ظرفیت کارشناسی ارشد پرستاری چه مقدار است؟
- پزشکی و سلامت
- ۱۸ اسفند ۱۴۰۱
- 2,022 بازدید
آیا از دانشگاه ها و ظرفیت کارشناسی ارشد پرستاری باخبر هستید؟ به دلیل اینکه متقاضیان ارشد پرستاری زیاد می باشند همیشه درخواست کنندگان در پی آگاهی از ظرفیت پذیرش در سال های پیش هستند تا به وسیله این آگاهی از ظرفیت ها، از شانس خود برای پذیرش در سال بعد باخبر شوند. مسئله اساسی بعدی آگاهی از درصد های کافی برای پذیرش در کارشناسی ارشد پرستاری و شیوه مطالعه منابع ارشد پرستاری و حضور در کلاس های حضوری می باشد.
و اکنون پرسشی که پیش می آید و بسیار حائز اهمیت است ، به دلیل درخواست بالای متقاضیان شرکت در آزمون ارشد چند درصد موفق به پذیرش در این رشته می شوند ظرفیت کارشناسی ارشد پرستاری به چه میزان است؟
با توجه به میزان متقاضیان معمولاً چند نفر در این مقطع پذیرش می شوند در ادامه به این موضوع نیز خواهیم پرداخت. اگر هنوز کتاب ها، رفرنس ها و منابع ارشد پرستاری را تهیه نکرده اید می توانید از طریق سایت های معتبر آن ها را تهیه و اقدام به خرید نمایید.
ظرفیت کارشناسی ارشد پرستاری با توجه به گرایش های مختلف مانند روان پرستاری، پرستاری داخلی جراحی، پرستاری سلامت جامعه، کودکان و مراقبت های ویژه نوزادان، توانبخشی، سالمندان و مدیریت پرستاری، نظامی و پرستاری اورژانس متغیر است.
آنچه حائز اهمیت است بایستی حداقل ۴۰ تا ۵۰ درصد در هر درس ارشد پرستاری را کسب نمود پس توصیه و تأکید می شود که کلیه منابع ارشد پرستاری را مطالعه نمایید تا با زدن این میانگین در این رشته پذیرش شوید. اگر برای زدن این میانگین احتیاج به شرکت در کلاس دارید می توانید در کلاس های معتبر نیز حضور یابید.
معمولاً تعداد شرکت کنندگان هر سال نسبت به سال قبل ثابت نیست اما امکان دارد ۱۵ تا ۱۷ هزار متقاضی در این آزمون شرکت نمایند که تقریباً ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ نفر از این تعداد پذیرش و به ادامه تحصیل در ارشد پرستاری بپردازند. نکات اساسی که بایستی به آن ها توجه نمود آگاهی از ظرفیت پذیرش کارشناسی ارشد، دانشگاه هایی که این رشته را ارائه می دهند و شیوه صحیح انتخاب رشته.
همان طور که میدانید رشته های ارشد پزشکی مثل رشته پرستاری و رشته تغذیه بدون کنکور پذیرش ندارند و حتما باید از طریق آزمون ورودی سنجش پزشکی برای قبولی در این رشته ها اقدام کنید
آشنایی با ارشد پرستاری سالمندی
ارشد پرستاری سالمندی یکی از گرایش های ارشد پرستاری است. سالمندان معمولاً جز خاصی از اشخاص جامعه با احتیاجات منحصر به فردی هستند که نگهداری و پرستاری از آن ها نیاز به آموزش متخصصانی است که از قابلیت های علمی و عملی مناسبی بهره مند باشند. هرچند نگهداری از سالمندان به دلیل هویت ویژه خود نیازمند کار گروهی است و این گروه تشکیل شده از تخصص های وابسته مانند متخصص طب سالمندی، روانپزشک، پرستار، فیزیوتراپ، روانشناس، درمانگر، تغذیه و مددکار است ولی در این بین پرستار سالمندی به دلیل مراوده مداوم با سالمند و ساماندهی میان دیگر متخصص ها منحصر به فرد است.
تعلیم و آموزش پرستاران ماهر در حیطه مشکلات سالمندی سبب:
- توسعه مراکز سالمندی، پشتیبانی و نگهداری از مددجویان با درماندگی ویژه
- افزایش علم و تبحر های بالینی پرستاران در حیطه مشکلات سالمندی سازگار با استاندارد های پذیرفتنی جهانی و ناحیه ای
- گسترش حفاظت پرستاری سالمندی در جامعه
- مدرن نمودن علم و تبحر پرستاران متخصص در حیطه سالمندی با تعالیم پی در پی
- پیشرفت سطح کیفی خدمات بهداشتی ، درمانی با مددجویان و خانواده آنها
- گسترش سطح دانش و قابلیت های مددجوی سالمند و خانواده برای شراکت در اجتماع
- ایجاد ارتباط با سایر کشور های ناحیه در جهت برطرف نمودن احتیاجات تخصصی