قیمت پروفیل سبک ، علت افزایش سود تولید
- اخبار • معرفی کسب و کار
- ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۲
- 1,701 بازدید
تولید کنندگان برای کاهش قیمت تمام شده محصول تولیدی خود و در پی آن افزایش سود تولید، دو راه دارند، اول خرید مواد اولیه با قیمت مناسب و دوم کاهش هزینه های تولید. بدیهی است هر چه کیفیت و ویژگی های مثبت یک محصول به عنوان ماده اولیه تولید پروفیل سبک بیشتر باشد، ارزش خرید بیشتری دارد پس با اقبال بهتری در صنعت مواجه می شود و در نتیجه قیمت بیشتری خواهد داشت. پروفیل سبک آن دسته از مواد اولیه است که با وجود ویژگی های بی نظیرش به نسبت قیمت مناسبی دارد اما این ویژگی های بی نظیر که به شکل قابل توجهی سود تولید صنعتگر را افزایش می دهد چیست؟
دقت ابعادی بالا : فرآیند تولید ورق روغنی و پروفیل سبک در کارخانه تولید پروفیل سبک و ورق روغنی به گونه ای است که ضخامت آن را با دقت دهم میلی متر می توان کنترل کرد. دقت بالای ضخامت ورق و دستگاه های تولید باعث می شود که بتوان، ابعاد پروفیل تولیدی را چه از نظر ضخامت و چه از نظر سایز مقطع با دقت بالایی تحت کنترل داشت که این مزیتی بزرگ برای قطعه ی فولادی برای تولید انواع محصولات با انواع طراحی ها محسوب می شود.
فرآیند پذیر : عموما برای تولید از پروفیل به شکل خام استفاده نمی شود و اکثرا نیاز هست پروفیل با فرآیند هایی چون خمکاری، کشش کاری یا برش کاری دچار تغییراتی در ظاهر بشود. لازمه ی انجام خمکاری لوله مبلی و پروفیل سبک به شکل درست و دقیق کیفیت بالای ورقه و البته استفاده از دستگاه های حرفه ای است. اگر ورق کیفیت مطلوبی نداشته باشد طی انجام فرآیند خمکاری دیواره بیرونی خم پاره و یا شکسته می شود یا برای کشش اگر ورق مناسب نباشد با اعمال نیروی کشش به سرعت پاره می شود. کیفیت بالای ورق روغنی امکان انجام تمامی این فرآیند ها برای پروفیل سبک را فراهم می کند.
مناسب برای انواع آبکاری : پروفیل سبک به همان میزان که برای تولید مبلمان و اقلام تزئینی کاربرد دارد، در صنایع هم مورد استفاده قرار می گیرد و انجام انواع آبکاری لازمه ی بهبود کیفیت آن می باشد. برای پروفیل سبک، آبکاری با فلز روی (گالوانیزاسیون) و نیکل-کروم بسیار پراستفاده است. آبکاری نیکل-کروم باعث ایجاد دو ویژگی بی نظیر در پروفیل می شود. نیکل پروفیل را ضد زنگ می کند و لایه ی کروم هم جلوه ی آینه ای به سطح می دهد. به همین خاطر معمولا برای تولید مبلمان پروفیل با نیکل-کروم آبکاری می شود و گالوانیزاسیون بیشتر برای ساخت گلخانه و به طور کلی در صنعت کاربرد دارد چرا که سطح آن زیبایی آبکاری نیکل-کروم را ندارد.
دارای مقاومت زیاد : ورق روغنی طبق استاندارد می تواند ضخامتی بین 0.4 تا 1.5 میلی متر داشته باشد و ضخامت پروفیل سبک هم که از آن تولید می شود در همین محدوده قرار دارد. ضخامت کم، این تصور را در ذهن ایجاد می کند که پروفیل های سبک مقاومت بالایی ندارند. اما به غیر از ضخامت های خیلی کم این مقطع که فقط کاربرد دکوراتیو دارند، باقی ضخامت ها از مقاومت بالایی برخوردار هستند و امکان تولید طیف گسترده ای از محصولات را برای صنعتگران فراهم می کنند.
دارای وزن کم : ضخامت ورق و اندازه ی سطح مقطع مشخص می کند که وزن نهایی پروفیل چقدر باشد. ضخامت کم ورق پروفیل سبک همچنین اندازه های به نسبت کوچک طول و عرض مقطع باعث می شود پروفیل وزن کمی داشته باشد. قیمت پروفیل مبلی یا سبک معمولا بر اساس وزن محاسبه می شود به همین خاطر ظرافت و وزن کم این مقطع علت اصلی قیمت مناسب آن است.
در پایان این ویژگی های مثبت پروفیل سبک که به آن ها اشاره کردیم دست تولید کننده را برای تولید انواع محصولات با انواع طراحی ها باز می گذارد و تولید کننده می تواند با پرداخت هزینه ی کمی برای مواد اولیه و حتی کاربردی کردن ظاهر آن برای تولید، محصول نهایی مد نظر خود را با کیفیت بالایی تولید کند.