نمایش اوقات شرعی در سایت وردپرسی ( آموزش افزونه )
- آموزش • آموزش وردپرس
- ۲۳ اسفند ۱۴۰۱
- 1,803 بازدید
برخی از وبسایت ها بگونه ایی هستند که نیاز است در آنها امکانی را ایجاد کرد تا کاربران از اوقات شرعی باخبر باشند . ممکن است سایت های مذهبی را دیده باشید که از این قابلیت استفاده میکنند و البته این مسئله برای آنها خیلی مهم است . ممکن است بعضی از شماها ، تابحال سایت مذهبی ندیده باشید . در وبیت قالب های مذهبی برای سایت های وردپرسی وجود دارد که با مناسب ترین قیمت در اختیار مشتریان همیشگی وبیت قرار میگیرند . حال که حرف از سایت های مذهبی شد ، بروی “قالب اهل بیت” برای مشاهده یکی از قالب های مذهبی وبیت کلیک کنید . با تماشای دمو این قالب ها میتونید مشاهده کنید که این سایت ها چه شکل و شماتیک کلی دارند .
آنچه در این پست میخوانید
راه کار امروز ، استفاده از افزونه اذان وردپرس
هدفمون در این مقاله اینه که به شما آموزش دهیم چگونه اوقات شرعی را در سایت خود نمایش دهید . مثلا ممکن است برای انجام این کار راه های مختلفی وجود داشته باشد . یکی از این راه ها استفاده از افزونه های وردپرسی است ، که ما در این مقاله پلاگین اذان وردپرس را به شما معرفی میکنیم و سپس به طور کلی ، آن را آموزش میدهید . ( گام به گام ) مهم ترین نکته ایی که باید به آن دقت کنید این است که شما به بهترین شکل این کار را انجام دهید . چون سایت های مذهبی مختلفی هستند که این کار را به کیفیت بالا برای کاربران خود انجام داده اند و اگر شما بخواهید از آنها بهتر باشید ، باید سعی کنید که در همه جزئیات دقت کنید ! برای یادگیری بیشتر در این مقاله ، وبیت را تا انتها همراهی کنید . چنانچه سوالی داشتید میتوانید از قسمت نظرات کاربران ، آن را با ما به اشتراک بگذارید .
نحوه کار با افزونه AZAN Plugin
نام افزونه ایی که به شما قراره معرفی کنیم در تایتل (عنوان) بالا هست . این افزونه را میتوانید به صورت رایگان در اینترنت پیدا کنید . همچنین از این افزونه نسخه پولی هم وجود دارد که این نسخه طبیعتا امکانات بیشتری دارد . خب حالا مانند روال همیشگی این افرونه را نصب و راه اندازی میکنیم. سپس پس از فعال کردن افزونه، گزینه جدیدی به نام اوقات شرعی به منو تنظیمات وردپرس اضافه می شود. پس از وارد شدن به صفحه تنظیمات افزونه، ابتدا روی دکمه “1:انتخابگر موقعیت جغرافیایی” کلیک کنید.
بعد از اینکه نام شهر را در کادر مورد نظر وارد و سپس روی دکمه “1” را کلیک کردید، یک شهر جایگزین برای شهر خود وارد کنید و در نهایت دکمه “2” را بزنید. اکنون کادر عرض جغرافیایی را پر کنید و روی دکمه ذخیره کلیک کنید. سپس وارد بخش ابزارک ها در پنل مدیریت وردپرس خود شوید و ابزارک اوقات شرعی را در سایدبار سایت تان دراگ کنید.
جمع بندی :
در ابتدای مقاله شما را با قالب های مذهبی وبیت آشنا کردیم . همچنین گفتیم که اگر بخواهید اوقات شرعی رو به سایت خود اضافه کنید ، راه های متفاوتی وجود داره . اگر سایت شما وردپرسیه ، بهترین روش استفاده از افزونه است . افزونه اذان وردپرس رو در این مقاله معرفی کردیم و سپس آن را تا جایی که توانستیم آموزش دادیم . این افزونه بسیار ساده بود و فقط کافیه که چندتا فیلد مثل آدرس و موقعیت اجتماعی را پر کنید که آنها را در بالاتر گفتیم . اگر هنوز هم سوالی دارید و جای از مباحث براتون گنگ و پیچیده است ، میتوانید آن را با وبیت به اشتراک بگذارید .