صابر اسکندری ، بنیانگذار مرکز بیزینس کوچینگ آلفا
- اخبار • معرفی کسب و کار
- ۱۶ اسفند ۱۴۰۱
- 1,966 بازدید
من صابر اسکندری هستم بنیانگذار مرکز بیزینس کوچینگ آلفا و دو استارت آپ گوشنو و داکورنو. این افتخار رو دارم که ازسن 12 سالگی وارد دنیایِ استقلالِ کاری شدم و کار های متعددی انجام دادم، از کارگری گرفته تا فروش روزنامه و کار در کارواش،مکانیکی، خیاطی، بوتیک، فروشندگی و… اصطلاحا از این شاخه به آن شاخه پریدن جزئی از زندگی من بود. اما به دلیل علاقه زیادی که به فروش داشتم از سن 16 سالگی در کنار تحصیلاتم به صورت جدی شروع به مطالعه در این حوزه کردم ،در سن 18 سالگی به یک شرکت نمایشگاهی که البته در سه زمینه فروش اینترنت شبدیز، فروش سامانه پیامک و برگزاری نمایشگاه فعالیت میکرد رفتم و در بخش فروش آن مجموعه فعالیت کردم، عملکردم در این مجموعه آنقدر خوب بود که بعد از 6 ماه در همان سن به عنوان مدیر بخش فروش به فعالیتم ادامه دادم، از همان زمان به دلیل فروش عالی ای که انجام میدادم متوجه استعداد خواص خودم در این زمینه شدم، از آن به بعد کتابهای فراوانی در زمینه بازاریابی و فروش مطالعه و در دورههای متفاوتی شرکت کردم و هماکنون نیز در این دورهها شرکت میکنم تا با مطالعه و تحقیق از دنیای مدرنِ مدیریت و بیزینس عقب نمانم. بعد از این شرکت در شرکت های اینترنتی دیگری همچون آسیاتک و شاتل در سمت های مختلف مدیریتی فعالیت کردم. در همین حین بود که باشخصی آشنا شدم و به من پیشنهاد راه اندازی یک شرکت مشاوره ای در زمینه کسب و کار داد به عنوان مدیرعامل به مدت دوسال با آن ها فعالیت کردم اما به دلیل بی تعهدی اعضاء هیئت مدیره ترجیح دادم با وجود سرمایه گذاری ای که کرده بودم استعفا بدم و اونجا بود که اولین شکست در زمینه کسب و کار رو تجربه کردم.(البته شکست در کار نه بلکه شکست در انتخاب افراد شرکاء)
دقیقا سه روز بعد از اون شکست با هفت نفر از افرادی که به آن ها اعتماد داشتم صحبت کردم و از آن ها دعوت به همکاری کردم که از آن هفت نفر شش نفر دعوت من رو پذیرفتن و درست یک هفته بعد کارمون رو در دفتر جدید شروع کردیم.
خاطرم هست که یکروز سخنرانی بیل گیتس موسس مایکروسافت در گردهمایی TED رو گوش میدادم که به کسب و کارها تاکید میکرد برای موفق شدن در کسب و کار باید از یک “بیزینس کوچ” استفاده کنند. توصیه ی بیل انقدر برام جذاب بود که باعث شد در دو روز حدود 20 مقاله در باره ی بیزینس کوچینگ بخونم، و از اونجایی که مهارت های بیزینس کوچ رو در خودم میدیدم به این شغل روی آوردم و باز هم دوره های مختلف مدیریت کاربردی و بیزینس کوچینگ رو گذروندم و به جرات می تونم بگم که بهترین سرمایه گذاری زندگی من در 9 سال اخیر بیش از 100 میلیون سرمایه گذاری روی آموزش خودم هست که در دوره های اساتید برجسته داخل و خارج از کشور شرکت کردم.
و حالا مدتهاست که در این حرفه (بیزینس کوچینگ) به طور جدی فعالیت می کنم و استراتژی من اینه که فقط در بخشی از بازار کار کنم و به دنبال همه ی بازار نباشم چون معتقدم طبق گفته کریس اندرسون بنیان گذار سخنرانی های TED هرچقدر کسب و کار ها جلوتر می روند بیشتر مجبور میشوند روی گوشه ای از بازار تمرکز کنند. به همین دلیل بیزینس کوچینگ در صنعت زیبایی رو انتخاب کردم و این افتخار رو دارم که تا بحال با بیش از 200 سالن زیبایی به عنوان کوچ فعالیت کرده و به افراد زیادی جهت راه اندازی یک مرکز زیبایی کمک کرده ام.
در کنار بیزینس کوچینگ با رویای کارآفرینی سریالی دو استارت آپ تحت عنوان گوشنو(فروش خلاصه کاربردی کتاب های کارآفرینی، موفقیت و روانشناسی به صورت صوتی) و داکورنو (فروش مبلمان) راه اندازی کردیم و شتاب خوبی در رشد این دو بیزینس داشتیم.
واقعیت این است که دنیا تغییر کرده اما استراتژی اکثر کسب و کارها تغییر نکرده و کماکان به روش سنتی عمل میکنند، به عبارتی مدیران در ایستایی تفکر غرق شده اند.
عمیقا معتقدم همانطور که وقتی بیمار میشویم به پزشک مراجعه میکنیم و توسط پزشک معالجه می شویم، کسب و کار هم ممکن است بیمار شود و نیاز به پزشک معالج (مشاور یا کوچ) دارد و خوش بحال کسانی که قبل از بیمار شدن برای چکاپ کامل به پزشک مراجعه می کنند.
افراد تا زمانی که احساس خطر، شکست یا ورشکستگی نکنند به کوچ مراجعه نمی کنند. متاسفانه این یک اشتباه بزرگ است.
بزرگی می گفت :
بلا ندیده دعا را شروع باید کرد / علاج واقعه پیش از وقوع باید کرد.
یادتان باشد اگر امروز کارهایی انجام دهیم که در گذشته انجام میدادیم، فردا نتایجی حاصل میشود که در گذشته حاصل میشد.
وبسایت شخصی صابر اسکندری : sabereskandari.ir