learndl triboon hostida

نرخ پرش سایتت رو با این 6 روش به صفر برسون !!

کاهش نرخ پرش وبسایت با وبیت

 

به عنوان یک وبمستر که سایتی با ترافیک کم و نرخ پرش بالا دارد چه کاری میکنید تا سایت خود را بهبود ببخشید ؟ چه علمی در این باره دارید و چه اقداماتی از دستتان بر میاید که انجام دهید ؟ از کیا کمک میگیرید ؟ از چه منابعی استفاده خواهید کرد ؟ برای قوی کردن سئوی وبسایت خود دقیقا چه کاری انجام میدهید ؟ بهترین نکات کاهش نرخ پرش چیه ؟  ترافیک کاربران رو چطوری چند برابر کنیم ؟

 

در پاراگراف بالا به سوالاتی اشاره کردیم که ممکن است در ذهن هر وبمستری باشد . بیایید برگردیم به عقب تر ، چرا این سوالات در ذهن وبمستران و مدیران سایت ها شکل میگیرد ؟ قاعدتا هرکسی سایتی رو برای کسب درامد راه اندازی میکند و مهم ترین فاکتور کسب درامد اینه که سایت سئوی خوبی داشته باشد . حالا این وبمستر بعد از مدتی سئو کردن سایت نتیجه معکوس دریافت میکند و با پدیده نرخ پرش مواجه میشود !

 

چه کاری از دستتان بر می آید تا نرخ پرش سایت رو کاهش بدین و حتی این مقدار رو 0 کنین ؟ برای کاهش نرخ پرش ، وبیت نکاتی را در این مقاله ارائه داده است که بسیار موثر هستند . پس برای یادگیری بیشتر در این باره وبیت را تا انتهای این مقاله همراهی کنید . همچنین اگر سوالی داشتید میتوانید با ما و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید .

 

6 تکنیک کاهش نرخ پرش در سایت های وردپرسی

 

1 – محتوای جذاب و ارزشمند تولید کنید !

همانطور که میدانید منظور از محتوا فقط اون نوشته یا محصول نیست . درواقع محتوا یعنی آنچه که در سایت برای دیدن کاربر قرار میدهیم ، حتی فرم ها و تبلیغات. خودتان به عنوان یک کاربر معمولی اینترنت وقتی بروی لینکی کلیک میکنید و وارد صفحه ایی میشوید ، اگر استایل محتوا بهم ریخته و داغون باشه چه میکنید ؟ معمولا اکثر کاربران اینترنتی از اون صفحه وب بد شکل خارج میشوند و این همان نرخ پرش در سایت است که زیاد میشود. قالب بندی صحیح صفحات برای استقبال بیشتر و در دسترس بودن، یکی از بهترین روش های کاهش نرخ پرش است.

 

2 – تبلیغاتی که در وبسایت میگذارید را کاهش دهید !

هیچ فردی سایت یا وبلاگی که پر از تبلیغاته رو دوست ندارد . معمولا وبسایت ها در سایدبار و فوتر تبلیغات زیادی دارند. مانند سایت های خبری که کلی تبلیغات در سایت دارند و با یک کلیک نابجا ممکنه به صفحات نامرتبطی انتقال داده بشید ! اگر می خواهید محتوای سایدبارها را جذاب جلوه دهید، این کار را به شیوه ای انجام دهید تا ارزش بیشتری را به مخاطب منتقل کنید. مثلا بهترین روش اینه که در صفحه هایی که کاربران مراجعه میکنند تبلیغات مرتبط با محتویات همان صفحه را بگذاریم . همچنین به این نکته دقت داشته باشیم که تعداد تبلیغات در هر صفحه از تعداد انگشتان یک دست بیشتر نشود !

 

3 – بهینه سازی سرعت لود شدن سایت

بسیاری از وبمستران وقتی با نرخ پرش بالا رو به رو میشوند، به پیدا کردن راه حل این مشکل میپردازند. یکی از مهم ترین دلایل افزایش نرخ پرش در سایت ، سرعت پایین سایت است. این امر به خصوص برای سایت هایی که بیشتر مخاطبینشان با موبایل کار می کنند اهمیت بیشتری دارد. کاربران اینترنتی ، خصوصا کسانی که با تلفن همراه در دنیای مجازی سیر میکنند از کند سرعت سایت به شدت ناخشنود میشود . همین عصبانیت کاربران را برای ایرانیان 10 برابر کنید چرا که اینترنت به شدت بی کیفیت و گرانی داریم . در نتیجه با پایین بودن سرعت سایت در ایران کاربران از آمدن دوباره به سایت شما ممانعت میکنند. همچنین طبق تحقیقات جهانی 47% کاربران توقع دارند که سایت در دو ثانیه باز شود. اگر سایت فروشگاهی دارید و یا خدماتی میدهید ، بهتره که سرعت بالایی داشته باشید ! (زیر دو ثانیه)

 

4 – با گوگل آنالیتیکس نرخ پرش رو آنالیز کن !

اول از همه باید با ابزار هایی مانند گوگل آنالیتیکس نرخ پرش خود را آنالیز کنید و ببینید که این نرخ پرش در کل وبسایت است یا فقط در صفحه ایی خاص ! با انجام این کار میتوانیم بفهمیم که نرخ پرش سایت مربوط به کل سایت است یا فقط قسمتی از سایت . در نتیجه این عمل میتوانیم با تولید محتوای جذاب تر نرخ پرش رو کاهش بدهیم . مثلا اگر نرخ پرش در صفحه ” درباره ما ” زیاد باشد ، باید به دنبال محتویات جذاب تر برای این صفحه باشیم !

 

5 – از یک CTA مناسب استفاده کنید

شاید قبلا درباره لندینگ پیج چیزی شنیده باشید . مثلا اکثر سایت های شرکتی در ابتدای صفحه اصلی خود یک لندینگ پیج قوی طراحی میکنند تا به محض ورود کاربران به این سایت و دیدن صفحه اصلی برای خرید خدمات و محصولات اقدام کند . دکمه CTA (call to action) هم یک دکمه لینک دار به معنای  “با یک کلیک برو اقدام کن به فلان کار ..” است . همچنین شما می توانید اهداف خود را در قالب دکمه های فراخوان به عمل یا call to action به کاربر تلقین کنید. این دکمه های CTA به صورت مستقیم باعث کاهش نرخ پرش در سایت نمی شوند . بلکه باعث راحتی بیشتر کاربران میشود . در نتیجه کاربران به استفاده از خدمات شما جذب میشوند . به این طریق میتوانید نرخ پرش را کاهش دهید . (نباید زیاد از دکمه های CTA استفاده کنید ، ممکن است دچار سردرگمی کاربران شود )

 

کاهش نرخ پرش در سایت

 

6 – مرتبط ترین محتوا با درخواست و نیاز کاربر را ارائه دهید

یکی از بهترین روش های کاهش نرخ پرش در سایت این است که یک کلمه یا عبارت کلیدی را مورد هدف قرار دهید. در چنین شرایطی محتوای شما باید بیشترین ارتباط را با آن کلمه کلیدی یا نیاز کاربر داشته باشد. از خود بپرسید که کاربران در این صفحه قراره به دنبال یادگیری چیزی باشند؟ یا به دنبال خرید محصول هستند؟ به دنبال حل مشکلش میگردد؟ با پرسش به این سوالات میتوانید بهترین و مرتبط ترین محتوا را ارائه دهید و مطمئن باشید که نرخ پرش به طرز قابل توجهی کم می شود.

به این مطلب امتیاز دهید

امتیاز کلی : 5 / 5. تعداد آرا : 1

اولین نفر باید که به این مطلب امتیاز میدهید

وبیت این پست توسط نگارش شده است.

معتقدم ، با اندگشتان آماده به تایپ و ذهن پر از ایده های ناب میتوانم دنیای خودم رو عوض کنم . محمدحسین هستم دانشجوی نرم افزار ، طراح وب سایت ، تولید کننده محتوای وبمستری و هر موضوعی در زمینه IT ، طراح رابط کاربری و تجربه کاربری و ...

در کانال وبیت عضو شو تا از آخرین اخبار ، آپدیت محصولات و تخفیف ها با خبر بشی ☺ عضویت در کانال تلگرام

اشترک گذاری

مقاله های پیشنهادی

وبیت این مطالب را به شما پیشنهاد میدهد

ارسال نظر ( 0 نظر تایید )

نظرات پس از رویت و تایید مدیران نمایش داده می شود
هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !
همکاران وبیت