آموزش نمایش تاریخ آخرین به روز رسانی پست در وردپرس
- آموزش • آموزش وردپرس • افزونه • افزونه وردپرس
- ۲۶ خرداد ۱۴۰۲
- 1,517 بازدید
برخی از وبسایتها به طور مرتب پستهای خود را به روز میکنند. نمایش زمان به روز رسانی هر پست باعث میشود خوانندگان شما هیچ محتوایی را از دست ندهند و سبب ایجاد اعتماد در میان آنها میشود.
در این مقاله به شما نشان میدهیم که چگونه تاریخ آخرین به روز رسانی پستهای خود را در وردپرس نمایش دهید.
آنچه در این پست میخوانید
چرا باید تاریخ آخرین به روز رسانی پست های خود را در وردپرس نمایش دهید؟
هنگامی که بازدیدکنندگان یک پست یا صفحه را در وبسایت شما مشاهده میکنند، معمولا در زیر عنوان پست شما، تاریخ به روز رسانی یا انتشار آن را هم میبینند. از آنجا که نمایش تاریخ و ساعت آخرین تغییر پست اهمیت دارد، بهتر است به طور منظم مطالب خود را به روز کنید و تاریخ آخرین به روزرسانی را در هر پست نشان دهید. اگر تنها تاریخ انتشار را نمایش دهید، خوانندگان با فرض قدیمی بودن اطلاعات، مقاله را رد میکنند.
مثال دیگر وبسایتهای خبری هستند. آنها اغلب مطالب قدیمی را برای نشان دادن پیشرفتهای جدید، اضافه کردن اصلاحات یا فایلهای چندرسانهای به روز میکنند. اگر فقط تاریخ انتشار را اضافه کنند، کاربران آنها این به روز رسانیها را از دست میدهند.
نمایش تاریخ آخرین به روز رسانی قبل از محتوای پست
ویرایش فایلهای اصلی وردپرس سایت شما میتواند خطرناک باشد زیرا حتی اشتباهات کوچک یا اشتباهات تایپی میتوانند سایت شما را دچار مشکل کنند. بنایراین توصیه میکنیم که جهت جلوگیری از بروز هرگونه مشکل، آموزش افزودن کد به سایت وردپرسی را مطالعه فرمائید.
پس از فعال شدن افزونه، به قسمت Code Snippets » Add Snippet در پنل وردپرس خود بروید. عبارت “last updated date” را جستجو کرده و نتیجه Display the Last Updated Date را انتخاب کنید.
این کد بررسی میکند که آیا تاریخ انتشار یک پست با تاریخ آخرین ویرایش آن تفاوت دارد یا خیر. اگر این دو متفاوت باشند، تاریخ آخرین اصلاح را در وبسایت نمایش میدهد.
در مرحله بعد، صفحه «Edit Snippet» را خواهید دید. افزونه WPCode پیشتر کد را برای شما پیکربندی کرده است.
تنها کاری که باید انجام دهید این است که سوئیچ را روی «فعال» تغییر دهید و سپس روی «بهروزرسانی» کلیک کنید.
از آنجایی که قطعه کد، تاریخ به روز رسانی را با استفاده از استایلهای متن بدنه سایت شما نمایش میدهد، میتوانید CSS سفارشی را برای استایل دادن به ظاهر آخرین تاریخ بهروزرسانی اضافه کنید. در اینجا یک قطعه CSS کوچک آماده کردهایم که میتوانید به عنوان نقطه شروع از آن استفاده نمائید:
.last-updated { font-size: small; text-transform: uppercase; background-color: #fffdd4; }
علاوه بر روش فوق، میتوانید به صورت دستی، کد زیر را به فایل functions.php قالب اضافه کنید.
از طریق FTP یا کنترل پنل هاست خود به سرور وبسایتتان متصل شده و فایل functions.php را در پوشه /wp-content/themes/yourthemename/ سایت خود پیدا کنید.
$u_time = get_the_time( 'U' ); $u_modified_time = get_the_modified_time( 'U' ); // Only display modified date if 24hrs have passed since the post was published. if ( $u_modified_time >= $u_time + 86400 ) { $updated_date = get_the_modified_time( 'F jS, Y' ); $updated_time = get_the_modified_time( 'h:i a' ); $updated = '<p class="last-updated">'; $updated .= sprintf( // Translators: Placeholders get replaced with the date and time when the post was modified. esc_html__( 'آخرین بهروزرسانی در %1$s at %2$s' ), $updated_date, $updated_time ); $updated .= '</p>'; echo wp_kses_post( $updated ); }
اضافه کردن تاریخ آخرین به روز رسانی پست در قالبها
میتوانید تاریخ به روز رسانی را به جای جایگزینی با تاریخ انتشار، در زیر آن نمایش دهید.
این روش شما را ملزم به ویرایش فایلهای قالب وردپرس میکند. فایلهایی که باید ویرایش کنید، به قالبی که استفاده میکنید بستگی دارد.
بسیاری از تمهای وردپرس از تگهای خود برای نشان دادن متاهای پست مانند تاریخ و زمان استفاده میکنند. ممکن است سایر قالبها از فرمتها یا فانکشنهای دیگری استفاده کنند.
تمهای سادهتر، در فایلهای single.php ،archive.php و سایر فایلهای مربوط به محتوا، کار نمایش محتوا و اطلاعات آن را انجام میدهند.
شما باید به دنبال فایلی بگردید که حاوی کد مربوط به نمایش تاریخ و زمان است. سپس میتوانید آن کد را با کد زیر جایگزین کنید یا آن را بعد از کد تاریخ و زمان قالب خود اضافه کنید.
$u_time = get_the_time('U'); $u_modified_time = get_the_modified_time('U'); if ($u_modified_time >= $u_time + 86400) { echo "<p>آخرین بهروزرسانی "; the_modified_time('F jS, Y'); echo " در "; the_modified_time(); echo "</p> "; }
نحوه مدیریت تاریخ آخرین به روز رسانی پست های وردپرس
اکنون که تاریخ آخرین به روز رسانی را برای هر پست اضافه کردهایم، هر بار که تغییری در هر پستی ایجاد کنید، بهطور خودکار به روز رسانی میشود. اما اگر به جای یک به روز رسانی کامل، فقط یک تصحیح کوچک انجام دهید، مانند رفع اشتباه املایی یا اضافه کردن یک برچسب، چه اتفاقی میافتد؟
برای تغییرات کوچک، معمولاً بهتر است تاریخ اصلاح شده را از منظر سئو، بدون تغییر رها کنید. در این صورت خوانندگان تاریخ آخرین به روز رسانی اصلی پست را خواهند دید.
در اینجا به معرفی یک افزونه میپردازیم که به شما امکان می دهد یک پست را بدون تغییر تاریخ اصلاح شده به روز کنید.
افزونه Limit Modified Date
برای استفاده از آن کافی است ابتدا افزونه Limit Modified Date را نصب و فعال کنید (لینک در انتهای مطلب موجود است).
توجه: این افزونه اخیرا به روز نشده است اما با نسخه جدید وردپرس همچنان کار میکند.
پس از فعال سازی، هنگام ویرایش پستها یک چک باکس جدید با عنوان «Don’t update the modified date» مشاهده خواهید کرد. وقتی یک بهروزرسانی جزئی برای یک پست انجام میدهید، آن کادر را علامت بزنید. با این کار تاریخ ویرایش تغییر نخواهد کرد.
AIOSEO که با نام All in One SEO نیز شناخته میشود، یکی از بهترین افزونههای سئو وردپرس است. این افزونه به شما کمک میکند تا سئوی وبسایت و محتوای خود را بدون یادگیری اصطلاحات پیچیده بهبود ببخشید؛ بنابراین میتوانید ترافیک وبسایت خود را افزایش دهید.
اگر در حال حاضر از AIOSEO برای سئو استفاده میکنید، میتوانید آن را جهت مدیریت تاریخ تغییر پستها نیز بکار بگیرید.
با فعال بودن این افزونه، در صفحه ویرایش نوشتهها یک چک باکس برای عدم بهروزرسانی تاریخ ویرایش پست پیدا خواهید کرد. هنگام ایجاد تغییرات جزئی در یک پست، میتوانید این گزینه را علامت بزنید.
امیدواریم این مقاله در جهت نمایش تاریخ آخرین به روز رسانی پست در وردپرس مفید بوده باشد.