آموزش غیر فعال کردن آپدیت خودکار در وردپرس
- آموزش • آموزش وردپرس
- ۳۱ تیر ۱۴۰۲
- 2,134 بازدید
وردپرس میتواند وبسایت شما را به صورت خودکار بروز کند. در برخی موارد، این بروزرسانی میتواند شامل افزونهها و قالبها نیز باشد.
با وجود مزایای امنیتی، این بروزرسانیهای پس زمینه میتوانند وب سایت شما را دچار مشکل کنند.
در این مقاله به بررسی نحوه غیرفعال کردن بروزرسانی خودکار وردپرس میپردازیم.
آنچه در این پست میخوانید
چرا وردپرس به صورت خودکار بروزرسانی میکند؟
وردپرس به دلایل امنیتی به طور خودکار نرم افزار اصلی خود را بروز میکند.
گاهی اوقات، ممکن است یک افزونه یا قالب را برای رفع یک تهدید احتمالی بروز کند. به عنوان مثال، یک افزونه یا قالب وردپرس ممکن است برای حذف یک آسیبپذیری مهم بروز شود.
اگر آن افزونه یا قالب توسط بسیاری از وبسایتها استفاده شود، تیم اصلی وردپرس ممکن است یک بروزرسانی خودکار برای آن ارائه دهد.
بهتر است بروزرسانی خودکار وردپرس را غیرفعال نکنید، چرا که یک قابلیت امنیتی مهم است.
با این حال، در برخی شرایط نادر، بروزرسانیها میتوانند در وبسایت شما اختلال ایجاد کنند یا بر عملکرد آن تأثیر بگذارند.
غیرفعال کردن بروزرسانی خودکار وردپرس با استفاده از کد
برای اینکه بروزرسانی خودکار وردپرس را غیرفعال کنید، قطعه کد زیر را به فایل wp-config.php وردپرس خود اضافه کنید. توصیه میکنیم که جهت جلوگیری از بروز هرگونه مشکل، آموزش افزودن کد به سایت وردپرسی را مطالعه فرمائید.
define( 'WP_AUTO_UPDATE_CORE', false );
این قطعه کد بروزرسانی خودکار وردپرس را غیرفعال میکند.
اگر میخواهید بهروزرسانیهای اصلی را دریافت کنید، اما بروزرسانی قالب و افزونهها را غیرفعال کنید، میتوانید با افزودن فیلترهای زیر در فایل functions.php قالب خود این کار را انجام دهید.
غیرفعال کردن بروزرسانی خودکار افزونه
add_filter( 'auto_update_plugin', '__return_false' );
غیرفعال کرن بروزرسانی خودکار قالب
add_filter( ‘auto_update_theme’, ‘__return_false’ );
غیرفعال کردن بروزرسانی خودکار وردپرس به کمک افزونه
روش دیگر برای غیرفعال کردن بروزرسانی خودکار وردپرس استفاده از افزونه Easy Updates Manager Plugin است. برای استفاده از این افزونه، ابتدا آن را دانلود و فعال کنید (لینک در انتهای مطلب موجود است).
پس از فعالسازی، به منوی پیشخوان > Update Options بروید و تنظیمات را پیکربندی کنید.
میتوانید «Disable all Updates» را انتخاب کنید تا همه بهروزرسانیها غیر فعال شوند، اما انتخاب این گزینه را توصیه نمیشود. در درجه اول به این دلیل که از نمایش همه اعلانهای بهروزرسانی جلوگیری میکند.
درعوض، باید تنظیماتی را که میخواهید انتخاب کنید. میتوانید بروزرسانی خودکار افزونهها و قالبها را غیرفعال نمائید، اما بروزرسانی خودکار هسته استاندارد وردپرس (WordPress core updates) را فعال کنید.
توجه: اگر «Disable plugin updates» و «Disable theme updates» را به جای «Disable auto updates» انتخاب کنید، حتی اعلانهای بهروزرسانی را در فهرستهای افزونه و قالبهای خود مشاهده نخواهید کرد.
Easy Updates Manager گزارشی از آنچه آپدیت میشود را نگه میدارد، بنابراین اگر چیزی در سایت شما از کار افتاد، میتوانید به نسخه قبلی برگردید. برای مشاهده این مورد، به منوی پیشخوان > Update Options بروید و سپس روی زبانه «Logs» کلیک کنید.
مزایا و معایب بهروزرسانی خودکار وردپرس
اکنون میدانید که چگونه بهروزرسانی خودکار را غیرفعال کنید، اما آیا باید آنها را غیرفعال کنید؟ هیچ پاسخ درستی وجود ندارد و این به شما و وبسایتتان بستگی دارد.
بیایید نگاهی به مزایا و معایب بهروزرسانی خودکار بیندازیم. به این ترتیب، میتوانید تصمیم بگیرید که آیا بهروزرسانی خودکار را در سایت خود غیرفعال کنید یا خیر.
مزایای بهروزرسانی خودکار در وردپرس
بهروزرسانی خودکار برای امنیت وردپرس بسیار مفید است. بسیاری از کاربران فراموش میکنند که افزونهها یا نصب اصلی وردپرس خود را بروز کنند.
با فعال بودن بهروزرسانیهای خودکار وردپرس، لازم نیست نگران آپدیت سایت خود هر زمان که یک آپدیت جزئی برای وردپرس منتشر شد، باشید.
شما همچنین میدانید که اگر یک مشکل امنیتی مهم در وردپرس یا یک افزونه محبوب وجود داشته باشد، وردپرس به طور خودکار آپدیت میشود. حتی اگر در دسترس نباشید، سایت شما امن خواهد ماند.
اگر سایتهای زیادی دارید، بهروزرسانی خودکار میتواند در زمان شما صرفهجویی کند و حتی اگر فقط یک سایت دارید، با این کار مطمئن میشوید که وردپرس از همه چیز مراقبت میکند.
معایب بهروزرسانی خودکار در وردپرس
تیم اصلی وردپرس که مسئول انتشار بهروزرسانیها است، اطمینان میدهد که آپدیت بدون مشکل پیش میرود.
با این حال، احتمال کمی وجود دارد که بهروزرسانی خودکار بتواند سایت شما را خراب کند. طبق تجربه، نسخههای جزئی هنوز هیچ یک از سایتها را دچار مشکل نکردهاند.
این کار با دنبال کردن بهترین روشها و تغییر ندادن فایل اصلی ممکن است. اگر فایلهای اصلی وردپرس را تغییر دهید، بهروزرسانی خودکار میتواند آنها را به حالت اصلی بازگرداند.
اگر وردپرس یک بهروزرسانی امنیتی برای قالبی که استفاده میکنید ارائه کند، این احتمال وجود دارد که وبسایت شما را خراب کند. این کار اگر فایلهای قالب خود را تغییر داده باشید اعمال میشود.
بهروزرسانی خودکار افزونهها به طور بالقوه میتواند سایت شما را نیز خراب کند. متغیرهای بسیار زیادی وجود دارد، مانند محیطهای مختلف سرور و ترکیب پلاگینها.
اشکال دیگر این است که همیشه هنگام بهروزرسانی سایت خود به طور خودکار اعلان دریافت نمیکنید.
با این حال، اگر یک فروشگاه آنلاین دارید یا نمیخواهید تجارت خود را به دلیل خرابی سایت از دست بدهید، میتوانید با خیال راحت بهروزرسانیهای خودکار را غیرفعال کنید.
با این حال، مطمئن شوید که بهطور دستی آن بهروزرسانیها را بهموقع نصب کردهاید تا از امنیت وبسایت خود اطمینان حاصل کنید.
امیدواریم این مقاله در غیرفعال کردن بروزرسانی خودکار وردپرس به شما کمک کند.