با این نکات، استخر خانگی خود را به سبک استخر خانگی کریس رونالدو بسازید!
- معرفی کسب و کار
- ۱۶ دی ۱۴۰۲
- 1,421 بازدید
استخرهای خانگی به عنوان محیط فوق العاده برای خلق لحظات ناب برای شما و اطرافیانتان از لوکس ترین تفریحات دنیای مدرن ما شناخته میشود. ساخت استخرهای خانگی علاوه بر لاکشری بودن و زیبایی چشمگیر آن، نیازمند دانش فنی و تخصص زیادی است که عدم رعایت آن، منجر به دود شدن سرمایه و وقت شما خواهد شد! ساخت و طراحی استخر نیازمند تخصص و دانش فنی عمیقی است که شامل زمینهسنجی، انتخاب مواد مناسب، طراحی صحیح، استفاده از تکنولوژیهای مدرن و ایمنی، نظارت بر ساخت و اجرای استانداردهای لازم در زمان مناسب میشود.
تیم آچارسی با بیش از 15 سال سابقه در زمینه ساخت انواع استخر سرپوشیده و روباز، آماده ارائه مشاوره فنی در زمینه طراحی تا ساخت استخر به متقاضیان عزیز است. جهت دریافت مشاوره ساخت استخر از مرحله طراحی تا ساخت انواع استخر سرپوشیده و روباز، با شماره ۰۹۰۰۸۴۴۳۲۲۶ تماس بگیرید.
آنچه در این پست میخوانید
ساخت استخر
مراحل ساخت استخر به طور کلی شامل 10 مرحله است که در ادامه به بررسی دقیق هر کدام میپردازیم.
مجوز احداث استخر
دریافت مجوزهای لازم از مراجع مربوطه قبل از آغاز کار برای ساخت یک استخر، از موارد ضروری اولیه ساخت استخر است. برای استخرهای عمومی، حتماً باید مجوز ساخت از سازمان تربت بدنی و ورزشی را دریافت کنید. اما برای استخرهای خصوصی نیاز است که به شهرداری مراجعه کرده و اقدامات لازم برای گرفتن مجوزهای لازم را انجام دهید. دریافت این مجوزها از مراجع مربوطه یکی از مراحل اساسی است که باید به آن توجه کنید تا به طور قانونی و با رعایت مقررات مربوطه، ساخت استخر را به شکل قانونی استارت بزنید.
1. اولین مرحله با جانمایی و مکان یابی
ساخت استخر نیازمند انتخاب مکان دقیق و طراحی دقیق است. این موارد شامل هزینههای حفاری و پرکردن زمین، ابعاد کلی و سیستمهای طراحی استخر است. انتخاب مکان مناسب نیازمند در نظر گرفتن آفتابگیر بودن محیط، گرمایش آفتاب، دور بودن از درختان و گیاهان است که رعایت این موارد باعث کاهش هزینه های تصفیه استخر و گرمایش استخر است. در زمان جانمایی استخر مواردی مانند خطوط فاضلاب؛ کابلهای برق و فضای مورد نیاز برای نصب تجهیزات استخر را در نظر بگیرید.
2. طراحی استخر
طراحی استخر به عنوان بخش حیاتی از فرآیند ساخت استخر محسوب میشود. این مرحله با ارائه یک طرح اولیه شروع میشود که شامل شکل، طرح، عمق، ورودی و خروجی آب، ابعاد کلی و اندازه استخر است. در زمان طراحی استخر، به این نکته توجه داشته باشید که هرچه طراحی پیچیدهتر باشد، هزینههای بیشتری را به همراه دارد، اما این هزینه معمولاً به عنوان هزینهای برای زیبایی و مطابقت داشتن استخر با سلیقه صاحب استخر شناخته میشود.
3. حفاری و گودبرداری استخر
بعد از تعیین طراحی و مکان استخر، مرحله حفاری و گودبرداری آغاز میشود. با استفاده از میخ یا نشانگر، مرزهای استخر تعیین میشود. این مرحله از استخر نیاز به استفاده از بیل مکانیکی و ماشینآلات سنگین دارد. اطمینان از عدم وجود لولهکشیهای آب، گاز یا زهکشی در منطقه حاشیه و محل حفره استخر از اهمیت ویژه برخوردار است. سپس با دقت و طبق نقشههای طراحی شده، گودبری انجام میشود. این مرحله از مرحل حیاتی ساخت استخر محسوب شده و انجام آن باعث اماده سازی استخر برای ادامه مراحل بعدی ساخت استخر است .
4. زیر سازی کف و تسطیح خاک
بعد از گودبرداری، فرآیند تسطیح خاک و زیرسازی کف استخر آغاز میشود تا زمینی صاف و یکنواخت برای استخر ایجاد شود. در صورت نیاز، خاک نرم با خاک سفت جایگزین شده و تراکم خاک با استفاده از سنگدانهها تضمین میشود. سپس با استفاده از غلتک یا تجهیزات مشابه، زمین فشرده نهایی شکل میگیرد.بعد از تراکم خاک، لایهای نازک از بتن بر روی کف استخر ریخته میشود و برخی استخرها برای تخلیه آب، کف استخر را با شیبی اجرا میکنند تا تخلیه به سیستم فیلتر انجام شود.
این شیب باید متوازن بوده و باعث اختلال شناگران نباشد.اندازهی شیب هر استخر به استانداردهای مختلفی بستگی دارد.در استخرهای پیشساخته از فایبرگلاس، پس از تراکم خاک، سطح زیرین با ماسه بادی پوشانده شده و سپس استخر پیشساخته بر روی آن قرار میگیرد.
5. آرماتور بندی استخر
بعد از تسطیح خاک و زیرسازی کف استخر، مرحله آرماتوربندی شروع میشود که از موارد حیاتی در ساخت استخر بتنی است. آرماتورها یا ساختارهای فولادی بر روی دیوارهها و کف استخر قرار گرفته تا به استحکام و شکل دهی به بتن کمک کنند. سپس، مراحل سیمکشی و لولهکشی انجام میشود که برای سیستمهای الکتریکی، آبیاری یا دیگر سیستمهای مورد نیاز استخر ضروری است. قالبهای مخصوص مانند صفحات فلزی یا چوبی نیز برای قالببندی اطراف آرماتورها استفاده میشود تا بتن با دقت در دیواره و کف استخر ریخته شده و سطوح صاف و همسو ایجاد شوند.
6. لوله کشی استخر
در نصب شبکه لولهکشی برای ساخت استخر، ایجاد سیستم جامع برای گردش، تصفیه و مدیریت آب از نکات بسیار اساسی است. این شبکه شامل تجهیزاتی مانند تخلیه، اسکیمرها، شیرهای دو و سه طرفه، فیلترهای تصفیه و پمپهای تصفیه است. نصب دقیق و با کیفیت اتصالات و لولهها نیازمند تجربه و تخصص فراوان است. انتخاب قطعات با کیفیت مناسب و مطابقت داشتن سیستم لولهکشی با محیط استخر از اهمیت زیادی برخوردار است.
7. سیم کشی استخر
سیم کشی استخر یکی از مراحل حیاتی ساخت استخر است که پیش از قالببندی بتن و پوششدهی استخر باید انجام شود. این مرحله شامل نصب سیستمهای ورود آب، تخلیه، تصفیه آب و نورپردازی زیر آب است که بسیار مهم است. رعایت استانداردهای نظام مهندسی، استفاده از قطعات استاندارد و تنظیم ولتاژ مناسب برای استفاده در استخر و همچنین استفاده از فیوزهای حساس و مخصوص از نکات بسیار حیاتی در مرحله سیم کشی استخر است.سیمکشی نادرست میتواند باعث بروز خطرات جدی و برق گرفتگی شناگران شود. بنابراین استفاده از پیمانکار ماهر، رعایت استانداردهای سیم کشی و استفاده از قطعات با کیفیت از نکات اساسی در مرحله سیم کشی استخر است.
8. بتن ریزی استخر و آب بندی استخر بتنی
مراحل بتنریزی در ساخت استخر بتنی و وینیلی، شامل قالببندی و ریختن بتن در دیوارهها و کف استخر است. نصب لولهکشی و اجزای الکتریکی نیز در این مرحله انجام میشود. آرماتورها در داخل فضای استخر با میکسرهای بتنی پوشش داده میشوند و بتن به صورت صاف و مرتب ریخته میشود. زاویه شیب دیوارهها در استخرهای با عمقهای مختلف باید منطبق باشد. حداقل ضخامت پوسته استخر باید 15 سانتیمتر بوده و ضخامت بیشتر از آن میتواند از خطراتی نظیر شکاف و ترک کاسته شود. آببندی و عایقکاری نیز از مراحل حیاتی در ساخت استخرهای بتنی است که از نفوذ آب جلوگیری کرده و اجرای آن نیازمند دانش فنی و تخصصی است.
9.سرامیک کاری استخر
کاشیکاری و سرامیککاری در استخرهای بتنی بخش حیاتی و ضروری است. این مرحله بعد از آببندی و عایقکاری انجام شده و از مواد با کیفیت برای زیبایی، ایمنی و مقاومت در برابر عوامل محیطی نظیر آب و نور آفتاب استفاده میکند. کاشیهای استخر دارای لایههای ضخیمتری بوده و مقاومت بیشتری در برابر فشار و دما دارند. ویژگیهایی مانند ضدلغزش و مقاومت در برابر آب و مواد شیمیایی اهمیت زیادی دارند.
انتخاب مواد و طرحهای کاشی و سرامیک نیازمند هماهنگی با ویژگیهای استخر و محیط آن است. رنگپوشش آخر استخر نقشی بسیار مهم در زیبایی و مقاومت استخر دارد و اجرای آن نیازمند تخصص فنی زیادی است تا ماندگاری و مقاومت رنگپوشش، در برابر آب و مواد شیمیایی به خوبی تضمین شود.
10. نصب سیستمهای استخر و عملکرد آنها
سیستمهای استخر شامل نصب و راهاندازی تهویه، گرمایش آب و محیط، تصفیه و جکوزی، تصفیه شیمیایی و میکروبی آب، و سیستمهای الکتریکال هوشمند هستند. انواع استخرها بر اساس شکل ساخت، نوع بدنه، ابعاد، هزینه و محل ساخت متفاوت هستند. نصب سیسمتهای استخر یک استخر ناقص را به سطح استخر کاملا مجهز ارتقا میدهد.
ساخت استخر ارزان
استخرهای پیشساخته از جنس فایبرگلاس با تکنولوژی فایبرگلاس که با نام استخر ارزان نیز شناخته میشوند، از سال ۱۹۹۰ به بعد با طرحهای متنوع در بازار تولید و عرضه شدند. فایبرگلاس یک پوشش کامپوزیت با مقاومت بسیار بالا است که در صنایع مختلف نظیر خودروسازی، صنایع هوایی، کشتیسازی و استخرسازی به دلیل مقاومتش به کار میرود. مزایای استفاده از استخرهای پیشساخته فایبرگلاس علاوه بر اقتصادی بودن آن شامل نصب سریع، سطح صاف، مقاومت در برابر مواد شیمیایی، و تحمل تغییرات دمایی تا +– 50 درجه سانتیگراد است.
هزینه ساخت استخر
هزینه ساخت استخر به عوامل متعددی بستگی دارد که شامل ابعاد و نوع استخر میشود. مکان احداث استخر نیز از عوامل مهم است و ساخت استخر در پشت بام به دلیل طراحی و محاسبات پیچیدهتر نیاز به هزینههای بیشتری دارد. مجموعه آچارسی به نشانی https://achar30.com به عنوان پیمانکاری تخصصی در زمینه ساخت استخر ، ساخت استخر در باغ، ساخت استخر خانگی، ساخت استخر در پشت بام، ساخت استخر بتنی ، ساخت استخر ارزان و ساخت استخر سرپوشیده و روباز با بیش از ۲۰ سال آماده ارائه خدمات به متقاضیان عزیز است. صفر تا صد مراحل ساخت استخر توسط تیم آچارسی از طراحی تا اجرا، با استفاده از بروز ترین تجهیزات و تیم تخصصی انجام میشود. جهت دریافت مشاوره و سفارش اجرای استخر با شماره ۰۹۱۲۸۴۴۳۲۲۶ تماس گرفته و از مشاوره کارشناسان آچارسی در زمینه صفر تا صد روند ساخت استخر استفاده کنید:
تلفن پشتیبانی: ۰۹۱۲۸۴۴۳۲۲۶
تلفن شرکت: ۰۹۰۰۸۴۴۳۲۲۶