learndl triboon hostida

شورت کد در وردپرس چیه و دقیقا چه کاربردی داره !

آموزش ساخت شورت کد در وردپرس

 

در این مقاله قراره راجب شورت کد های وردپرس بحث کنیم و ببینیم اصلا این شورت کد ها چی هستن و چه استفاده ایی دارند . به طور مثال شما میخواهید یک قسمت از وبسایت خود را به قسمتی دیگر اضافه کنید. اگر توانایی کدنویسی نداشته باشید ، بهترین راه حل برای شما شورت کدها هستن . به گونه ایی که میتوانید با استفاده از شورت کدها ، هر چیزی را اضافه کنید به وبسایت خود . شورت کدها کاربرد های جالبی دارند و سر بزنگاه به درد طراح های وبسایت میخوره . چرا که با انجام یک کار ساده میتوان خیلی از مشکلات را حل کرد . فرضا شما بخواهید یک فرم از افزونه گرویتی را در داخل پنل خود نمایش دهید . فقط کافی است shortcode این فرم را داخل پنل قرار دهید . به راحتی تونستید فرمی رو به پنل کاربری اضافه کنید !

 

 برای آموزش بیشتر در رابطه با شورت کدهای وردپرس ، پیشنهاد میکنم که این مقاله را تا انتهای آن همراهی کنید . چنانچه سوالی در این باره داشتید ، میتوانید از قسمت کامنت های وردپرس ، آن را بپرسید . اگر هم به مجموعه آموزش های طراحی وبسایت علاقه مندید ، میتوانید وبیت را با صدها آموزش و مقاله دنبال کنید . برای یادگیری مباحث بیشتر کافیه به آرشیو وبیت مراجعه کنید .

 

شورت کد در وردپرس

شورت کد چیه ؟ (به زبان ساده ، شورت کد رو کدکوتاه هم صدا میزنن 🙂  )  ممکنه برای شما هم پیش آمده باشد که از خود بپرسید ، شورت کد چیه ؟ اصلا چه معنی داره ؟ و کجا به درد میخوره ؟ و …

 

کدهای کوتاه بعد از آپدیت 2.5 وردپرس به آن اضافه شدن . این داستان برمیگرده به خیلی سال قبل ! حالا اینکه وردپرس چرا شورت کد رو اضافه کرد ، تا انتهای مقاله بیان میکنیم .  shortcode (کد کوتاه) ، قطعه کدی تک خطی و کوتاه است که به شما امکان نوشتن کدهای قالب‌ها و افزونه‌ها را در نوشته‌ها و برگه‌های سایت وردپرسی می‌دهد. کدهای کوتاه برای ایجاد امکانات متفاوت ازجمله فرم ، خبرنامه ، دکمه و … مورداستفاده قرار می‌گیرد. کافی است کد موردنیاز را در قسمتی که لازم دارید قرار دهید.

 

بزارید شورت کدها رو براتون اینطوری بازگو کنم که اگر نبودن ما چه مشکلاتی در طراحی وبسایت داشتیم ؟ خب اگر در سیستم مدیریت محتوای وردپرس ، کدکوتاهی وجود نداشت ، ما برای استفاده از یک فرم در هر صفحه یا نوشته ، باید آن را میساختیم و کار پر دردسر و وقت گیری هستش . مثالا بخواهید در صفحه فروشگاه خود ، یک اسلایدر حرفه ای از محصولات رو نمایش بدین ، ابتدا آن را با ماژول مربوطه طراحی میکنین و با کدکوتاه به فروشگاه خود اضافه میکنید . اگر خواستید این اسلایدر محصول رو در جای دیگری ، مثلا صفحه تکی محصول استفاده کنید ، فقط کافیه شورت کد را به آن اضافه کنید . به‌صورت کلی وظیفه‌ی اصلی شورت کد نمایش نتیجه‌ی پردازش افزونه است.

 

شورت کدها در کدام بخش‌ها قابل استفاده هستند؟

فرض کنید می خواهید یک فرم تماس با ما را در وب‌سایت‌ خود قرار دهید ، چقدر کد نویسی نیاز دارد؟ چه قدر نیاز به زمان دارد ؟ چه زحماتی را در پی دارد ؟ قطعا هیچ طراح وبسایتی ، نمیاد برای یک همچین فرمی کلی برنامه نویسی کنه . از آخرم ، شاید نتیجه مطلوب کسب نشه ! اما خب یکی از رایج ترین و مقرون به صرفه ترین راه های اضافه کردن فرم به وبسایت ، استفاده از افزونه های جانبی و پر قدرت مانند گرویتی فرم و  contact form 7 است . شما کافیه ، یک بار این فرم ها را بسازید و با شورت کدی که به شما میدهند ، بارها در همه جای وبسایت خود استفاده کنید . پس شورت کد یا کد کوتاه وردپرس به‌صورت کاملاً ساده و واضح به ما امکان قرار دادن کدهای افزونه‌ها و امکانات وردپرس را در نوشته‌ها، برگه‌ها و ابزارک‌های وردپرس می‌دهد.

 

یکی از خوبیای کد کوتاه اینه که می‌تونیم از اون در بخش‌های اصلی سایت (قسمت‌های استاتیک سایت مانند: فوتر، هدر، سایدبار) استفاده کنیم . این بخش‌ها در تمامی قسمت‌های وب‌سایت تکرار می‌شوند پس راحت‌تر است که با استفاده از shortcode خدمات موردنظر را در این بخش‌ها نمایش دهید.

 

مزایای استفاده از شورت کد

مهم ترین ویژگی کدهای کوتاه ، کوتاه بودن آنهاست . این کدها تک خطی هستن اغلب و در داخل یک [] قرار میگیرند . وقتی میگم shortcode تک خطیه ، یعنی تعداد کلماتش کمه ! و معمولاً شورت کدها با یک سری کلمات مفهومی تعریف می‌شوند. به‌عنوان‌مثال اگر شما پلاگین گرویتی فرم را نصب و فعال کرده باشید ، متوجه شورت کدی مانند [gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”true” tabindex=”49″ field_values=”check=First Choice,Second Choice”] میشوید . شاید بلند ترین شورت کدی است که خواهید دید ! این یک نمونه از شورت کدهای گرویتی فرم است که اطلاعات اساسی در داخل آنها قرار گرفته است . به پاس همین اطلاعات شما میتوانید خروجی های زیبایی بگیرید و هر چیزی که از قبل ساخته اید را به وبسایت اضافه کنید . برای یادگیری بیشتر در این زمینه ، مجموعه آموزش های وبیت را دنبال کنید .

به این مطلب امتیاز دهید

امتیاز کلی : 0 / 5. تعداد آرا : 0

اولین نفر باید که به این مطلب امتیاز میدهید

وبیت این پست توسط نگارش شده است.

معتقدم ، با اندگشتان آماده به تایپ و ذهن پر از ایده های ناب میتوانم دنیای خودم رو عوض کنم . محمدحسین هستم دانشجوی نرم افزار ، طراح وب سایت ، تولید کننده محتوای وبمستری و هر موضوعی در زمینه IT ، طراح رابط کاربری و تجربه کاربری و ...

در کانال وبیت عضو شو تا از آخرین اخبار ، آپدیت محصولات و تخفیف ها با خبر بشی ☺ عضویت در کانال تلگرام

اشترک گذاری

مقاله های پیشنهادی

وبیت این مطالب را به شما پیشنهاد میدهد

ارسال نظر ( 0 نظر تایید )

نظرات پس از رویت و تایید مدیران نمایش داده می شود
هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !
همکاران وبیت