مدت زمان طراحی سایت با وردپرس چه قدر است؟ و چه مراحلی دارد؟
- اخبار وبمستر
- ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
- 49 بازدید
یکی از متداول ترین پرسش هایی برای اکثر مراجعین خدمات طراحی سایت ایجاد می شود این است که طراحی سایت چه قدر طول می کشد؟ و چه مراحلی دارد؟ بسته به نوع سایت، زمان و مراحل طراحی آن می تواند کمی متفاوت باشد.
آنچه در این پست میخوانید
مراحل طراحی سایت وردپرسی
با وجود سیستم مدیریت محتوای وردپرس طراحی سایت و مدیریت آن بسیار راحت است و با داشتن حداقل اطلاعات می توانید این کار را انجام دهید. این سیستم طراحی و مدیریت سایت باعث می شود مدت زمان طراحی سایت وردپرسی بسیار کمتر از سایر روش ها باشد.
مهم ترین نکاتی که برای طراحی سایت باید در نظر داشته باشید این است که طراحی آن توسط افراد متخصص و با تجربه انجام شده باشد. انتخاب، شرکت طراحی سایت در اصفهان و سایر شهر های دیگر می تواند ادامه ی مسیر کسب و کار شما رو هموار تر کند. همچنین در طراحی وب سایت باید به استاندارد بودن و مدت زمانی که برای طراحی وب سایت صرف می شود توجه داشته باشید.
برای طراحی یک وب سایت وردپرسی باید طبق مراحل زیر پیش بروید:
انتخاب نام دامنه ی مناسب
دامنه همان آدرس سایت شماست که کاربران از طریق آن می توانند به وب سایت شما دسترسی داشته باشند. برای انتخاب نام دامنه باید وسواس بیشتری به خرج دهید چون اولین چیزی که کاربران با آن مواجه می شوند آدرس سایت یا همان نام دامنه است.
مهم ترین نکاتی که برای انتخاب نام دامنه باید در نظر داشته باشید به شرح زیر است:
- برای خرید دامنه باید به وب سایت شرکت های معتبر هاست و دامین مراجعه کنید.
- از اعداد و علائمی مانند خط فاصله و اسلش در نام دامین خود استفاده نکنید. این کار باعث کاهش اعتبار دامنه می شود.
- در انتخاب پسوند مناسب برای دامنه دقت داشته باشید. در صورتی که حوزه ی فعالیت شما به ایران مربوط است باید نام دامنه .ir و در صورتی که حوزه فعالیت شما خارج از ایران است باید از پسوند دامنه ی .net یا .com استفاده کنید.
- بهتر است نام دامنه ای متناسب با نام و نشان برند و مرتبط با حوزه ی کاری خود انتخاب کنید.
خرید هاست مناسب
یکی از مهم ترین مراحل طراحی سایت وردپرسی انتخاب و خرید هاست مناسب است. هاست، فضایی است که داده های وب سایت شما روی آن ذخیره می شود و برای خرید آن باید به نکاتی دقت داشته باشید.
- اولین نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید فضای هاست مورد نظر است.
- در انتخاب هاست به امنیت آن دقت داشته باشید.
- توجه داشته باشید شرکتی که از آن هاست خریداری می کنید دارای پشتیبانی مناسبی باشد.
- هاست را از شرکتی خریداری کنید که آپ تایم آن بالا باشد و هاست شما از دسترس خارج نشود.
- شرکت هاستینگ باید متعهد شود یک نسخه از بکاپ سایت را در اختیار شما قرار دهد.
انتخاب پنل مدیریتی مناسب
بعد از خرید هاست می توانید پنل مدیریتی مناسبی را خریداری کنید. direct admin و C panel معروف ترین پنل های مدیریت سایت هستند که کارکردن با آن ها تقریباً مشابه است.
نصب و راه اندازی وردپرس
درنهایت باید سیستم مدیریت محتوای وردپرس را روی هاست خود نصب کنید. بسته به اینکه کدام پنل مدیریتی را انتخاب کرده باشید مراحل نصب وردپرس می تواند کمی متفاوت باشد.
- آخرین نسخه وردپرس را دانلود کنید.
- فایل های وردپرس را روی هاست بارگذاری کنید.
- پایگاه داده مربوط به سایت را روی هاست خود ایجاد کنید.
- پیکربندی نهایی تنظیمات سایت را انجام دهید.
برای وارد شدن به بخش مدیریت سایت خود می توانید در مرورگر بعد از وارد کردن آدرس سایت wp-admin/ را وارد کنید. در بخش لاگین اطلاعات مربوط به نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید تا به پیشخوان سایت وارد شوید.
نصب قالب مناسب
یکی دیگر از مراحل طراحی سایت وردپرسی برای اینکه وب سایت طراحی شده را متناسب با سلیقه ی خود تغییر دهید این است که باید قالب مناسبی را خریداری کنید و آن را فعالسازی کنید. برای تغییر قالب باید از منوی پنل مدیریتی خود بخش نمایش را انتخاب کنید و نوار منوی باز شده پوسته ها را انتخاب کنید.
بسیاری از قالب هایی که برای طراحی سایت استفاده می شوند رایگان هستند. این قالب ها باعث می شوند مدت زمان طراحی سایت وردپرسی کاهش پیدا کند.
ساخت برگه ها
درنهایت باید برگه های سایت را طراحی کرد و متناسب با نیازهای خود باید محتوای مناسبی را در این برگه ها قرار دهید. برای اضافه کردن برگه ها یا صفحات جدید می توانید در قسمت برگه ها روی افزودن برگه ی جدید کلیک کنید و بعد از انتخاب عنوان و متن مناسب آن را منتشر کنید.
برای ساخت صفحه های جدید ویرایشگر ها به شما کمک می کنند.
برای طراحی سایت باید به چه نکاتی توجه داشت؟
بهتر است پروژه ی طراحی سایت و بهینه سازی آن را به شرکت های معتبر بسپارید تا شاهد نتایج شگفت آوری شوید. اینکه طراحی سایت چه قدر طول می کشد نباید باعث شود از پارمتر های مؤثر بر کیفیت سایت غافل شوید.
برای اینکه وب سایت شما استاندار های لازم را داشته باشد و بتوانید آن را برای موتور جست و جوی جهانی بهینه کنید باید به موارد زیر دقت داشته باشید:
توجه به طراحی ظاهری سایت
اولین چیزی که مخاطب بعد از ورود به سایت با آن مواجه می شود طراحی ظاهری سایت شماست. طراحی ظاهری سایت و محتوای شما باید به گونه ای باشد که برای مخاطب جذاب باشد و او را در وب سایت شما نگه دارد.
برای بهبود طراحی ظاهری سایت باید تصاویر و متن های آن را بهینه کنید و حتی فونت مناسبی را انتخاب کنید. در طراحی سایت به رنگ بندی و ترکیبات رنگی متناسب با نوع فعالیت تان نیز توجه داشته باشید.
امنیت سایت
یکی دیگر از مواردی که باید به آن توجه داشته باشید امنیت وب سایت طراحی شده است. در صورتی که هکر ها روی وب سایت شما نفوذ داشته باشند کاربران تمایلی نخواهند داشت از خدمات یا محصولات وب سایت شما استفاده کنند.
عنصر امنیت در فروشگاه های اینترنتی از اهمیت بیشتری برخودار است. چراکه فروش شما به امنیت وب سایت فروشگاهی شما بستگی دارد.
حفاظت از اکانت کاربران، انتخاب پروتکل مناسب، بروزرسانی مداوم سیستم مدیریت محتوا یا CMSها، انجام بروزرسانی های امنیتی و… مواردی هستند که برای امنیت سایت باید آن ها را در نظر داشته باشید.
SEO یا بهینه سایت برای موتورهای جست و جو در روال طراحی سایت
یکی از مهم ترین مواردی که باید به آن دقت داشته باشید بهینه سازی وب سایت برای موتور جست و جوی جهانی است. برای اینکه محصول یا خدمات شما توسط موتور جست و جو به کاربران پیشنهاد شود باید استانداردهایی را رعایت کنید.
زمانی که کاربران یک موضوع را در گوگل سرچ می کنند این موتور جست و جو سعی می کند بر اساس استاندارد های تعریف شده، مناسب ترین صفحات را برای نمایش به کاربران انتخاب کند.
- سازگاری وب سایت طراحی شده با دستگاه های مختلف
- سرعت بارگیری صفحات سایت
- بهینه سازی عنوان ها
- استفاده از کلمه کلیدی مناسب
- بهینه سازی تصاویر
از جمله مهم ترین مواردی هستند که باید به آن ها توجه داشته باشید.
سرعت بارگذاری مطالب و صفحات
یکی از مواردی که باید به آن توجه داشته باشید سرعت بارگذاری مطالب در سایت است. در صورتی که سرعت لود مطالب پایین باشد کاربران بلافاصله وب سایت شما را ترک خواهند. پایین بودن سرعت لود مطالب به وب سایت شما خسارت های زیادی وارد می کند.