learndl خرید رپورتاژ آگهی - تریبون afzasaz

راهنمای خرید بهترین پاور بانک برای گوشی آیفون و گجت های دیگر

از آنجایی که گوشی های موبایل، به یک جزء جدایی ناپذیر در زندگی انسان ها تبدیل شده اند، روشن بودن دائم این گجت ها، در هر زمان و مکانی، حائز اهمیت است. شاید برای شما اتفاق افتاده باشد، در شرایطی قرار داشته باشید که جهت شارژر گوشی خود به پریز برق دسترسی نداشته باشید؛ در این مواقع، پاور بانک یک گزینه استثنایی برای شارژ انواع دستگاه های دیجیتال است. با خرید پاور بانک از برندهای معتبر مانند شیائومی، تسکو و غیره، می توانید در هر شرایطی اقدام به شارژ انواع گجت های دیجیتال مثل ایرپاد، گوشی و ساعت هوشمند کنید.

شارژرهای همراه در انواع، ظرفیت و ابعاد مختلفی تولید و عرضه می شوند؛ از این رو جهت خریداری این گجت پرکاربرد، باید به یکسری از نکات ضروری توجه داشته تا محصولی انتخابی پاسخگوی تمام نیازهای شما باشد. از آنجایی که اکثر کاربران جهت شارژ نمودن گوشی موبایل اقدام به خرید پاور بانک می کنند، پیشنهاد می شود این گجت را متناسب با ظرفیت باتری تلفن همراه خود انتخاب کنید. برای مثال، با توجه به ظرفیت گوشی های برند اپل، شارژرهای همراه 5000 تا 10000 میلی آمپر ساعت که عموما وزن و ابعاد بسیار مناسبی دارند را می توان بهترین پاور بانک برای آیفون معرفی کرد.

با توجه به اینکه برندهای متفرقه فراوانی اقدام به تولید انواع شارژرهای جیبی بی کیفیت می کنند، در این راستا قصد داریم یک راهنمای فوق العاده، جهت خرید پاور بانک شرح دهیم. همچنین یک بخش ویژه برای افرادی که دارای گوشی آیفون هستند و به دنبال پاور بانک می باشند، در نظر گرفته ایم.

راهنمای خرید بهترین پاور بانک برای گوشی آیفون و گجت های دیگر

پاور بانک چیست؟

پاور بانک یا شارژر همراه در واقع یک باتری قابل حمل است که به کاربران این امکان را می دهد تا دستگاه های دیجیتال و هوشمند خود، مانند موبایل، هندزفری بلوتوثی، ویپ، ساعت هوشمند و غیره را به راحتی شارژ کنند. پاور بانک ها در ظرفیت های متفاوتی در بازار موجود هستند و شما می توانید با توجه به نیاز خود، اقدام به خرید این گجت نمایید. این دستگاه ها به راحتی توسط برق شهری قابل شارژ بوده و می توان به راحتی آنها را حمل کرد.

پاور بانک ها معمولا با ظرفیت ها و برندهای متفاوتی به بازار عرضه می شوند که هرکدام از این محصولات، ویژگی ها و مشخصات مختص به خود را جهت رفع نیاز کاربران دارد. خوب است بدانید که پاور بانک هایی که در بازار به فروش می رسند، معمولا ظرفیتی بین 2000 تا 60000 را شامل می شوند. حال شاید بخواهید بدانید که انواع پاور بانک شامل چه مواردی است. در ادامه به معرفی انواع این گجت می پردازیم:

  • پاور بانک برای لپ تاپ
  • شارژ همراه وایرلس
  • شارژ همراه خورشیدی (دوستدار محیط زیست)
  • شارژ همراه فست شارژ

به طور کلی، هر دستگاهی که قابلیت شارژ شدن داشته و از طرفی، دارای پورت USB باشد، امکان شارژ کردن آن با پاور بانک، مقدور است. حال که تا به اینجا مطلب، با پاور بانک و انواع آشنا شده اید، وقت آن رسیده که شما را با نکات مهم در خرید پاور بانک آشنا کنیم.

راهنمای خرید بهترین پاور بانک برای گوشی آیفون و گجت های دیگر

راهنمای خرید پاور بانک

برندهای متفاوت و مختلفی اقدام به تولید و عرضه شارژ همراه می کنند که در این میان، هریک ویژگی و قابلیت منحصربفردی ارائه می دهند. از این رو در هنگام خرید پاور بانک، توجه به نکاتی که در ادامه به آنها می پردازیم، می تواند کمک بسزایی به شما در این فرایند به عمل بیاورد.

ظرفیت پاور بانک

اصلی ترین فاکتور در خرید پاور بانک، ظرفیت آن است که با واحد میلی آمپر ساعت نمایش داده می شود. هر چه این عدد بیشتر باشد، گجت هایی مثل گوشی موبایل تان، امکان شارژ شدن در دفعات بالا را دارد. به طور کلی، ظرفیت پاور بانک شامل دو ظرفیت واقعی و اسمی است. ظرفیت اسمی، عددی است که روی پاور بانک درج شده و ظرفیت واقعی، 10 تا 20 درصد کمتر از آن است. جهت درک کامل تفاوت این دو ظرفیت به مثال زیر توجه کنید.

فرض کنید ظرفیت باتری گوشی و پاور بانک به ترتیب 5000 و 20000 میلی آمپر ساعت باشد؛ در این صورت پاور بانک باید توانایی آن را داشته باشد که برای 4 بار به طور کامل گوشی را شارژ کند اما با توجه به مواردی همچون گرما، مقداری از ظرفیت پاور بانک (حدود 15 الی 20 درصد) هدر می رود. در این صورت پاور بانک حدودا می تواند برای 3 تا 3.5 گوشی را شارژ کند؛ از این رو ظرفیت واقعی نشان دهنده تعداد دفعات شارژ دستگاه است.

در این صورت پیشنهاد می شود در زمان خرید شارژر همراه، به ظرفیت اسمی، واقعی و تناسب میان آن دو توجه کنید.

قابلیت فست شارژ

برخی از پاور بانک ها دارای درگاه فست شارژر power delivery هستند و به کاربران این امکان را می دهند که در سریع ترین زمان ممکن اقدام به شارژ دستگاه های خود کنند.

برند پاور بانک

توجه به شرکت سازنده پاور بانک نیز یکی از نکات مهم در خرید این گجت است. مسلما هر محصولی که از برند معتبری تولید شده باشد، کیفیت آن، به مراتب بهتر از محصولات برندهای ناشناس است؛ این موضوع در پاور بانک ها نیز صدق می کند. بهترین برندهای پاور بانک نیز شامل: سامسونگ، شیائومی، انکر و تسکو هستند.

ضمانت و گارانتی

ضمانت و گارانتی معتبر، مورد دیگری است که باید در هنگام خرید پاور بانک، به آن توجه کنید. این مورد به شما امکان می دهد تا در صورت بروز هر گونه مشکل در دستگاه، بتوانید با مراجعه به نمایندگی، اقدام به تعمیر و سرویس آن کنید. به طور معمول، گارانتی این مدل محصولات، حداکثر 24 ماه است.

راهنمای خرید بهترین پاور بانک برای گوشی آیفون و گجت های دیگر

ابعاد و وزن شارژر همراه

ظرفیت باتری پاور بانک، عامل تعیین کننده ابعاد و وزن این گجت است؛ اگر به دنبال پاور بانکی هستید که به راحتی قابل حمل بوده و داخل جیب تان جا شود، باید از پاور بانک های کم ظرفیت استفاده کنید؛ چراکه شارژهای همراه با ظرفیت بالا، مثلا 20000، وزن زیادی داشته و ابعاد آن به گونه ای است که نمی توان به راحتی در جیب قرار داد.

دیگر مواردی که در خرید پاور بانک باید به آن توجه داشت؛ شامل: نمایشگر LED، شدت جریان پاور بانک و تعداد و نوع درگاه ها است. با توجه به این نکات، قطعا در خرید پاور بانک ایده آل تان، موفق خواهید بود.

معرفی بهترین پاور بانک برای آیفون

کمپانی اپل تنها یک محصول به نام MagSafe به عنوان شارژر همراه تولید و عرضه کرده است. MagSafe در اصل شارژر همراه بی سیمی است که با اتصال به پشت گوشی های آیفون، آنها را به صورت وایرلس شارژ می کند. این محصول به دلایلی همچون قیمت بسیار بالا، ظرفیت کم (تنها 1460 میلی آمپر) و سرعت شارژ متوسط، مورد استقبال کاربران قرار نگرفت. از این رو ،کارشناسان پاور بانک های سایر برندهای معتبر همچون شیائومی، سامسونگ و انکر را به کاربران دارای آیفون پیشنهاد دادند.

با توجه به ظرفیت باتری گوشی های اپل، پاور بانک هایی با ظرفیت 5 تا 20 هزار، بهترین گزینه برای این گوشی ها به حساب می آید. در ادامه نیز، به معرفی برخی از بهترین پاور بانک برای آیفون پرداخته ایم:

  • پاور بانک 10000 میلی آمپر ساعتی Mophie Powerstation Plus XL
  • پاور بانک 20000 میلی آمپر ساعتی PB200LZM Redmi
  • پاور بانک 10000 میلی آمپر ساعتی PB100LZM Redmi
  • پاور بانک 10000 انکر مدل PowerCore III A1231H11
  • پاور بانک راو پاور RP-PB194
  • پاور بانک انکر مدل 622 (A1611)

برداشت پایانی

امروزه با توجه به استفاده روز افزون از تلفن های همراه هوشمند در طول شبانه روز، پاور بانک به یکی از بهترین و ضروری ترین لوازم جانبی مرتبط با آن تبدیل شده است. در این مطلب سعی نمودیم با بررسی قابلیت ها و ویژگی های انواع پاور بانک، شما را در خرید این دستگاه کاربردی آشنا کنیم؛ همچنین با معرفی بهترین پاور بانک برای آیفون، کاربران دارای این گوشی محبوب را راهنمایی نمودیم.

کامیتل شاپ به عنوان یکی از معتبرترین فروشگاه های لوازم جانبی موبایل و کامپیوتر، با عرضه جدیدترین و بهترین شارژهای همراه موجود در بازار، می تواند شما را در امر خرید پاور بانک همراهی کند. انواع مودم و تجهیزات شبکه ای، اسپیکر، کیبورد، شارژر، ایرپاد، هدفون و غیره، از جمله محصولات این فروشگاه اینترنتی است؛ لازم به ذکر است محصولات کامیتل شاپ با بهترین قیمت و ضمانت اصالت کالا به فروش می رسد.

به این مطلب امتیاز دهید

امتیاز کلی : 4.7 / 5. تعداد آرا : 3

اولین نفر باید که به این مطلب امتیاز میدهید

وبیت این پست توسط نگارش شده است.

اسم من محمد پورداداش هست و متولد سال 1367 در خدمت شما هستیم . تخصص من طراحی گرافیک و کدنویسی وب است و سعی خواهم کرد بهترین خدمات را به شما وبمستران و گرافیست های عزیز ارائه کنم. به ترس هات غلبه کن تا در زندگی همیشه پیروز باشی.

در کانال وبیت عضو شو تا از آخرین اخبار ، آپدیت محصولات و تخفیف ها با خبر بشی ☺ عضویت در کانال تلگرام

اشترک گذاری

مقاله های پیشنهادی

وبیت این مطالب را به شما پیشنهاد میدهد

ارسال نظر ( 0 نظر تایید )

نظرات پس از رویت و تایید مدیران نمایش داده می شود
هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !
همکاران وبیت