هاست درواقع بخشی از یک سرور همیشه روشن است که شما با خرید بخشی از این سرور سایتتان را روی آن فعال میکنید. این نکته را باید ذکر کنیم که هاست در طراحی سایت بسیار اهمیت دارد، چراکه مانند این است که شما انباری برای داراییتان انتخاب میکنید و اگر این انباری ویژگیها و شرایط لازم را نداشته باشد ممکن است دارایی شما از بین برود.
هزینه تهیه افزونه های جانبی برای سایت وردپرسی
طبق اطلاعات عمومی همه مون ، افزونهها بخش مهمی از سایت وردپرسی شما هستند . چرا که هر پلاگین وابسته به کاری که برای آن ساخته شده است ، قابلیی را به وبسایت شما اضافه میکند، درنتیجه وبسایت شما حرفهایتر طراحی و ساخته میشود . برخی از افزونهها هزینه سالانه دریافت میکنند ، درحالیکه برخی دیگر یکبار هزینه دریافت میکنند. شما میتوانید افزونه های خود را از سایت های محبوبی داخلی مانند ژاکت یا راست چین تهیه بکنید . همچنین اگر به افزونه یا قالب های موزیک و مذهبی علاقه مند هستید ، میتوانید همین الان با وبیت برای کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید . چون علاوه بر هزینه های پایین ، پشتیبانی بسیار قدرتمندی داریم !
هزینه تولید محتوا و قالب سایت وردپرسی
اقدامات بسیاری پس از نصب وردپرس خود بروی هاستینگ دارید . مثلا نیاز به نصب قالب دارید . چرا که مهم ترین بخش سایت تولید محتواست و وبسایت شما هم باید از تم مناسبی برای تولید محتوا بهرهمند باشد .شما باید به فکر تولید محتوا در وبسایت خود باشید . سایتی که محتوا نداشته باشد مانند خانهای خالی است که هیچ مهمانی به آن نمیرود و اصلا کسی درب آن را نمیزند. تولید محتوا برای وبسایت نیازمند شرایطی مانند استفاده از مهارت نویسندگان، مترجمان و همچنین صرف زمان و دقت است.
هزینه پشتیبانی سایت
هرچیزی بهایی دارد و بهای درامدزایی و کسب درامد از وبسایت ، پرداخت هزینه های پشتیبانی آن هست . قاعدتا اگر میخواهید وبسایتتان در اینترنت زنده بماند و به فعالیتش ادامه دهد، باید بهطور مرتب آن را بررسی کنید و مراقبتهای لازم را از آن انجام دهید. پشتیبانی سایت شامل موارد زیر میشود که برای شما لیست کرده ایم . پس بهترین کار این است که شما ، با داشتن پشتیبانی از سایت خود مراقبت کنید .
- آپدیت منظم کدنویسی قالبها و افزونه های سایت
- بررسی وجود خطا در سایت
- بررسی تجربه کاربری در طول بازه های مختلف زمانی
- بررسی روزانه ، هفتگی و ماهانه وضعیت سایت برای سئو
- بررسی سرعت و امنیت سایت
- بررسی پیشرفت سایت در گوگل
هزینه راه اندازی نسخه موبایلی وب سایت
در سالهای اخیر با ورود گوشیهای هوشمند و راحتی استفاده ان ، همه مدیران وبسایت ها نیز به دنبال این هستند که علاوه بر طراحی سایت برای این سیستمها، قابلیتهای سایت در موبایلها نیز درست نمایش داده شود که سایتهای واکنش گرا یا ریسپانسیو نامیده میشوند. این موضوع بهقدری مهم است که گوگل نیز در بررسی سئوی سایت نبود این ویژگی را جزو مشکلات جدی مطرح میکند.پس سعی کنید برای همه اقشار جامعه سایت خود را در دسترس قرار دهید . چرا که سیستم و کامپیوتر در دسترس همگان نیست !