معرفی و آشنایی با رپورتاژ آگهی و تاثیر آن در سئوی وبسایت
نمیدونم که با رپورتاژ آگهی یا همون تبلیغات خودمون آشنایی دارید یا نه ! اما توی این مقاله از وبیت ، قراره کاملا راجب رپورتاژ آگهی صحبت کنیم و از تعریف آن شروع به گفتن کنیم و با گفتن تاثیرش بروی سئو ، مقاله رو پایان دهیم . برای اینکه درک درستی از موضوع داشته باشید و متوجه بشید ، پیشنهاد میکنم که کل مقاله رو تا انتهای آن مطالعه و مارو همراهی کنید . اگر سوال یا ابهامی در رابطه با رپورتاژ آگهی داشتید ، از قسمت نظرات کاربران با ما به اشتراک بگذارید .
میدانید که رپورتاژ ( یا همون ریپورتاژ ) در حال حاضر به شیوهای متفاوت از گذشته تهیه و منتشر میشود اما روش جدیدی برای بازاریابی محتوایی نیست. البته ترفندهای بسیاری هم برای بازاریابی محتوا وجود داره ، اما باید بگم که ریپورتاژ آگهی همچنان یکی از برترین کارهایی است که همچنان برای بازاریابی و تبلیغات انجام می دهند .
آنچه در این پست میخوانید
رپورتاژ آگهی چیست
رپورتاژ آگهی همان تبلیغات است که به صورت خبری بیان میشود. این شیوه از تبلیغات، به نوعی اشاره به بازاریابی محتوایی دارد. مثلا محتوا یا محصول خاصی را تبلیغ میکند. رپورتاژ به طور معمول توسط سایتهای خبری یا خبرنامهها منتشر میشود. به زبان سادهتر، زمانی که شما یک رپورتاژ منتشر میکنید، یعنی اینکه از یک سایت با رَنک و جایگاه قوی در گوگل میخواهید که یک پست که حاوی اطلاعات و اخبار کسبوکار و محصول شما است را به صورت دائمی در سایت خود منتشر کند.
از رپورتاژ آگهی برای چه سایت هایی استفاده می کنند ؟
در جواب سوال بالا باید بگم که هیچ محدودیتی برای استفاده از رپورتاژ آگهیها وجود ندارد. شما میتوانید با استفاده از سایتهایی که به صورت اختصاصی سایتها و مجلههای معتبر برای رپورتاژ آگهی را معرفی میکنند، هزینه انتشار رپورتاژ آگهی در هر سایت را بررسی کنید و در نهایت با توجه به بودجه و شرایطی که دارید، یک وبسایت مناسب را انتخاب کنید.
به کدام سایتها رپورتاژ آگهی بدهیم
دنیای دیجیتال ، یک شمشیر دو لبه است ! میتوانید از هر دو سمت شمشیر به نحو احسنت استفاده کنید و سایت تون رو با بهترین روش ها ، توسعه دهید . ما در دنیای دیجیتال امروزی رقابتی نداریم و باید به دنبال رفاقت باشید! شاید بپرسید بهترین سایت برای رپورتاژ من کجاست؟ معمولا سایت رقبای شما (رقیب های دسته بالا در موضوعاتی که شما فعالیت میکنید) بهترین منبع برای ریپورتاژ گذاشتن شما هستند .
چگونه یک رپورتاژ آگهی بنویسیم
اینکه چطوری باید یک ریپورتاژ آگهی بنویسید ، بستگی به این داره که چه مقدار تجربه نویسندگی و تولید محتوا دارید . ما پیشنهاد میکنیم که برای یادگیری این موضوع ، آموزش تخصصی تری رو دنبال کنید . اما اگر میخواهید به صورت سطی با روش های نوشتن ریپورتاژ آگهی آشنا بشید ، بقیه مقاله رو دنبال کنید . یک سری معیار مهم برای نوشتن رپورتاژ آگهی موفق وجود داره که آنها را بیان خواهیم کرد:
اولین گام ، سعی کنید آموزش دهید و مطالب ارزشمندی را بیان کنید
ساده میگوییم، کاربر باید احساس کند که برای او ارزش قائل هستید و اطلاعات ارزشمندی را در اختیار او قرار دادهاید. سعی کنید که رپورتاژ آگهی را دقیقا مانند محتواهایی در سایت خود منتشر میکنید ، تهیه کنید.
به بیان راه حل یک مشکل بپردازید
یکی از مهم ترین چیزهایی که در رپورتاژ نویسی باید به آن دقت کنید ، انتخاب موضوع به نحوی است که بتوانیم با آن مقاله مشکلی را هم حل کنیم . مثلا زمانی که درباره موضوع رپورتاژ تصمیم میگیرید، به خاطر داشته باشید که اگر بتوانید یک مشکل مهم را مطرح کنید و برای آن راه حل مناسبی را ارائه دهید، قطعا انتشار رپورتاژ برای شما تاثیر مثبتتری به همراه دارد.
اگر خبر محصول یا خدمات خاصی را بیان میکنید، صادق باشید
سعی کنید صداقت رو در مقاله های عادی وبسایت تون ، به کاربران نشان دهید . اگر در این مرحله شکست خوردید ، به سراغ مرحله بعدی بروید ! یعنی به دنبال اعتمادسازی در رپورتاژ آگهی ها باشید . این موضوع رو جدی بگیرید . برای کاربران سایت شما خیلی مهم است که مقاله های شما ، صداقت شفافی داشته باشد . بنابراین باید به خاطر داشته باشید که مبادا تلاش برای جذاب بودن محتوا، مطالبی که بیان میکنید را بی اعتبار کند.
رقیبت را معرفی کن
همانطور که بالاتر گفتم، اگر قرار باشد یک رپورتاژ اگهی انجام دهی بهترین نوع آن رپوتاژ آگهی است که مخاطب فکر کند خود سایت خبری یا همان سایتی که در آن رپورتاژ انجام دادید درباره شما نوشته است.
تعداد واژه های سایت خود را بین 1000 تا 1500 کلمه مشخص کنید !
میدانید که وب سایتهای مختلفی رپورتاژ آگهی منتشر میکنند. در هنگامی که با این وبسایت ها و شرکت ها صحبت میکنیم ، متوجه میشویم که خواهان وجود حداقل 1000 کلمه در رپورتاژ آگهی هستند . وقتی این وبسایت ها حدی را مشخص میکنند ،صرفا به این معنا نیست که شما باید 1500 کلمه را پر کنید و از ظرفیت ارائه شده بهره ببرید. بلکه به این مساله توجه کنید که چطور میتوانید محتوایی که منتشر میکنید، بیشترین بازده را داشته باشید و تمام مطالبی که لازم میدانید را نیز بیان کنید.