نرخ پرش یا Bounce Rate چیه و چطوری آن را بررسی کنیم ؟
اگر به یاد داشته باشید ، در مقاله ایی که قبلا منتشر کردیم ، راه حل هایی رو برای کاهش نرخ پرش در وبسایت ارائه دادیم . اگر میخواهید مقاله قبلی ما را مطالعه کنید ، بروی ” 6 راه برای کاهش نرخ پرش وبسایت ” کلیک کنید . همچنین اگر میخواهید بدونید که چطوری باید Bounce Rate رو بررسی کرد و یا اصلا این Bounce Rate چه تاثیری در وبسایت ما داره ، پیشنهاد میکنم که وبیت رو تا انتهای این مقاله همراهی کنید . همچنین اگر سوال یا ابهامی در مورد نرخ پرش یا Bounce Rate دارید ، از قسمت نظرات کاربران با ما به اشتراک بگذارید .
آنچه در این پست میخوانید
نرخ پرش یا Bounce Rate چیست؟
در واقع تعداد افرادی که بدون استفاده از وبسایت شما، از آن خارج میشوند Bounce Rate را تعیین میکنند. یعنی به عبارت بهتر Bounce Rate یک استاندارد ترافیکی است که تعداد افرادی را نشان میدهد که فقط با دیدن یک صفحه از وبسایت شما خارج میشوند. هرچه بیشتر تلاش کنید که وبسایت با کیفیتتری داشته باشید، به همان نسبت نرخ پرش کاهش خواهد یافت.
پنل اصلی گوگل آنالیتیکس
همانطور که گوگل گفته است ، زمانی که یک کاربر تنها از یک صفحه وبسایت شما بازدید میکند و بدون استفاده از هیچ اطلاعاتی، آن را ترک میکند؛ گوگل آنالیتیکس آن را یک بانس ریت به حساب میآورد. در واقع نرخ پرشی هست که محاسبه میشود.
Bounce Rate چه مشکلاتی ایجاد میکند
نرخ پرش یکی از علامت هایی است که نشان میدهد سایت شما کیفیت چندانی ندارد! به عنوان مثال شاید صفحه نخست شما خوب طراحی نشده یا بارگذاری سایتتان مشکل دارد. باید بگوییم که بالا بودن Bounce Rate دلایل متعددی دارد و تنها دلیلش عدم کارای وبسایت شما نیست.
آیا بالا بودن Bounce Rate برای همه سایتها بد است
نمیتوان به صورت قطعی جواب بله یا خیر گفت . اما تا حدود زیادی بالا بودن نرخ پرش برای وبسایت ها ، مناسب نیست . شما نسبت به هدف وبسایتتان و اطلاعاتی که در اختیار کاربر قرار میدهید باید آن را بسنجید. مثلا اگر وبسایت شما شامل اطلاعاتی همچون شماره تلفن یا لینکهایی است که کاربران صرفا به دنبال آنها هستند و بعد از یافتن اطلاعات مورد نظرشان از وبسایت خارج میشود، بانس ریت بالا چیز بدی به حساب نمیآید. اما اگر در حوزههایی تولید محتوا میکنید که کاربر نیاز دارد برای مطالعه مطالب وقت بیشتری را صرف کند، بانس ریت وبسایتتان هرچه پایینتر باشد نشان دهنده کیفیت محتوا است.
ارتباط نرخ پرش و سئو
نرخ پرش نشان دهنده ارتباط مخاطب با وبسایت شما و تجربه کاربری است. پس میتوان گفت که با سئو رابطه مستقیم دارد و هرچه Bounce Rate کمتر باشد احتمال سئو بودن سایت بیشتر است. هرچند که Bounce Rate معیار دقیقی برای سنجش نیست ولی به هرحال گوگل آن را جزو موارد تعیین کیفیت وبسایت به حساب میآورد. پس سعی کنید که با راه حل های ارائه شده در مقاله قبلی ، Bounce Rate سایت تون رو کاهش دهید . طوری که کاربر جذب وبسایت شما بشود و ترافیک در صفحات سایت تون افزایش پیدا کند .
جمعبندی کلی
در این مقاله سعی کردیم توضیح دهیم که Bounce Rate چیست، گوگل آن را چگونه محاسبه میکند و چه مواردی روی آن تاثیر دارد. در مقاله قبلی که منتشر کرده بودیم ، راجب راه های کاهش نرخ پرش در وبسایت صحبت کرده بودیم . اگر میخواهید سایت خود را بررسی کنید ، پیشنهاد میکنم که ابتدا این مقاله رو مطالعه کنید و سپس به سراغ مقاله قبلی بروید . چون در این مقاله با نرخ پرش آشنا میشوید و یاد میگیرید که چطوری باید بررسیش کنید و در مقاله دیگری که راجب راه های کاهش نرخ پرش را صحبت کرده ایم ، با روش های کاهش Bounce Rate آشنا خواهید شد .