learndl خرید رپورتاژ آگهی - تریبون afzasaz

ضرورت ثبت شرکت

امروزه بخش بزرگی از فعالیت های اقتصادی را شرکت های تجاری برعهده دارند. بنابراین ثبت شرکت، گام مهمی در آغاز یا توسعه تجارت بسیاری از صاحبان کسب‌ وکارها به حساب می‌آید. با ثبت شرکت و تغییر از یک شخصیت حقیقی به یک شخصیت حقوقی می توانید بازدهی بیشتری به فعالیت خود ببخشید و در مسیری درست و هدفمند پیش بروید. فعالیت های اقتصادی تحت عنوان یک شخصیت حقوقی وجهه قانونی بهتری خواهد داشت. این امر علاوه بر تضمین فعالیت، اختیارات و مزایای متعددی چون سرمایه بیشتر و استفاده از وام‌های قانونی، تجمع تخصص های گوناگون برای دستیابی به هدفی واحد، سهولت تبادلات قانونی با اشخاص و ارگان ها و… را برای مؤسسین شرکت بوجود خواهد آورد.

 

 

اقدامات بعد از ثبت شرکت

ضرورت ثبت شرکت

پس از اتمام ثبت شرکت به صورت رسمی مجاز به انجام کلیه فعالیت های مندرج در موضوع شرکت خود هستید. اما برخی از اقدامات را باید به صورت اجباری انجام دهید که عدم انجام آنها باعث ایجاد مشکلات و جریمه های مالی خواهد شد. درواقع در خصوص بعضی از اقدامات، قانون امری وجود دارد و در صورت عدم انجام آن، ضمانت های اجرایی و مجازات مربوطه اعمال می شود. گروهی از اقدامات هم وجود دارند که انجام آن ها مفید بوده ولی اجباری نیست.

 

 

اقدامات اجباری بعد از ثبت شرکت

پلمب دفاتر تجاری

کلیه اشخاص حقوقی که در اداره ثبت شرکت ها به ثبت رسیده اند، مشمول پلمپ دفاتر قانونی هستند. شرکت های تازه تأسیس حداکثر دو ماه از تاریخ ثبت در اداره ثبت شرکت ها فرصت دارند در مورد تهیه و پلمب دفاتر قانونی خود اقدام کنند. در صورت عدم تهیه آن جریمه مالیاتی خواهید شد. دفاتر مالی مخصوص درج کلیه ی مراودات و حساب های مالی شرکت اعم از درآمدها و هزینه ها، بعد از تأسیس تا پایان سال مالی شرکت است. در واقع شرکت ها باید برای هر سال مالی خود که معمولاً از فروردین تا پایان اسفند ماه است این دفاتر را به صورت رسمی از مرجع قانونی تهیه کنند.

 

 

اخذ کد اقتصادی

کلیه شرکت ها طی مدت زمان دو ماه پس از ثبت، باید اقدام به تشکیل پرونده دارایی کنند. تمامی مراحل تشکیل پرونده دارایی و مواردی همچون تعیین مالیات پرداختی در اداره مالیات و دارایی انجام ‌می‌پذیرد. متقاضیان برای مشخص کردن حوزه مالیاتی باید به نزدیکترین اداره امور مالیاتی مربوط به شرکت ‌ها رجوع و اقدام به تشکیل پرونده کنند.

با تشکیل پرونده دارایی، کد اقتصادی برای شرکت فعال و قابل استفاده می شود. امروزه کد اقتصادی یا همان شناسه ملی شرکت جهت شناسایی شرکت در واحد مالیاتی استفاده می شود. از این کد برای ثبت عملکرد شرکت اعم از خدمات یا خرید و فروش در قراردادها یا فاکتورها مورد استفاده قرار می گیرد. از طریق این کد محاسبه ی مالیات و درآمد توسط سازمان های مالیات کشوری به آسانی انجام می شود.

 

 

اخذ کد کارگاه از بیمه تامین اجتماعی

بیمه تامین اجتماعی به عنوان بیمه پایه برای کلیه کارمندان و کارگران در نظر گرفته شده است. در همین راستا، کسب وکارها باید برای دریافت کد کارگاهی بیمه تامین اجتماعی اقدام کنند. بهترین زمان برای دریافت این کد، حداکثر ۱۵ روز پس از ثبت شرکت خواهد بود. کد کارگاهی یک شماره ۱۰ رقمی است که از سوی سازمان تامین اجتماعی به کارگاه‌ها و یا شرکت‌ها داده می‌شود.

 

 

اقدامات اختیاری بعد از ثبت شرکت

اخذ رتبه پیمانکاری و مشاور

رتبه بندی نوعی تعیین صلاحیت برای سنجش کیفیت و کمیت شرکت ها در ارائه ی خدمات است. ارزیابی شرکت ها و صدور رتبه، توسط معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی نهاد ریاست جمهوری انجام می شود. این مرجع بر اساس میزان پرسنل متخصص، تجربه کاری، ساختار مدیریتی، توان مالی و امکانات فنی به بررسی صلاحیت شرکت های متقاضی می پردازد.

اشخاص حقوقی برای شرکت در مناقصات دولتی، خصوصی و همچنین عقد قرار با سازمان ها و شرکت های دولتی موظف به داشتن رتبه از سازمان مدیریت هستند. بدیهی است که کارفرمایان و سرمایه‌گذاران در انتخاب خود شرکت‌هایی با رتبه بالاتر را ترجیح می‌دهند. به بیان واضح تر کسب رتبه برای شرکت نوعی مزیت به حساب می آید.

اخذ رتبه پیمانکاری و مشاور

 

 

ثبت نام درسامانه ستاد و اخذ توکن

سایت سامانه تدارکات الکترونیکی دولت که با نشانی اینترنتی Setadiran.ir شناخته می شود، یکی از سامانه هایی است که از سوی دولت و به منظور ارائه خدمات الکترونیکی به افراد، راه اندازی شده است. سایت سامانه تدارکات الکترونیکی دولت یکی از سامانه هایی است که از سوی دولت و به منظور ارائه خدمات الکترونیکی به افراد راه اندازی شده است.

 

 

اخذ گواهی ایمنی

در هر پروژه مهمترین مورد بعد از مسائل فنی که توسط عوامل اجرایی پروژه رعایت می شود اصول ایمنی است. در این راستا صلاحیت همه عوامل اجرایی پروژه باید مورد تأیید باشد. به این منظور شرکت های پیمانکاری جهت ورود به مناقصات و اکثر قراردادهایشان با کارفرمایان باید گواهینامه تایید صلاحیت ایمنی پیمانکاران را دریافت نمایند.

گواهینامه تایید صلاحیت ایمنی پیمانکاران گواهینامه‌ای برای تمامی پیمانکاران حقیقی و حقوقی است و از سوی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی برای پیمانکاران واجد شرایط صادر می شود. این گواهینامه پس از طی مراحلی ازجمله آموزش کارفرمایی، آموزش کارگری، اخذ گواهینامه های مربوطه، تایید صلاحیت کارشناس حفاظت فنی و در نهایت با تأیید ایمنی فرایند آن ها در بازرسی، توسط کمیته تشخیص صلاحیت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مربوطه برای پیمانکار صادر می شود.

اخذ گواهی ایمنی

 

 

اخذ گواهینامه صلاحیت پیمانکاری از اداره کار

گواهینامه تایید صلاحیت پیمانکاری توسط اداره کار برای شرکت های متقاضی که واجد شرایط هستند صادر می شود. شرکت ها و پیمانکارانی که در اساسنامه یک یا چند موضوع ثبت شده در زیر ثبت کرده باشند، باید اقدام به اخذ گواهینامه صلاحیت اداره کار کنند.

  1. امور آشپزخانه و رستوران
  2. تعمیر و نگهداری شامل تعمیر و نگهداری وسایل اداری (به غیر از رایانه) خدمات فنی خودرو و موارد مشابه
  3. حمل و نقل
  4. خدمات عمومی: تنظیمات، نامه رسانی، پیشخدمتی، آبدارخانه، پاسخگویی تلفنی و موارد مشابه، پشتیبانی، تامین نیرو
  5. نگهداری و خدمات فضای سبز
  6. امور چاپ و تکثیر
  7. امور تاسیساتی: تعمیر و نگهداری و بهره برداری از تاسیسات برودتی و حرارتی و موارد مشابه

شرکت های پیمانکار متقاضی گواهینامه باید توسط اداره کار استان خودشان (محلی که آدرس ثبتی اساسنامه درج شده است.) اقدام به بارگزاری مدارک در سامانه اداره کار کرده و پیگیری پرونده را کنند تا احراز صلاحیت توسط بازرس اداره کار انجام شود. در نهایت احراز صلاحیت پیمانکار توسط کمیته فنی، تشخیص داده و گواهینامه تایید صلاحیت پیمانکار صادر شود.

 

 

ثبت برند یا علامت تجاری

اولین گام برای شروع فعالیت تجاری، انتخاب نام تجاری و ثبت علامت تجاری است. هدف از این کار تمایز خدمات یا محصولات شما از سایر رقبا است. همچنین مشتریان، شما را به این نام خواهند شناخت. ثبت علامت تجاری معیاری برای شناساندن شما در بازارهای ملی و جهانی است. اولین کار بعد از انتخاب نام تجاری، ثبت برند یا علامت تجاری شما است. باید آن نام تجاری را در سامانه اداره مالکیت معنوی به ثبت رساند تا از نظر قانونی رسمیت یابید.

ثبت برند یا علامت تجاری

 

 

اخذ کارت بازرگانی

کارت بازرگانی مجوزی است که به اشخاص حقیقی و حقوقی داده می‌شود. دارنده‌ی آن می‌تواند به تجارت در عرصه‌ی واردات و صادرات کالا بپردازد.

ثبت نارین با فعالیت از سال 1384 تا کنون و با داشتن کارشناسان با تجربه، مشاور شما در زمینه امور ثبتی و رتبه بندی شرکت ها است. برای دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

به این مطلب امتیاز دهید

امتیاز کلی : 4.6 / 5. تعداد آرا : 11

اولین نفر باید که به این مطلب امتیاز میدهید

وبیت این پست توسط نگارش شده است.

اسم من محمد پورداداش هست و متولد سال 1367 در خدمت شما هستیم . تخصص من طراحی گرافیک و کدنویسی وب است و سعی خواهم کرد بهترین خدمات را به شما وبمستران و گرافیست های عزیز ارائه کنم. به ترس هات غلبه کن تا در زندگی همیشه پیروز باشی.

در کانال وبیت عضو شو تا از آخرین اخبار ، آپدیت محصولات و تخفیف ها با خبر بشی ☺ عضویت در کانال تلگرام

اشترک گذاری

مقاله های پیشنهادی

وبیت این مطالب را به شما پیشنهاد میدهد

ارسال نظر ( 0 نظر تایید )

نظرات پس از رویت و تایید مدیران نمایش داده می شود
هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !
همکاران وبیت