learndl zhaket triboon webaidin zhaket

مثل حرفه ایی ها Debug (خطایابی) کن !

مثل حرفه ایی ها Debug (خطایابی) کن !

توی یک مقاله دیگه ، راجب دیباگ کردن (Debug) صحبت کردیم . اما بهترین راه های دیباگ کردن سایت وردپرسی رو مورد بررسی قرار ندادیم . بعضی از وبمسترها میپرسند که چه راه هایی برای خطایابی سایت وجود دارد که هم مطمئن تر است و هم مارو حرفه ایی تر نشان میدهد ! اینکه بخواهید در صنعت حرفه ایی باشید ، واقعا حائز اهمیت است . پس پیشنهاد میکنم که وبیت رو تا انتهای این مقاله همراهی کنید و راه های دیباگ کردن رو فرا بگیرید . همچنین اگر سوال یا مشکلی در رابطه با دیباگ کردن دارید ، میتونید از قسمت نظرات کابران که در انتهای صفحه قرار داره ، با ما به اشتراک بگذارید . در ادامه با این شروع میکنیم که دیباگ کردن چیه و چرا مهمه ! و سپس میریم سراغ بهترین راه های دیباگ کردن سایت وردپرسی. (:

 

Debug کردن وردپرس

اگر به خاطر داشته باشید ، توی این مقاله راجب اهمیت دیباگ کردن توضیح دادیم . همچنین دیباگ کردن رو به صورت عامیانه توضیح دادیم و گفتیم که چرا باید مهارت دیباگینگ یا خطایابی را داشته باشید. Debug کردن وردپرس یعنی اینکه شما مشکلات سایت خود را شناسایی کنید و نسبت به رفع آن اقدام کنید. برخی از توسعه‌دهندگان و برنامه نویسان وظیفه خطایابی سایت یا سرویس شمارو  عهده می‌گیرند و این مشکلات را رفع می‌کنند. البته شما می‌توانید برای Debug از استراتژی‌های مختلفی استفاده کنید. ما هم 4 تا استراتژی خفن رو توی این مقاله آوردیم که میتونید از آن استفاده کنید .

 

4 تا از بهترین روش های Debug (خطایابی) کردن سایت وردپرسی

 

فعال کردن SCRIPT_DEBUG

اولین راه که همه هم از اون استفاده میکنند ، فعال کردن wp_debug در فایل wp_config است . اما اگر این روش به تنهایی به کمک شما نیاید ، روش های دیگری مانند فعال کردن اسکریپت دیباگ هست ! گاهی اوقات خطاها و مشکلاتی در رابطه با سرعت سایت وردپرسی داریم . در  این موضوع نیز در وردپرس یک راه‌حل دارد، که در اینجا برای شما خواهیم گفت. برای اینکه بتوانید مشکل فوق را از وردپرس خود رفع کنید باید کد زیر را به وردپرس خود اضافه کنید. بعدازاینکه وارد پوشه wp-config.php شدید، کد زیر را به wp-config.php / public_html اضافه کنید.

 

define( 'SCRIPT_DEBUG', true );

 

حل مشکلات وردپرس با استفاده از افزونه Query Monitor

دومین راه حلی که میتونیم برای دیباگ کردن سایت وردپرسی بدیم ، استفاده از افزونه اس ! مثالا فرض کنید که توانایی بالایی در برنامه نویسی ندارید . پس ترجیح میدهید که از یک افزونه برای دیباگ کردن سایت خود استفاده کنید . ما هم افزونه query monitor رو به شما معرفی میکنیم. استفاده از این پلاگین نه تنها هزینه‌ای برای شما در بر نخواهد داشت بلکه کار شما را برای حل مشکلات سایتتان راحت خواهد کرد. شما می‌توانید این پلاگین را به‌راحتی از مخزن وردپرس خود دانلود و بر روی سایت خود نصب کنید. همچنین کار کردن با این افزونه فوق العاده ساده است و رابط کاربری آسانی دارد.

 

گزارش خطای wpdb را فعال کنید.

شما با فعال کردن گزارش ارور WPDP، می‌توانید تمامی مشکلاتی که به پایگاه داده‌ی سایتتان مربوط می‌شود را شناسایی کنید. آبجکت $wpdb یک متغیر به نام $show_errors دارد. اگر این متغیر را true کنیم، وردپرس خطاهای SQL را به ما نشان خواهد داد. شما برای اینکه بتوانید مورد بالا را فعال کنید باید به پوشه /Public_html/wp-includes/wp-db.php وارد شوید و متغیر $Show_errors را در فایل wpdb از False به True تغییر دهید.

 

نوین ترین راه های دیباگ کردن سایت وردپرسی

 

تشخیص خطاهای PHP

آخرین روشی که یکم نیاز به دانش برنامه نویسی داره ، تشخیص دادن خطاها و باگ های برنامه نویسی در زبان PHP است . شما میتونید با استفاده از پرونده‌های Phpinfo مشکلات و خطاهای PHP را در اسکریپت‌ها تشخیص دهید. مثالا شما با استفاده از این پرونده می‌توانید اطلاعاتی در خصوص برنامه‌های افزودنی، نسخه سیستم‌عامل، هدرهای HTTP و لایسنس به‌دست بیاورید. نکته مهمی وجود داره که باید به آن دقت کنید . برای اینکه بتوانید گزارش خطا را در این فایل فعال کنید تا هنگام یافتن یک خطا برای شما هشدار ارسال شود، باید پرونده php.ini را پیکربندی کنید.

به این مطلب امتیاز دهید

امتیاز کلی : 5 / 5. تعداد آرا : 1

اولین نفر باید که به این مطلب امتیاز میدهید

وبیت این پست توسط نگارش شده است.

معتقدم ، با اندگشتان آماده به تایپ و ذهن پر از ایده های ناب میتوانم دنیای خودم رو عوض کنم . محمدحسین هستم دانشجوی نرم افزار ، طراح وب سایت ، تولید کننده محتوای وبمستری و هر موضوعی در زمینه IT ، طراح رابط کاربری و تجربه کاربری و ...

در کانال وبیت عضو شو تا از آخرین اخبار ، آپدیت محصولات و تخفیف ها با خبر بشی ☺ عضویت در کانال تلگرام

اشترک گذاری

مقاله های پیشنهادی

وبیت این مطالب را به شما پیشنهاد میدهد

ارسال نظر ( 0 نظر تایید )

نظرات پس از رویت و تایید مدیران نمایش داده می شود
هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !
همکاران وبیت