learndl zhaket triboon webaidin zhaket

رفع مشکل خطای 504 یا Gateway Timeout در وردپرس

نحوه رفع مشکل

اکثر ما وبمسترها ، در هنگام کار با وردپرس ، با صفحه ارور 504 روبرو شدیم و نسبت به آن آشنایی لازمه رو داریم . حتی گاهی اوقات به عنوان یک کاربر ، وارد سایتی میشویم که با این مشکل روبروعه ! بهتر نیست که توانایی حلش رو داشته باشیم ؟ قطعا بهترین راه برای اینکه این مشکلات به چشم نیایند ، اینه که اول نسبت به آن دانش قبلی داشته باشید . سپس میتونید علت مشکل رو بفهمید و حتی آن را به راحتی رفع کنید . توی این مقاله میخواهیم بیشتر راجب خطای 504 یا 504 Gateway Timeout بحث کنیم . اگر تمایل به مطالعه بیشتر دارید ، وبیت رو تا انتهای این مقاله همراهی کنید .چنانچه سوال ، مشکل یا ایده دیگری برای رفع این ارور دارید ، از قسمت نظرات کاربران با ما به اشتراک بگذارید .

 

اصلا ارور 504 چیه و چرا رخ می دهد ؟

به طور کلی ، اصلی ترین دلیل رخ دادن این خطا ، اینه که گاهی اوقات سرور قادر به اتصال و تکمیل درخواست سرور بالادستی خودش را ندارد .فرض کنید اگر از یک فایروال برای سایت خود استفاده می‌کنید و آن نمی‌تواند به سرور وردپرس شما متصل شود، با خطای 504 Gateway Timeout مواجه می‌شوید. این خطا شکل و شمایل های گوناگونی داره ! بهتره که با همه شکل های آن آشنا باشید . در پایین چندتا از شکل هایی که این خطا با آن رخ میدهد رو ارائه کرده ایم . البته اینم بدونید که نحوه نمایش این ارور بستگی به هاستینگی داره که از آن استفاده می‌کنید؛ برخی از پیام‌های خطای 504 به شرح زیر هستند:

 

 

  • HTTP 504
  • Gateway Timeout (504)
  • 504 Gateway Timeout
  • 504 ERROR
  • HTTP Error 504 – Gateway Timeout
  • Gateway Timeout Error

 

رفع ارور 504 Gateway Timeout

1 – VPN را خاموش کنید

برای اینکه بتوانید این مشکل رو حل کنید ، چند راه کار به شما ارائه داده ایم . اولین راه کار اینه که وی پی ان خود را خاموش کنید ! اگر از سرویس VPN استفاده می‌کنید، بلافاصله آن را غیرفعال کنید و مجدداً سایت را بارگذاری کنید. در این صورت ممکن است خطا رفع بشود یا نشود . اگر خطا رفع شد، سرویس تغییر آی پی خود را تغییر دهید. گاهی اوقات سرور VPN ممکن است قادر به پاسخگویی به سرور هاستینگ شما نباشد و این باعث به وجود آمدن خطای 504 شود. بعدازاینکه ابزار تغییر آی پی را غیرفعال کردید، سایت خود را مجدداً بررسی کنید و از رفع این خطا اطمینان حاصل کنید. اگر همچنان مشکل داشتید ، مرحله بعدی را انجام دهید !

 

رفع خطای 504 Gateway Timeout در وردپرس

 

2 – صبر کنید و مجددا رفرش کنید

اگر وی پی ان را خاموش کردید و با آی پی واقعی خود وارد سایت شوید ، ممکن است هنوز هم مشکل رفع نشده باشد . حالا بهترین راه حل اینه که کش رو پاک کنید و کمی صبر کنید . در نهایت چند بار سایت خود را ریفرش کنید . این کار ممکن است مشکل شما رو حل کند . چرا که ممکن است خطای 504 Gateway Timeout به خاطر رخ دادن یک مشکل موقت در سرور هاستینگ وردپرسی شما اتفاق افتد. اگر خطا رفع شد، دیگر نیازی نیست مراحل زیر را دنبال کنید و روش‌های دیگری را هم امتحان کنید، مستقیم به هاستینگ پیام داده و بخواهید مشکل را رفع کنند. همچنین اگر علاقه مند به مطالعه بقیه مقاله هستید ، تا انتها مارو همراهی کنید .

 

3 – فایروال سایت را خاموش کنید

جالبه که بدونید یکی از رایج ترین دلایل رخ دادن خطای 504 استفاده از فایروال‌های سایت Sucuri یا Cloudflare است. در این مرحله فایروال را به‌طور موقت غیرفعال کنید و مستقیماً به هاست وردپرس خود متصل شوید. درواقع ممکن است برخی از تنظیمات به‌درستی انجام نشده باشد و یا سرور شما به اندازه کافی کشش نداشته باشد و شما با این مشکل مواجه شوید، که در این صورت خاموش کردن فایروال سایت می‌تواند انتخاب مناسبی باشد.

 

4 – پروکسی شبکه خود را غیرفعال کنید

حائز اهمیت است که بدانید ، سرور پروکسی همیشه جوابگوی کارهای شما نیست ! اگر از طریق سرور پروکسی به اینترنت متصل هستید، این سرور ممکن است قادر به دریافت پاسخ از سایت وردپرسی شما نباشد. در این صورت ابتدا از طریق یک سرویس اینترنت جدید به سایت وردپرسی خود متصل شوید که ببیند تنها برای شما مشکل دسترسی وجود دارد یا همه کاربری های سایت . در نهایت میتونید متوجه بشید که مشکل از کجاست (:

 

5 – پایگاه داده وردپرس خود را پاک کنید

اکثر اوقات ، ممکن است دلیل این خطا ، خرابی و آسیب دیدگی دیتابیس شما باشد . در این صورت باید دیتابیس خود را با استفاده از PHPMyAdmin یا افزونه  های وردپرسی مانند WP-Sweep بهینه‌سازی کرده و خطا را برطرف کرد. همه این افزونه ها رایگان هستند و شما می‌توانید آنها را از مخزن وردپرس پیدا کنید.

 

6 – سرورهای DNS خود را تغییر دهید

همه کاربران اینترنتی ، به واسطه سرور DNS به دنیای اینترنت متصل می‌شوند. این سرورها مانند گیرنده ها و فرستنده هایی هستند که به دی ان اس های دیگری متصل میشوند و باعث میشود که شما به راحتی با اون طرف دنیا به راحتی ارتباط بگیرید . حال اگر سرورهای DNS شما قادر به اتصال به سایت شما نیستند، با خطای 504 مواجه می‌شوید. برای رفع این مشکل باید سرور DNS را تغییر دهید. اگر یاد ندارید این کار را انجام دهید ، مانند تصویر زیر ، در سیستم خود به مسیر Control Panel » Network and Sharing Center بروید و آدرس سرور DNS خود را به 8.8.8.8 و 8.8.4.4 تغییر دهید و تغییرات را ذخیره کرده و سایت را مجدداً رفرش کنید. اگر این ارور در سایت شما به خاطر DNS باشد، دیگر نباید خطا را ببینید!

 

آموزش تغییر آدرس دی ان اس های سرور

 

به این مطلب امتیاز دهید

امتیاز کلی : 0 / 5. تعداد آرا : 0

اولین نفر باید که به این مطلب امتیاز میدهید

وبیت این پست توسط نگارش شده است.

معتقدم ، با اندگشتان آماده به تایپ و ذهن پر از ایده های ناب میتوانم دنیای خودم رو عوض کنم . محمدحسین هستم دانشجوی نرم افزار ، طراح وب سایت ، تولید کننده محتوای وبمستری و هر موضوعی در زمینه IT ، طراح رابط کاربری و تجربه کاربری و ...

در کانال وبیت عضو شو تا از آخرین اخبار ، آپدیت محصولات و تخفیف ها با خبر بشی ☺ عضویت در کانال تلگرام

اشترک گذاری

مقاله های پیشنهادی

وبیت این مطالب را به شما پیشنهاد میدهد

ارسال نظر ( 0 نظر تایید )

نظرات پس از رویت و تایید مدیران نمایش داده می شود
هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !
همکاران وبیت