learndl triboon hostida

مرجع اصلی انجام پروژه های جاوا

مرجع اصلی انجام پروژه های جاوا کجاست؟

Java  یک زبان برنامه نویسی شی گرا است که برنامه ای را برای چندین پلت فرم تولید میکند. زمانی که یک برنامه نویس برنامه را به این زبان می نویسد، کد کامپایل شده (به نام بایت کد) روی بیشتر سیستم عامل ها از جمله لینوکس، ویندوز و سیستم عامل مک اجرا می شود  انجام پروژه جاوا  تا حد زیادی به انجام پروژه با زبان های برنامه نویسی C و C++ شباهت دارد. پلتفرم جاوا با این واقعیت متمایز می شود که روی پلتفرم های سخت افزاری دیگر اجرا می شود و دارای دو جزء است: ماشین مجازی جاوا (Java VM) و رابط برنامه نویسی برنامه جاوا (Java API).

مرجع اصلی انجام پروژه های جاوا

همه برنامه ها از موجودیت هایی تشکیل شده اند که مفاهیم یا چیزهای فیزیکی به نام “اشیاء” را نشان می دهند. انجام پروژه دیتابیس با جاوا و یا توسعه برنامه‌های جاوا به یک کیت توسعه نرم‌افزار جاوا (SDK) نیاز دارد که معمولاً شامل یک کامپایلر، مفسر، تولیدکننده اسناد و سایر ابزارهایی است که برای تولید یک برنامه کامل استفاده می‌شوند. برای انجام پروژه های سازمانی جاوا بایستی این کار توسط برنامه نویسان مجرب و کاربلد این زبان انجام شود.

انجام پروژه جاوا چه برتری هایی دارد؟

اکثر برنامه های اندروید از Java API استفاده می کنند یا به زبان جاوا نوشته شده اند، به طوری که جاوا اغلب به عنوان زبان برنامه نویسی رسمی برای توسعه برنامه های موبایل در نظر گرفته می شود. علاوه بر این، بسیاری از برنامه های دسکتاپ در جاوا توسعه یافته اند. Swing ، Abstract Windowing Toolkit (AWT) و JavaFX ابزارهای اصلی مورد استفاده برای توسعه آسان رابط کاربری گرافیکی هستند. به همین دلیل هم انجام پروژه جاوا نسبت به سایر زبان های برنامه نویسی دیگر بسیار کاربردی تر و پرطرفدارتر است.

جاوا همچنین در توسعه طیف گسترده ای از وب سایت های تعاملی و برنامه های کاربردی وب در بخش های بیمه، تامین اجتماعی، آموزش و سلامت یافت می شود. این زبان می تواند برای نوشتن برنامه های مدیریت تراکنش و صدور صورت حساب و همچنین برنامه های سرور استفاده شود.

علاوه بر این، این زبان ترجیحی جامعه علمی برای طیف وسیعی از محاسبات ریاضی و سایر عملیات علمی است. از آنجایی که برای MATLAB و چارچوب Hadoop MapReduce استفاده می شود، می تواند مجموعه داده های عظیم و فناوری های Big Data را مدیریت کند.

انجام پروژه جاوا چه برتری هایی دارد؟

چرا باید از Java به عنوان اولین زبان برنامه نویسی استفاده کنیم؟

جاوا برای نوشتن و اجرا آسان است – به همین دلیل است که بسیاری از توسعه دهندگان انجام پروژه جاوا را به سایر زبان ها ترجیح می دهند. می توان از آن برای ایجاد برنامه های کاملی که می توانند روی یک کامپیوتر اجرا شوند استفاده کرد. همچنین امکان توزیع آنها بر روی سرورها و کلاینت های یک شبکه وجود دارد. در نتیجه، ایجاد برنامه های موبایل یا اجرای برنامه های دسکتاپ که از سیستم عامل ها و سرورهای مختلف مانند لینوکس یا ویندوز استفاده می کنند، آسان می کند.

هنگامی که یک توسعه‌دهنده با نصب JDK، پیکربندی PATH و درک نحوه عملکرد CLASSPATH آشنا شود، می‌تواند به راحتی کد ایجاد کند.  جاوا برای تسهیل محاسبات توزیع شده با قابلیت شبکه سازی تعبیه شده در آن طراحی شده است. نوشتن برنامه های شبکه در جاوا مانند ارسال و دریافت داده به یک فایل و از آن است.

همچنین با انجام پروژه جاوا می توان کتابخانه هایی را یافت که تقریباً همه کارها را انجام می دهند. سیستم‌های GUI (رابط کاربری گرافیکی) بهتری نسبت به کتابخانه‌های پیش‌فرض AWT (Abstract Window Toolkit) و Swing وجود دارد . این زبان همچنین امکان اتصال به پایگاه های داده با استفاده از JDBC (اتصال پایگاه داده جاوا) را فراهم می کند. با ده ها میلیون توسعه دهنده که از زبان برنامه نویسی جاوا استفاده می کنند و روی آن کار می کنند، جامعه همچنان به رشد و الهام بخشیدن ادامه می دهد.

جاوا، یک زبان در حال تکامل و جهانی

جاوا یک زبان برنامه نویسی جامع است و به دلیل استحکام و مقیاس پذیری خود به برنامه های صنعتی در مقیاس بزرگ راه پیدا می کند. اخیراً انجام پروژه جاوا در زمینه اینترنت اشیا (IoT) و توسعه ابری اعتبار کسب کرده است. مانند سایر فناوری‌های منبع باز، جاوا ارزش‌های بازگرداندن عملکرد را به عموم تشویق می‌کند.

انجمن های آنلاین، مانند Stack Overflow ، متشکل از کارشناسان توسعه جاوا هستند که آماده کمک به مبتدیان می باشند. جاوا در وب سایت های محبوبی که روزانه مشاهده می شوند، مانند گوگل، یوتیوب، لینکدین، آمازون و eBay یافت می شود. علاوه بر این، دارای یک نقشه راه توسعه قوی با پیشرفت مداوم در امنیت و عملکرد است.

ویژگی ها و اجزای زبان Java چیست؟

ویژگی ها و اجزای زبان Java چیست؟

پلتفرم جاوا مستقل است و می تواند در تمام سیستم عامل های موجود در هنگام توسعه و تدوین آن اجرا شود. این به دلیل بایت کد امکان پذیر است، کدی که توسط ماشین قابل درک است. این پلتفرم از زبان جاوا، کیت توسعه جاوا (JDK)، محیط زمان اجرا جاوا (JRE)، کامپایلر جاوا و ماشین مجازی جاوا (JVM) تشکیل شده است.

جاوا یک زبان برنامه نویسی است که عملکرد، قوانین، قالب و پارادایم برنامه نویسی منحصر به خود را دارد. وظیفه کامپایلر جاوا تولید فایل های کلاس جاوا از کد منبع است. بنابراین فایل کلاس جاوا حاوی بایت کد جاوا مستقل از پلتفرم است.

پس از تولید فایل‌های کلاس، JVM این فایل‌های کلاس را بارگیری می‌کند و کد بایت را تفسیر می‌کند یا با استفاده از کامپایلر Just-in-time (JIT) آن را در کد ماشین کامپایل می‌کند.

JVM مرکز زبان برنامه نویسی جاوا و پلتفرم جاوا است که کد بایت را به کد مخصوص ماشین تبدیل می کند (که در زبان های برنامه نویسی دیگر کد شی نیز نامیده می شود). ویژگی های جمع آوری زباله، مدیریت حافظه، امنیت و غیره را فراهم می کند.

JRE همانطور که از نامش پیداست، محیط زمان اجرای مورد نیاز برای اجرای برنامه های جاوا است. این گزینه شامل هیچ ابزار توسعه ای مانند کامپایلر جاوا، دیباگر و غیره نیست. بنابراین، اگر کسی برنامه‌های جاوا را در جای دیگری توسعه دهد و فقط باید آنها را روی یک ماشین کاملاً تعریف شده اجرا کند، می‌توان JRE را جداگانه نصب کرد.

کیت توسعه جاوا (JDK) جزء اصلی هر محیط جاوا است. JDK شامل JRE (محیط زمان اجرا جاوا) به همراه یک کامپایلر جاوا، جاوا دیباگر و سایر کلاس های پایه است. این نرم افزار مخصوص پلتفرم است و بنابراین ما برای هر سیستم عامل نصب کننده های JDK جداگانه خواهیم داشت.

اگر شما نیز قصد یادگیری ، انجام پروژه جاوا  و تدریس خصوصی جاوا  را دارید، توصیه می کنیم حتما سری به سایت جاواپرو، یکی از معتبرترین پلتفرم های آموزش و انجام دهنده پروژه های جاوا بزنید.

به این مطلب امتیاز دهید

امتیاز کلی : 4.5 / 5. تعداد آرا : 2

اولین نفر باید که به این مطلب امتیاز میدهید

وبیت این پست توسط نگارش شده است.

اسم من محمد پورداداش هست و متولد سال 1367 در خدمت شما هستیم . تخصص من طراحی گرافیک و کدنویسی وب است و سعی خواهم کرد بهترین خدمات را به شما وبمستران و گرافیست های عزیز ارائه کنم. به ترس هات غلبه کن تا در زندگی همیشه پیروز باشی.

در کانال وبیت عضو شو تا از آخرین اخبار ، آپدیت محصولات و تخفیف ها با خبر بشی ☺ عضویت در کانال تلگرام

اشترک گذاری

مقاله های پیشنهادی

وبیت این مطالب را به شما پیشنهاد میدهد

ارسال نظر ( 0 نظر تایید )

نظرات پس از رویت و تایید مدیران نمایش داده می شود
هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !
همکاران وبیت