learndl خرید رپورتاژ آگهی - تریبون

تفاوت نوشته و برگه در وردپرس و نحوه تبدیل به یکدیگر

تفاوت نوشته و برگه در وردپرس

در سیستم مدیریت محتوای وردپرس، دو نوع اصلی محتوا وجود دارد که می‌توانید در سایت خود ایجاد کنید: نوشته‌ها و برگه‌ها. در این پست ما تفاوت نوشته و برگه در وردپرس و زمان استفاده از هر کدام و همچنین نحوه تبدیل آن‌ها به یکدیگر را بررسی خواهیم کرد.

برگه وردپرس چیست؟

برگه‌ها یا صفحات وردپرس باید محتوای مناسبی داشته باشند؛ زیرا به عنوان منابعی برای مشتریان و مخاطبان شما استفاده می‌شوند و اغلب در منوهای اصلی برای دسترسی سریع به هر صفحه‌ لینک داده می‌شوند.

به عنوان مثال، اکثر وب‌سایت‌ها دارای صفحه «درباره ما» و «تماس با ما» هستند و در سایت‌های فروشگاهی، یک صفحه «سبد خرید» و یک صفحه «تسویه حساب» نیز خواهید داشت.

صفحات باید شامل اطلاعات کاربردی باشند. برای مثال، نیازی به نظر دادن کاربران در صفحه «مشخصات فنی» نیست، زیرا این صفحه برای ارائه اطلاعات است نه بحث و انجمن.

چه زمانی از برگه استفاده کنیم؟

سوالی که باید از خود بپرسید این است: “آیا این محتوا چیزی است که در نوار پیمایش اصلی من وجود داشته باشد؟” اگر پاسخ مثبت است، باید یک صفحه ایجاد کنید. اگر نه، ایجاد یک پست به جای صفحه مناسب‎‌تر است.

به طور کلی، می‌توانید از برگه در این سناریوها استفاده کنید:

هنگام ایجاد یک لندینگ پیج برای اطلاعات در مورد وب‌سایت یا کسب و کار خود.

هنگام ایجاد محتوایی که همیشه درست و مرتبط باشد.

هنگام ایجاد محتوایی که عموماً کاربران نباید درباره آن نظر بدهند یا بحث کنند.

هنگام ایجاد محتوایی که باید با روابط والدین و فرزندان ساختار یافته باشد.

چه زمانی از برگه استفاده نکنیم؟

در شرایطی که هیچ یک از سناریوهای بالا صدق نکند نباید از برگه استفاده کنید. برای تشخیص اینکه از برگه استفاده کنید یا نوشته، این سوال را از خود بپرسید که “آیا انتظار دارم  که این محتوا را مردم در رسانه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارند؟” اگر پاسخ مثبت است، ایجاد نوشته به جای صفحه مناسب‌تر است.

به طور کلی، در این سناریوها نباید از برگه استفاده کنید:

هنگام نوشتن در مورد موضوعات خبری محبوب.

زمانی که محتوایی را می‌نویسید که به نظرات عمومی یا بحث به سبک انجمن نیاز دارد.

هنگام اعلام ویژگی ها یا تغییرات جدید در کسب و کارتان.

نوشته وردپرس چیست؟

در حالی که برگه‌های وردپرس، صفحات اطلاعاتی و سطح بالایی شما هستند که در منوی ناوبری شما قرار می‌گیرند، پست‌های وردپرس اکثر محتوای وب‌سایت شما را تشکیل می‌دهند.

اگر مطمئن نیستید که آیا یک پست برای محتوایی که می‌خواهید ایجاد کنید مناسب است یا خیر، این سوال را بپرسید: “آیا این محتوا اجتماعی، به موقع، پر سر و صدا یا گفتگو محور است؟” اگر پاسخ مثبت است، باید یک نوشته ایجاد کنید.

حتما آن را به درستی تگ و دسته بندی کنید تا کاربران بتوانند به راحتی محتوای مورد نظر خود را در وب سایت شما پیدا کنند.

چه زمانی از نوشته استفاده کنیم؟

به طور کلی، شما باید در حالات زیر یک نوشته ایجاد کنید:

زمانی که می‌خواهید محتوا در فیدهای RSS و رسانه‌های اجتماعی منتشر شود.

زمانی که می‌خواهید کاربران در گفتگو و نظر در مورد محتوا شرکت کنند.

زمانی که محتوا مختص اطلاعیه‌ها یا اخبار رایج است.

زمانی که نیاز دارید محتوا با دسته‌ها و برچسب‌ها پیدا شود.

چه زمانی از نوشته استفاده نکنیم؟

اگر سناریوهای بالا در مورد نوع محتوایی که می‌خواهید ایجاد کنید صدق نمی‌کند و بیشتر در سناریوهای برگه قرار می‌گیرد، باید از یک برگه استفاده کنید.

در شرایط زیر نباید از نوشته استفاده کنیم:

محتوا باید به عنوان یک آیتم سطح بالا و اطلاعاتی، همیشه مرتبط باشد.

محتوا به جای استفاده از دسته‌بندی‌ها یا طبقه‌بندی برچسب، باید رابطه والد/فرزند داشته باشد.

محتوا از منوهای پیمایش اصلی شما ارجاع داده می‌شود.

محتوا نباید در فیدهای RSS نشان داده شود.

آیا می‌توان نوشته وردپرس را به برگه و بالعکس تغییر داد؟

صفحات سایت وردپرس یا نوشته‌های سایت؛ کدام یک را باید انتخاب کنید؟

در حالت ایده آل، شما از قبل پاسخ را هنگام ایجاد محتوای خود می‌دانید. اما اگر یک نوشته وردپرس منتشر کنید که نیاز باشد به یک برگه تبدیل شود (یا برعکس)، می‌توانید این تغییر را ایجاد کنید.

با این حال، در حال حاضر، هیچ راهی داخلی برای جابه‌جایی بین این دو وجود ندارد. شما می‌توانید برگه وردپرس خود را حذف کنید، آن را به عنوان یک نوشته دوباره ایجاد کنید، سپس بازدیدکنندگان را ریدایرکت کنید، اما این استراتژی مطلوب نیست.

افزونه‌ای وجود دارد که به شما امکان می‌دهد پست تایپ را تغییر دهید. افزونه Post Type Switcher بهترین گزینه موجود برای جابه‌جایی بین نوشته‌ها و برگه‌هاست. (لینک در انتهای مطلب موجود است)

این افزونه طراحی شده تا بر محتوای ویرایشگر بلاک تأثیری نداشته باشد، و تغییر را تا حد امکان ساده می‌کند.

هنگامی که افزونه را نصب کردید، ساده‌ترین راه برای تغییر پست تایپ، از طریق ویژگی ویرایش سریع است. به پنل مدیریت وردپرس بروید، سپس روی نوشته‌ها » همه نوشته‌ها کلیک کنید. پستی را که می‌خواهید تغییر دهید بیابید، نشانگر ماوس را روی آن نگه دارید و ویرایش سریع را کلیک کنید.

در سمت راست صفحه، یک منوی کشویی جدید با عنوان Post Type را مشاهده خواهید کرد. برگه را از منو انتخاب کرده و روی به‌روزرسانی کلیک کنید. به همین ترتیب، پست شما به بخش برگه‌ها منتقل می‌شود. برای تغییر یک برگه به یک نوشته، این روند را با شروع از برگه‌ها » همه برگه‌ها دنبال کنید.

همچنین می‌توانید برای صرفه جویی در زمان، چندین پست را به طور همزمان تغییر دهید. تمام پست‌هایی را که می‌خواهید تغییر دهید انتخاب کنید، منوی کشویی بالا سمت چپ را از «کارهای دسته‌جمعی» به «ویرایش» تغییر دهید، سپس روی «اعمال» کلیک کنید. در لیست جدیدی که باز می‌شود، از منوی کشویی Post Type انتخاب خود را انجام دهید و روی به‌روزرسانی کلیک کنید. همه پست‌های انتخابی شما بلافاصله تغییر خواهند کرد.

هیچ محدودیتی در تعداد برگه‌ها یا نوشته‌هایی که سایت وردپرس شما می‌تواند داشته باشد وجود ندارد. در گذشته، سایت‌هایی با بیش از 100 صفحه گاهی اوقات با مشکلات فنی مواجه می‌شدند؛ اما وردپرس این مشکل را در سال 2015 حل کرد.

وقتی صحبت از سئو می‌شود، نکته مهمی که باید به خاطر داشته باشید این است که موتورهای جستجو ساختار و محبوبیت را دوست دارند. افزودن داده‌های ساختاری اضافی با نشانه گذاری Schema به موتور جستجو کمک می‌کند تا بفهمد وب‌سایت شما چگونه سازماندهی شده است. فراتر از آن، صفحات اغلب رتبه بندی می‌شوند، زیرا محتوا ترافیک ثابتی دریافت می‌کند و به همه کاربران بدون توجه به بازه زمانی مربوط می‌شود؛ پس مراقب محتوای خود باشید!

امیدواریم این مقاله در درک تفاوت نوشته و برگه در وردپرس به شما کمک کرده باشد.

به این مطلب امتیاز دهید

امتیاز کلی : 0 / 5. تعداد آرا : 0

اولین نفر باید که به این مطلب امتیاز میدهید

وبیت این پست توسط نگارش شده است.

در کانال وبیت عضو شو تا از آخرین اخبار ، آپدیت محصولات و تخفیف ها با خبر بشی ☺ عضویت در کانال تلگرام

اشترک گذاری

مقاله های پیشنهادی

وبیت این مطالب را به شما پیشنهاد میدهد

ارسال نظر ( 0 نظر تایید )

نظرات پس از رویت و تایید مدیران نمایش داده می شود
هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !
همکاران وبیت