learndl triboon hostida

ریسپانسیو بودن سایتت رو تست کن ! (3 فاکتور اساسی)

ریسپانسیو بودن سایتت رو تست کن ! (3 فاکتور اساسی)

یکی از مهم ترین مسائلی که هر مدیر وبسایت با آن دست و پنجه نرم میکند ، واکنشگرایی وبسایت آن است . به طور کلی ، میتوان گفت ظاهر و عملکرد وبسایت ها در یک جهت حرکت میکنند . به عنوان مثال ، اگر سایت شما ظاهر درست و ریسپانسیوی نداشته باشد ، نمیتواند در عملکرد هم بهترین نسخه از خود باشد . به طور کلی ، در طراحی وبسایت ، میتوانید فقط با توجه به این نکته ، شانس ترافیک بیشتر ، درامد بیشتر ، تبلیغ بیشتر و …. را افزایش دهید . چرا که با ریسپانسیو بودن وبسایت (درست بودن اندازه های سایت در پلت فرم های دیگر ) شما تعداد کاربران و بازدید بیشتری خواهید داشت . همیشه یکی از مهم ترین ارکان طراحی وبسایت ، ریسپانسیو بودن آن است . پس باید به خوبی در این زمینه تبهر داشته باشید .

 

در این مقاله قصد داریم یک وب‌سایت را از نظر ریسپانسیو بودن ، بررسی کنیم . همانطور که در بالاتر گفتیم  ریسپانسیو ، به معنی سازگار بودن یک وب‌سایت برای نمایش روی موبایل یا تبلت یا هر دستگاه دیگری است . فرض کنید ، سیستم یا لپتابی در دسترس شما قرار ندارد . پس چطوری به سایت وبیت برای پیگیری آموزش ها سر بزنم ؟ چون سیستم یا لپتاب ندارید ، دلیل نمیشود که اون منبع رو به کلی فراموش کنید . چرا که اکثر وبسایت های امروزی ، به خصوص وبیت واکنشگرا ( ریسپانسیو ) شده اند . برای اینکه از ریسپانسیو بودن وبسایت خود مطمئن بشید ، حتما وبیت را تا انتهای این مقاله همراهی کنید .

تست ریسپانسیو بودن وبسایت

برای اینکه مطمئن بشیم یک وبسایت ریسپانسیو است یا نه ، از مستندات گوگل کمک میگیریم . این مستندات به شما کمک میکنه که به صورت بهینه تر و استاندارد تر صفحات وبسایت خود را از نظر واکنشگرایی چک کنید . به گفته گوگل، اگر می‌خواهید وب‌سایتتان ریسپانسیو باشد می‌بایست سه مشخصه اصلی مربوط به آن را رعایت کنید.

 

1 – بررسی عرض صفحات وب

عرض صفحات وب‌سایت نباید از عرض دستگاه متناسب بیشتر باشد . فرضا سایت قرار است در دستگاه تبلت ریسپانسیو شود . خب حالا باید دقت داشته باشید که عرض کل وبسایت را طوری تنظیم کنید که از عرض صفحه تبلت بزرگتر نباشد . (به نحوی باید کوچکتر از 768 پیکسل باشد ) . اگر وبسایت شما وردپرسی است ، پس جای نگرانی وجود ندارد . چون صفحات سایت وردپرسی تا حدودی ریسپانسیو هستند (حداقل عرض ها متناسب است ) . حتما حواستان باشد که عرض وبسایت از دستگاه مدنظر بیشتر نشود . چون در این صورت صفحات وب در آن دستگاه اسکرول میخورند .

 

2 – فاصله بین پیوندهای یکتا در وبسایت

لینک‌های یک وب‌سایت نباید خیلی نزدیک به هم باشند . این یعنی چی ؟ یعنی اینکه شما نباید کاری کنید که گوگل فکر کند دارید ، کاربران خودتون رو دور میزنید . مثالا زمانی که یک کاربر وارد وب‌سایت ما می‌شود، در همان صفحه ابتدایی ، شما با دکمه های سی تی ای یا … مواجه میشوید که شما را به صفحات دیگر منتقل میکند . فاصله این لینک ها نباید اونقدری به هم نزدیک باشد که کاربر دچار سردرگمی شود یا نتواند بروی لینک دلخواه خود کلیک کند.مثلا زمانی که کاربر قصد دارد روی دکمه “وبیت” کلیک کند و وارد صفحه اصلی شود ، وارد صفحه مقالات آموزشی می‌شود که لینک گذاری به این شکل نباید اتفاق بیوفتد !

 

3 – سایز متن محتوا در پلت فرم های مختلف

سایز محتوا و متن‌ها در سایت نباید نه خیلی ریز باشند و نه خیلی درشت ! گوگل معتقد است زمانی که یک کاربر قصد دارد وب‌سایت شما را از طریق موبایل مشاهده کند؛ می‌خواهد متنی را بخواند، در نتیجه باید امکانی وجود داشته باشد که متن وبسایت شما را به راحتی بخواند . معمولا سایز متن یک سایت باید 16 پیکسل به بالا باشد تا به راحتی توسط کاربر خوانده شود. همچنین این سایز از نظر ریسپانسیو گوگل مشکلی ندارد. اگر میخواهید سایز متن هارا بر اساس ریسپانسیو بودن ، تعیین کنید ، باید متناسب با سایز دستگاهی که قرار است وبسایت در آن نمایش داده شود ، سایز متن را هم تعیین کنیم .

 

نتیجه‌گیری کلی

همانطور که همگی میدانیم ، وبسایت های وردپرسی برای تسریع رسیدن به درامد از قالب ها استفاده میکنند. یعنی از قالب های آماده یا تخصصی برای تکمیل شدن سریع وبسایتشان استفاده میکنند. در این بین حتما توجه داشته باشید که قالب شما ریسپانسیو باشد و پلاگین‌هایی روی ‌سایت خود نصب کنید که سازگار با موبایل باشند. خوشبختانه امروزه اکثر قالب‌ها و پلاگین‌ها، ریسپانسیو هستند.

 

برای اطمینان بیشتر از ریسپانسیو بودن وبسایت خود ؛ کافی است وارد گوگل شده و عبارت Google Mobile Friendly Test را سرچ کنید. با استفاده از این ابزار ، شما به اطمینان 100 درصد در این باره میرسید .(البته باید دقت داشته باشید که ممکن است کمی درصد خطا هم داشته باشد ، اما اصولا ابزار بسیار مناسبی است ) اگر سوالی داشتید ، از قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید .

به این مطلب امتیاز دهید

امتیاز کلی : 5 / 5. تعداد آرا : 1

اولین نفر باید که به این مطلب امتیاز میدهید

وبیت این پست توسط نگارش شده است.

معتقدم ، با اندگشتان آماده به تایپ و ذهن پر از ایده های ناب میتوانم دنیای خودم رو عوض کنم . محمدحسین هستم دانشجوی نرم افزار ، طراح وب سایت ، تولید کننده محتوای وبمستری و هر موضوعی در زمینه IT ، طراح رابط کاربری و تجربه کاربری و ...

در کانال وبیت عضو شو تا از آخرین اخبار ، آپدیت محصولات و تخفیف ها با خبر بشی ☺ عضویت در کانال تلگرام

اشترک گذاری

مقاله های پیشنهادی

وبیت این مطالب را به شما پیشنهاد میدهد

ارسال نظر ( 0 نظر تایید )

نظرات پس از رویت و تایید مدیران نمایش داده می شود
هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !
همکاران وبیت