رفع ارور ERR_CONNECTION_REFUSED در گوگل کروم
- آموزش • آموزش وبمستر • آموزش وردپرس
- ۲۹ اسفند ۱۴۰۱
- 3,646 بازدید
آیا هنگام تلاش برای دسترسی به یک وبسایت یا هنگام مشاهده سورس وبسایت با استفاده از ابزار Inspect مرورگر، خطای ERR_CONNECTION_REFUSED را مشاهده میکنید؟
این پیام خطا زمانی ظاهر میشود که مرورگر شما قادر به اتصال به وبسایتی که درخواست کردهاید نیست. هنگامی که در حال بررسی این موضوع هستید که چرا یک سورس خاص در وبسایت بارگیری نمیشود، ممکن است در ابزار Inspect مرورگر خود آن را دنبال کنید.
پیام ERR_CONNECTION_REFUSED زمانی در Google Chrome نمایش داده میشود که میخواهد یک صفحه وب یا منبع وبسایت را باز کند اما قادر به انجام این کار نیست. این کد خطا معمولاً در پیامی همانند موارد زیر ظاهر میگردد:
‘ This site can’t be reached ’
‘ Failed to load resource ’
خطاهای رایج زیادی در وردپرس وجود دارد، اما این خطا ممکن است شما را از بازدید از وبسایت مورد نظر یا بخش مدیریتی وردپرس باز دارد.
اغلب اوقات با مشاهده این پیام خطا، وبسایت وردپرسی شما همچنان کار میکند، اما چیزی مانع از دسترسی مرورگر به آن میشود.
در بسیاری از موارد، فقط باید مشکلی را در مرورگر یا اتصال اینترنت خود برطرف کنید.
آنچه در این پست میخوانید
رفع ارور This site can’t be reached
این خطا زمانی رخ میدهد که شما نمیتوانید به کل وبسایت دسترسی داشته باشد. پیغام خطای «This site can’t be reached» در کروم به همراه کد خطای ERR_CONNECTION_REFUSED رخ میدهد. این پیام حتی ممکن است مواردی را برای رفع خطا پیشنهاد کند، مانند بررسی اتصال، پروکسی، فایروال و پیکربندی DNS.
سایر مرورگرها پیامهای نظیر زیر نمایش میدهند:
‘Unable to connect’
‘Hmmm… can’t reach this page’
موارد زیادی وجود دارد که میتواند در اتصال شما به وبسایت اختلال ایجاد کند و برای شناسایی و رفع مشکل باید مراحل عیب یابی را دنبال کنید.
چک کردن اتصال به اینترنت
سادهترین راه این است که بررسی کنید به اینترنت متصل هستید و مودم و روتر خود را مجددا بررسی کنید. این کار را میتوانید با بازنشانی اتصال اینترنت انجام دهید.
اگر مشکلی در اتصال وجود ندارد، باید بررسی کنید که آیا وبسایت شما کار میکند یا خیر؛ برای این کار میتوانید از وبسایت isitwp استفاده کنید و URL سایت خود را وارد کنید. اگر وبسایت شما از کار افتاده است، باید با ارائه دهنده هاست وردپرس تماس بگیرید.
پاک کردن حافظه کش وبسایت
مرورگر وب شما فایلها و دادههای وبسایتهایی را که بازدید میکنید ذخیره میکند، بنابراین نیازی به دانلود مجدد آنها نیست. با این حال، اگر فایلهای کش قدیمی یا خراب شوند، میتواند مشکلاتی ایجاد کند.
با کلیک بر روی نماد سه نقطه در گوشه سمت راست بالا و سپس انتخاب «More tools» و سپس «Clear Browsing Data… » میتوانید کش مرورگر را در Google Chrome به راحتی پاک کنید.
در پنجره ای که ظاهر می شود، کادر کنار «تصاویر و فایل های ذخیره شده» را علامت بزنید و سپس روی دکمه «Cached images and files» کلیک کنید.
سپس بار دیگر وبسایت را چک کنید که آیا به آن دسترسی دارید یا خیر.
عیبیابی نرمافزار در کامپیوتر
برخی از نرم افزارهای امنیتی و شبکهای که روی رایانه خود اجرا میکنید ممکن است در اتصال شما به وبسایت اختلال ایجاد کند. این نرم افزارها میتوانند شامل فایروال، نرم افزار آنتی ویروس، VPN و سرور پروکسی باشند.
عیبیابی تنظیمات DNS
مانند حافظه پنهان مرورگر، رایانه شما آدرسهای IP تمام وب سایتهایی را که بازدید میکنید ذخیره میکند. این بدان معناست که مرورگر مجبور نیست چندین بار آدرس IP یکسان را جستجو کند.
با پاک کردن کش DNS خود، آخرین اطلاعات را در مورد یک وبسایت، از جمله نام دامنه یا آدرس جدید آن، دریافت خواهید کرد.
رفع ارور Failed To Load Resource
ممکن است زمانی که وبسایت شما بارگیری میشود، منبع یا فایل خاصی بارگذاری نشود. این فایل میتواند یک تصویر، جاوا اسکریپت یا یک فایل CSS باشد. یک منبع از دست رفته میتواند باعث شود که وبسایتتان به درستی عمل نکند.
در بیشتر موارد، هنگام استفاده از ابزار Inspect، این خطا را در کنسول خطای مرورگر خود مشاهده میکنید. ممکن است پیام خطا :Fail to load resource را مشاهده کنید.
net::ERR_CONNECTION_REFUSED
این پیغام خطا زمانی اتفاق میافتد که کد وبسایت شما به فایل اشاره میکند، اما مرورگر شما قادر به دانلود آن نیست. این خطا میتواند زمانی اتفاق بیفتد که مشکلی در خود فایل یا URL که به آن اشاره میکند وجود داشته باشد. برای رفع مشکل، باید منبع مورد نظر را جایگزین کنید یا URL را اصلاح کنید.
امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد. شاد باشید.