learndl خرید رپورتاژ آگهی - تریبون

هاست چیست و کدام هاست برای سایت وردپرسی مناسب تر است ؟

هاست چیست و کدام هاست برای سایت وردپرسی مناسب تر است ؟

همانطور که همگی میدانیم ، هاست همون جا و مکان و حافظه ایی است که بروی سرور اجاره میشود . بدین منظور که اگر ما برنامه نویس هستیم و میخواهیم برنامه ایی را در بستر وب انجام دهیم نیاز داریم که هاست داشته باشیم . در این صورت میتوانیم از سرور استفاده کنیم و برنامه های خود را در بستر اینترنت منتشر کنیم . پس هاست یا هاستینگ برای طراحی سایت مورد نیاز است و بدون آن نمیتوانید یک سایت بروی سرور جهانی داشته باشید . البته دقت داشته باشید که هر شخصی بروی سیستم خود میتواند با استفاده از سرورهای محلی ، بروی سیستم خود سایتی داشته باشد . ولی مسئله این است که هیچ کسی با هیچ دستگاهی جز دستگاه شما نمیتواند به آن فایل دسترسی داشته باشد .

 

در این مقاله میخوایم در مورد هاستینگ ها بیشتر صحبت کنیم و بگیم که چه هاستینگ هایی برای سایت های وردپرسی بهتره و در هنگام خرید بتونید تصمیم گیری درستی داشته باشید . پس برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد ، وبیت را تا انتهای این مقاله همراهی کنید .چنانچه در مورد هاستینگ ها و موضوعات این چنینی سوالی داشتید ، از قسمت نظرات کاربران با ما به اشتراک بگذارید .

 

نکات مهم در خرید هاست

حتما اطلاع دارید که یکی از نکات مهمی که باید به ان دقت کنیم ، داشتن یک هاستینگ معتبر و با کیفیته . چرا که هاست ما میتواند در سئوی سایت ما تاثیرگذار باشد . به احتمال زیاد هنگام خرید هاست، این سوال برای شما پیش آمده است که هاست لینوکس و هاست وردپرس چه تفاوتی با یک‌دیگر دارند و کدام هاست بهتر است. بگذارید اینطوری بیان کنم که از نظر تکنیکی و فنی ما چیزی به نام هاست وردپرس نداریم. پس این‌ها نام‌های تجاری هستند که شرکت‌های هاستینگ روی پلن‌های مختلف خود می‌‎گذارند. برای خرید هاست شما باید چند نکته را مد نظر داشته باشید. اگر هاست شما این نکات را رعایت کرده باشد، بهترین هاست برای میزبانی سایت‌های وردپرسی است. شما با اطلاع از این نکات میتوانید در هنگام خرید ، قدرت تصمیم گیری خود را افزایش دهید .

 

1 – سخت‌افزار مورد استفاده

معمولا شرکت های هاستینگ از سخت‌افزارهایی برای میزبانی سایت شما استفاده می‌کنند . اما از چه سخت افزار هایی و چگونه ؟ همان‌طور که می‌دانید سرورها نسل‌های مختلفی دارند و شما باید بدانید که شرکت هاستینگی که انتخاب کرده‌اید؛ از کدام سرور می‌خواهد استفاده کند و بررسی کنید که آپدیت است یا نه. سپس میتوانید با اطمینان بیشتری هاستینگ موردنظر خود را انتخاب کنید .

 

2 – سیستم عامل مورد استفاده

همچنین شما باید دقت کنید که از چه سیستم عاملی بر روی سرور شما استفاده می‌شود. این نکته ایی است که خیلیا به آن دقت هم نمیکنند . اما باید بگم که بسیار حائز اهمیت است . در کل از دو سیستم‌عامل ویندوز و لینوکس برای میزبانی سایت‌های وردپرسی استفاده می‌شود. پیشنهاد ما استفاده از سیستم‌عامل لینوکس برای میزبانی سایت است. چرا که با PHP، ماژول‌های PHP، وب‌سرورها و منابع نرم‌افزاری که قرار است بر روی سرور شما نصب شود سازگاری بیشتری دارد و بهتر کار میکند .

 

3 – محل میزبانی سایت شما

هر شرکت هاستینگ مجموعه ایی از دیتاسنترها را دارد که میتواند از سایت شما بروی سرور پشتیبانی کند . شما باید ببینید که سرور شما در چه دیتاسنتری میزبانی می‌شود؟ این مسئله فوق العاده زیاد مهم است. شما باید در مورد آن دیتاسنتر تحقیق کنید و ببینید که اطلاعات شما واقعا در کجای دنیا قرار و در چه دیتاسنتری قرار است میزبانی شود. شما باید همچنین هاستینگ خود را از نظر قیمت ، کیفیت ، سرعت ، حجم ، پهنای باند و …. مورد ارزیابی قرار دهید تا به بهترین انتخاب دست پیدا کنید .

 

4 – هارد مورد استفاده

همه اطلاعات شما بروی هارد وحافظه ایی ذخیره میشوند . اما آیا این حافظه که روی سرور شما استفاده می‌شود SSD است یا HDD؟ توجه کنید که هاردهای SSD مانند هاردهای HDD نواری نیستند در نتیجه پر سرعت هستند. این موضوع می‌تواند تا هشت برابر سرعت سایت شما را افزایش دهد. البته امروزه اکثر شرکت‌های هاستینگ از هاردهای SSD استفاده می‌کنند.

به این مطلب امتیاز دهید

امتیاز کلی : 0 / 5. تعداد آرا : 0

اولین نفر باید که به این مطلب امتیاز میدهید

وبیت این پست توسط نگارش شده است.

معتقدم ، با اندگشتان آماده به تایپ و ذهن پر از ایده های ناب میتوانم دنیای خودم رو عوض کنم . محمدحسین هستم دانشجوی نرم افزار ، طراح وب سایت ، تولید کننده محتوای وبمستری و هر موضوعی در زمینه IT ، طراح رابط کاربری و تجربه کاربری و ...

در کانال وبیت عضو شو تا از آخرین اخبار ، آپدیت محصولات و تخفیف ها با خبر بشی ☺ عضویت در کانال تلگرام

اشترک گذاری

مقاله های پیشنهادی

وبیت این مطالب را به شما پیشنهاد میدهد

ارسال نظر ( 0 نظر تایید )

نظرات پس از رویت و تایید مدیران نمایش داده می شود
هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !
همکاران وبیت