نمایش تکسونومیهای فرزند در صفحه آرشیو تکسونومی مادر در وردپرس
- آموزش • آموزش وردپرس
- ۱۱ فروردین ۱۴۰۲
- 1,323 بازدید
چگونه لیستی از تکسونومیهای فرزند را در صفحه آرشیو تکسونومی مادر نمایش دهیم؟
ممکن است شما هم نیاز به سفارشی کردن صفحه آرشیو تکسونومیهای خود داشته باشید تا وبسایتتان برای بازدیدکنندگان مفیدتر باشد.
در ادامه با ما همراه باشید.
آنچه در این پست میخوانید
چرا تکسونومیهای فرزند را در صفحه آرشیو تکسونومی مادر نمایش دهیم؟
با نمایش تکسونومی فرزند به عنوان زیرمجموعه تکسونومی مادر، میتوانید جستجو در مطالب وبسایت را برای خوانندگان راحتتر کنید. به عنوان مثال، اگر یک وبلاگ وردپرسی درباره کتابها راهاندازی کردهاید، میتوانید در دستهبندی کتاب کودک، زیر دستههای آن مانند «تخیلی»، «غیر داستانی» و موارد دیگر را نمایش دهید تا خوانندگان شما بتوانند به راحتی به کتابهای شما را دسرسی داشته باشند.
زمانی که محتوای شما زیاد است، این کار نه تنها سازماندهی را آسانتر میکند، بلکه به بازدیدکنندگان کمک میکند تا مطالب مرتبط را سریعتر پیدا کنند.
نمایش تکسونومی فرزند در صفحه آرشیو تکسونومی مادر
در ابتدا باید، باید فایل تکسونومی مورد نظرتان را در میان فایلهای قالب وردپرس خود پیدا کنید که معمولاً چیزی مانند taxonomy-{taxonomyname}.php نامگذاری میشود.
اگر قصد افزودن این قابلیت به دستهبندیها را دارید، باید به دنبال فایلی به نام category-{categoryName}.php یا category.php و در صورت عدم وجود آنها، فایل archive.php بگردید.
همچنین اگر یک تکسونومی سفارشی به نام «books» ایجاد کردهاید، نام فایل آن taxonomy-books.php خواهد بود. اگر این فایل را ندارید، ابتدا باید آن را ایجاد کنید.
هنگامی که فایل تکسونومی مورد نظر را پیدا کردید، میتوانید کد زیر را به جایی که میخواهید لیست نمایش داده شود اضافه کنید.
<?php $term = get_term_by( 'slug', get_query_var( 'term' ), get_query_var( 'taxonomy' ) ); if ($term->parent == 0) { $args = array( 'taxonomy' => 'subject', 'depth' => 1, 'show_count' => 0, 'title_li' => '', 'child_of' => $term->term_id ); wp_list_categories($args); } else { $args = array( 'taxonomy' => 'subject', 'depth' => 1, 'show_count' => 0, 'title_li' => '', 'child_of' => $term->parent ); wp_list_categories($args); } ?>
در نظر داشته باشید که باید مقدار “subject” در خطوط 5 و 14 را با نام تکسونومی خود جایگزین کنید.
پس از ذخیره سازی، میتوانید نتیجه را مشاهده کنید.
امیدواریم این مقاله به شما در یادگیری نحوه نمایش تکسونومی فرزند در صفحه آرشیو تکسونومی مادر کمک کرده باشد. در اینصورت آن را برای دوستان خود نیز ارسال کنید. شاد باشید.