learndl خرید رپورتاژ آگهی - تریبون afzasaz

طراحی سایت چیست و انواع طراحی وب سایت کدام است؟

گسترش روز افزون فناوری اطلاعات و کسب و کارهای اینترنتی، منجر به نیاز فزایندۀ افراد و سازمان ها به وب سایت های مختلف کاری، سازمانی و شخصی گردیده است. طراحی هر یک از این نوع سایت ها به روش‌های گوناگونی صورت می‌گیرد که هر یک کاربرد ویژۀ خود را دارد.

به طور کلی طراحی سایت یعنی مهارت ساختن و راه اندازی کردن صفحات وب. طرح وب در واقع قالب گرافیکی است که محتوا و مطالب آن صفحه را نشان می دهد. هر چه یک وب سایت از ظاهر زیباتر و امکانات جدیدتری برخوردار باشد، در جذب کاربر خود موفق تر عمل می کند. علاوه بر مسائل نام برده شده در بالا، ظاهر، محتوا، نوع کد نویسی سایت، امنیت سایت، سئوی سایت و … از جمله موارد دیگری هستند که باید در طراحی وب سایت در نظر گرفته شوند.

طراحی سایت

پیشینه طراحی وب سایت

ابتدا تمام وب سایت ها با کدهای بسیار ساده به زبان HTML ساخته می شدند، که یک زبان نشانه گذاری متنی با ساختاری ساده است که امکان ساخت تیترها، پاراگراف ها و ایجاد ارتباط صفحات با یکدیگر را به همراه دارد. با پیشرفت بیشتر وب سایت ها، زبان HTML هم گسترش پیدا کرد و صفحات وب به ظواهر پیچیده‌ تری رسیدند. امروزه فناوری هایی مثل استفاده از پایگاه داده یکپارچه، زبان های برنامه نویسی PHP، ASP، ASP.net باعث تغییرات بیشتر در ساختار وب سایت ها شده اند و وب سایت ها به صورت واکنش گرا یا ریسپانسیو در آمده اند؛ که بیشتر مورد توجه کاربران قرار دارند.

فناوری های پویانمایی، مثل فلش نیز وارد صفحات وب شدند و ظاهر وب سایت ها را بیش از پیش تغییر دادند و امکانات جدیدی را در اختیار سازندگان رسانه و طراحان وب سایت قرار دادند.

 انواع وب سایت‌ها کدام اند؟

وب سایت ها بر اساس کاربرد و نوع کد نویسی به چند دسته تقسیم می شوند. برخی از آن‌ها سایت‌های ثابتی هستند که قابلیت تغییر کمی دارند. برخی دیگر ثایت‌های داینامیک هستند که به راحتی دستکاری و مدیریت می‌شوند. برخی دیگر سایت‌های وردپرس، شرکتی و فروشگاهی هستند که با امکانات و ویژگی‌های خاص خود طراحی می‌شوند. در ادامه به شرح تمام این سایت‌ها خواهیم پرداخت.

سایت های ثابت (Static Website)

سایت های ثابت به گونه ای طراحی می شوند که تمام اطلاعات مورد نیاز در آنها چیده می شود. این سایت ها برای ایجاد شدن، نیاز به کدنویسی دارند؛ که اغلب با HTML طراحی می‌شوند و دارای حجم بسیار پایین کدنویسی هستند. به همین دلیل سرعت بارگذاری بالایی دارند و برای موتورهای جستجو خواناتر به نظر می رسند. سایت های ثابت قیمت پایین و امنیت بیشتری دارند. از آنجا که این سایت ها توسط مدیران و صاحبان سایت قابل تغییر نیستند، لذا امکان به روزرسانی زودهنگام آنها وجود ندارد و به تعداد انگشت شمار در سال نیاز به تغییر محتوا پیدا می کند

 سایت های پویا (Dynamic Website)

 این سایت ها که به زبان‌های PHP، ASP، ASP.net نوشته می‌شوند، به وفور قابل تغییر هستند. برای افزودن قابلیت های بیشتر به این قبیل سایت ها از زبان های CSS و Silver light استفاده می شود. قالب اصلی سایت پویا توسط طراح سایت طراحی می شود و سپس مدیر سایت می تواند نسبت به تولید و چیدمان محتوا در آن اقدام کند. سایت های پویا برای ایجاد تغییر یا حذف مطالب، تصاویر و صفحات هیچ محدودیتی ندارند. این سایت ها می توانند با کمک زبان های برنامه نوبسی پیشرفته اقدام به بارگذاری صفحات هوشمند، فرم ها، صفحات جستجو و غیره نیز بکنند.

طراحی سایت

 پرتال ها (Portal)

پورتال ها سایت های کامل و جامعی هستند که چند هدف را دنبال می کنند. بدین معنی که چندین سایت پویا با یک هدف معین با یکدیگر همکاری و تجمیع می کنند. تمام ویژگی‌های یک سایت پویا می‌تواند در یک پورتال خبری هم وجود داشته باشد.

 سایت های فلش

این سایت ها ثابت هستند و قابل تغییر نمی باشند. وضعیت سایت های فلش، گرافیک زیبا و انیمیشن های جذاب آنهاست. ولی توسط موتورهای جستجو خوانده نمی شوند و سرعت بارگذاری آنها بسیار پایین است.

طراحی سایت وردپرس چیست؟

در مورد طراحی سایت وردپرس باید گفت که وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا جهت راه اندازی و ایجاد سایت و وبلاگ است. وردپرس به زبان برنامه نویسی php نوشته و توسط MySQL پشتیبانی می شود. سایت های وردپرسی از خصوصیاتی همچون هزینۀ کم، ظاهر زیبا، مدیریت آسان، سئوی عالی، به روز رسانی رایگان، امنیت و انعطاف پذیری بالا برخوردارند.

طراحی سایت شرکتی چیست و چگونه انجام می‌شود؟

اگر در حیطۀ کسب و کار خود به دنبال رقابت با شرکت های همکار و توسعۀ کسب و کار خود هستید، بدون تردید یکی از اصلی ترین ابزارهای مورد نیاز شما یک وب سایت شرکتی می باشد. این وب سایت باید از چشم اندازهای دیداری و گرافیکی ناب و طراحی حرفه ای و کاربرپسند برخوردار و در عین حال یک سئوی عالی داشته باشد تا در موتور جستجو به کاربران معرفی گردد. وب سایت شرکتی شما باید قابلیت توسعه داشته باشد. از سوی دیگر وب سایت شما باید قابلیت بازدید از روی تمامی دستگاه ها از جمله تبلت، گوشی تلفن همراه، لپ تاپ و نظایر آنها را داشته باشد.

پیشنهاد ما به شما در این زمینه، طراحی سایت شرکتی واکنشگرا یا ریسپانسیو است؛ به طوری که کاربر به راحتی بتواند سایت شما را در گوشی موبایل یا در صفحه تبلت مشاهده کند.

اگر ویژگی های بالا در وب سایت شما لحاظ شده باشد، بی تردید و وبسایت شما در حیطه سرچ کاربران جزو شرکت‌های را از موتور جستجو خواهد بود.

طراحی سایت

طراحی سایت شخصی

هرچند شبکه ‌های اجتماعی و وبلاگ ها معرف خوبی برای افراد شده‌اند، اما دارا بودن یک وب سایت شخصی تحت اینترنت همچنان بیشترین فایده را به همراه دارد. مهم ترین موضوع در یک وب سایت شخصی، گرافیک، امنیت، زیبایی و جذابیت آن است. قالب وب سایت می‌تواند الهام گرفته از تصویر خود فرد یا زمینه کاری و تخصصی وی باشد. گسترش استفاده از تلفن های همراه هوشمند و تبلت ها باعث شده تا حدود ۵۰ درصد از کاربران برای مشاهده وب سایت ها از موبایل و تبلت استفاده کنند. ویژگی های یک وب سایت شخصی که باید همیشه در طراحی آن مد نظر قرار داده شود عبارتند از:

  • ریسپانسیو بودن وب سایت
  • انعطاف پذیری
  • مدیریت آسان نیاز به حداقل به تخصص
  • هزینه پایین

طراحی سایت فروشگاهی کدام است؟

 امروزه با توجه به شرایط پیش آمده در گسترۀ جهانی که به واسطۀ شیوع بیماری های واگیردار ویروسی اتفاق افتاده است، بسیاری از خریدها به فضای مجازی و در دنیای تحت وب مهاجرت کرده اند و کاربر پس از بررسی دقیق کالاها و نظرات خریداران قبلی و از طریق پرداخت در درگاه های بانکی به طور آنلاین اقدام به خرید می‌کنند.

شما نیز می توانید برای کسب و کار خود اقدام به راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی کنید و ضمن معرفی کالا و تصاویر مربوط به آن، کلیۀ موارد لازم به دانستن از مشتری را در قالب و محتوا یا کلیپ در اختیار او بگذارید. فراموش نکنید راه اندازی وب سایت فروشگاهی به خودی خود یک مزیت رقابتی برای کل کسب و کار شما به شمار می‌رود و باعث افزایش سهم فروش و سهم بازار از سوی محصولات و خدمات شما می گردد.

تعرفه خدمات طراحی سایت چگونه تعیین می‌شود؟

 اگر قصد ثبت سفارش برای طراحی سایت را دارید، به پارامترهای مورد نظر برای محاسبه قیمت طراحی سایت توجه داشته باشید تا ضمن رعایت کیفیت وب سایت مورد نظر، شما نیز یک سرمایه گذاری مناسب و بهینه در این زمینه انجام داده باشید.

فاکتورهای قابل ملاحظه برای محاسبه هزینه طراحی سایت در ادامه شرح داده شده‌اند.

  • سیستم مدیریت محتوا
  • طراحی ظاهر سایت
  • نوع زبان برنامه نویسی
  • پشتیبانی طراحی سایت
  • هزینه هاست و دامنه

در زمان عقد قرارداد برای طراحی سایت، به تک تک این هزینه ها توجه داشته باشید و اجرا یا عدم اجرای آن را از طراح سایت جویا شوید. بخشی از این هزینه ها به طور همزمان با عقد قرارداد و بخشی دیگر به صورت ماهانه یا سالانه پرداخت می شوند. در مورد پشتیبانی از سایت حتماً به این اطمینان برسید که طراح سایت، امکان پشتیبانی از سایت را دارد و تنها به طراحی و راه اندازی آن اکتفا نخواهد کرد. در مورد هزینه های مربوط به هاست و دامین نیز توجه داشته باشید که این هزینه ها بر اساس نرخ دلار دارای نوسان خواهند بود.

به این مطلب امتیاز دهید

امتیاز کلی : 0 / 5. تعداد آرا : 0

اولین نفر باید که به این مطلب امتیاز میدهید

وبیت این پست توسط نگارش شده است.

اسم من محمد پورداداش هست و متولد سال 1367 در خدمت شما هستیم . تخصص من طراحی گرافیک و کدنویسی وب است و سعی خواهم کرد بهترین خدمات را به شما وبمستران و گرافیست های عزیز ارائه کنم. به ترس هات غلبه کن تا در زندگی همیشه پیروز باشی.

در کانال وبیت عضو شو تا از آخرین اخبار ، آپدیت محصولات و تخفیف ها با خبر بشی ☺ عضویت در کانال تلگرام

اشترک گذاری

مقاله های پیشنهادی

وبیت این مطالب را به شما پیشنهاد میدهد

ارسال نظر ( 0 نظر تایید )

نظرات پس از رویت و تایید مدیران نمایش داده می شود
هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !
همکاران وبیت