learndl zhaket triboon hostida

چگونه بهترین هاست موقت را برای سایت خود انتخاب کنیم؟

آیا تا به حال واژه هاست رایگان وردپرس را شنیده‌اید؟ چندی است که در گوگل هنگام جستجوی هاست مناسب با واژه هاست رایگان مواجه می‌شویم. اما آیا واقعا هاست رایگان وجود دارد؟ چه خصوصیاتی دارد؟ آیا واقعا برای کسب و کارمان مناسب است؟ می‌دانم این سوالات در ذهن شما هم ایجاد شده پس اگر موافق باشید این مسئله را با هم بررسی کنیم.

هاست وردپرس چیست؟

هاستی که برای وردپرس مورد استفاده قرار می‌گیرد معمولا لینوکسی است که دارای دو کنترل پنل سی‌پنل و دایرکت ادمین است. حال برخی شرکت‌ها بستر را بیشتر فراهم کرده و روی هاست موردنظر آخرین نسخه وردپرس را نیز نصب می‌کنند. یعنی یکی دو مرحله جلوتر! از این رو کاربران خیلی راحت‌تر ساخت وبسایت خود را آغاز کرده و پیش می‌برند. به همین دلیل به آن می‌گویند هاست وردپرس.

هاست رایگان وردپرس

هاست رایگان در واقع سرویس میزبانی است که بدون دریافت هزینه امکان استفاده از فضای مشخصی را در اختیارمان قرار می‌دهد. این نوع سرویس معمولا توسط افراد تازه‌کار که وارد فضای وب شده و می‌خواهند کسب و کار نوپا و ساده‌ای را راه بیندازند مورد استفاده قرار می‌گیرد. البته که هاست رایگان وردپرس با محدودیت‌هایی مواجه است که افراد برای کسب و کارهای جدی و حرفه‌ای خود نمی‌توانند از آن بهره‌مند شوند. اگر موافق باشید مزایا و معایب هاست رایگان را مورد بررسی قرار دهیم تا بتوانید انتخاب بجا و درستی داشته و تصمیم خوبی بگیرید.

هاست بستری امن و مطمئن برای راه اندازی و نگهداری سایت ماست. بنابراین باید به معتبر بودن، ایمن بودن و بروز بودن آن اعتماد کامل داشته باشیم.

مزایای هاست رایگان 

کاهش هزینه‌ها: همانطور که از نام این نوع هاست مشخص است در کاهش هزینه‌ها بسیار مفید بوده و برای افرادی که در ابتدای مسیر کسب و کار خود نمی‌خواهند هزینه کنند یا برخی افراد تصمیم به تست سایت خود قبل از انتشار نسخه اصلی دارند که می‌توان از هاست رایگان به عنوان نسخه دمو استفاده کرد. در واقع بهترین مزیت هاست رایگان استفاده از آن برای آزمایش نسخه‌های دموی سایت است.

افزایش دانش ساخت سایت: یکی از دستاوردهایی که هاست رایگان دارد برای افراد مبتدی است. یعنی افرادی که به تازگی علاقه‌مند به ساخت سایت شده‌اند و حالا برای شروع کار خود یا باید با لوکال هاست کار خود را پیش ببرند یا کمی واقعی‌تر در دنیای مجازی با کمک یک هاست رایگان که به راحتی بتوانند تمامی تجربیات خود را روی آن پیاده کنند. در نتیجه وجود چنین گزینه‌ای می‌تواند موجب افزایش مهارت و تجربه در افراد مستعد یادگیری و علاقه‌مند به این حوزه گردد.

پنل مدیریتی ساده: پنل این مدل هاست بسیار ساده و قابل تنظیم است. افراد به راحتی امکان تنظیم کردن آن را دارند پس برای کسانی که ابتدای مسیر هستند و تازه قرار است در این فضا کار کنند قطعا به راحتی می‌توانند با آن آزمایش‌های خود را انجام داده و تست کنند و یاد بگیرند. البته ناگفته نماند که وردپرس نیازمند هاست لینوکسی است و چنانچه شما هاست حرفه‌ای هم تهیه کنید، قطعا با پنل مدیریتی ساده‌ای مواجه خواهید شد.

معایب هاست رایگان 

در کنار مزایایی که هاست رایگان دارد، معایبی نیز دارد.

امکان وجود تبلیغات: شما هزینه‌ای برای هاست پرداخت نمی‌کنید پس امکان حضور تبلیغات در پنل هاست وجود دارد و شما هیچ گونه مدیریتی روی این مسئله نخواهید داشت.

محدودیت در فضا و پهنای باند: یکی دیگر از مشکلاتی که عموما در هاست رایگان با آن مواجه می‌شوید یک فضای مشخص و محدود است که برایتان درنظر گرفته شده و قابلیت اضافه شدن ندارد. این خود یک محدودیت بزرگ است که باید در نظر بگیرید.

امکانات محدود هاست: به علت وجود محدودیت در امکانات هاست امکان انجام بسیاری امور وجود ندارد. شما نمی‌توانید بسیاری امور را سفارشی سازی کنید.

ضعف در کسب رتبه در صفحه نتایج موتورهای جستجو: زمانی که سایت خود را با هاست رایگان پیاده‌سازی می‌کنید مسلما به دلیل محدودیت‌هایش رتبه و جایگاه خوبی در گوگل هم نخواهد گرفت.

عدم کنترل کامل: هاست حرفه‌ای که شما تهیه می‌کنید بصورت سالانه تمدید می‌شود و همین امر سبب تعهد صاحبان هاستینگ‌ها به شما خواهد شد. اینکه حتما به مدت یک سال یا در بازه زمانی مشخص شما کنترل کاملی بر کنترل پنل و عملکرد هاست خود خواهید داشت اما متاسفانه در هاست رایگان وردپرس چنین چیزی وجود نداشته و ممکن است به یکباره هاست تعطیل شده و دیگر اثری از اطلاعاتتان نباشد. پس دل بستن به چنین سرویسی برای یک سرویس دائم اشتباه محض است.

تفاوت های هاست رایگان و پولی 

هاست رایگان در واقع سرویس میزبانی است که بدون دریافت هزینه امکان استفاده از فضای مشخصی را در اختیارمان قرار می‌دهد

هر آن خدمتی که بصورت رایگان ارائه شود مسلما محدودیت‌هایی به دنبال خود دارد. اگر می‌خواهید از آن استفاده کنید باید تابع قوانین و محدودیت‌هایش باشید. حال اگر موافق هستید به بررسی تفاوت‌های بین هاست رایگان و پولی می‌پردازیم تا انتخاب بهتری داشته باشید.

  1. نام دامنه

زمانی که هاست حرفه‌ای تهیه می‌کنید قطعا می‌توانید یک دامنه اختصاصی ثبت کنید اما وقتی قرار است از هاست رایگان استفاده کنید قطعا دامنه موردنظر دیگر اختصاصی نیست و اثری از سرویس‌دهنده در آن موجود است. این خود محدودیتی است که هر کسی تمایلی به استفاده از آن ندارند مگر اینکه هاست را تنها جهت تست یا امور این چنینی تهیه کرده باشد.

  1. خدمات پشتیبانی 

زمانی که از هاست حرفه‌ای استفاده می‌کنید قطعا خدمات پشتیبانی در زمان‌های مختلف مانند زمان بروزرسانی، قطع شدن و بک‌آپ‌گیری و بازگردانی آن دریافت خواهید کرد. اما هاست رایگان وردپرس چنین امکانی نداشته و هیچگونه پشتیبانی ارائه نمی‌دهد. از این رو اگر بخواهید به عنوان یک هاست استاندارد به آن نگاه کنید قطعا با مشکل مواجه شده و نمی‌توانید خدمات خوبی از آن دریافت کنید. یک هاست استاندارد باید حتما امکان پشتیبانی داشته باشد.

  1. پهنای باند مناسب 

چنانچه از هاست حرفه‌ای استفاده می‌کنید قطعا پهنای باند مشخصی به شما اختصاص داده می‌شود اما در هاست رایگان چنین امکانی وجود ندارد. پهنای باند مشخص و محدودی را درنظر گرفته و ارائه می‌دهند از این رو تنها برای سایت‌های بسیار کوچک با دیتای مشخصی کاربرد دارد. چنانچه کمی اطلاعات خود را در سایت بیشتر کنید با مشکل مواجه خواهید شد.

چرا از هاست رایگان استفاده کنیم؟ 

شاید این سوال به وجو بیاید که چرا با وجود هاست حرفه‌ای چرا باید هاست رایگان را انتخاب کنیم؟
برخی افراد مبتدی هستند و تازه می‌خواهند کار با سایت را بیاموزند. برای این منظور و راه‌اندازی سایت می‌توان از هاست رایگان استفاده کرد اما بعدها برای راه‌اندازی سایت اصلی حتما باید از یک هاست مطمئن و ایمن استفاده کنند همچنین برای تست برخی از امکانات سایت نیز می‌توان از هاست رایگان بهره برد.

هاست بستری امن و مطمئن برای راه اندازی و نگهداری سایت ماست. بنابراین باید به معتبر بودن، ایمن بودن و بروز بودن آن اعتماد کامل داشته باشیم. هاست رایگان وردپرس سرویسی است که تنها جهت تست و شروع یادگیری به کارتان می‌آید و بد نیست تجربه کار خود، صحیح و خطا کردن را با آن آغاز کنید. اما در زمانی که قرار است سایت واقعی خود را راه بیندازید به دنبال سرویس‌های حرفه‌ای باشید تا سایتی استاندارد با ضریب اطمینان بالا را ایجاد کرده و به جذب کاربر و کسب رتبه بهتر از گوگل بپردازید.

به این مطلب امتیاز دهید

امتیاز کلی : 5 / 5. تعداد آرا : 1

اولین نفر باید که به این مطلب امتیاز میدهید

وبیت این پست توسط نگارش شده است.

اسم من محمد پورداداش هست و متولد سال 1367 در خدمت شما هستیم . تخصص من طراحی گرافیک و کدنویسی وب است و سعی خواهم کرد بهترین خدمات را به شما وبمستران و گرافیست های عزیز ارائه کنم. به ترس هات غلبه کن تا در زندگی همیشه پیروز باشی.

در کانال وبیت عضو شو تا از آخرین اخبار ، آپدیت محصولات و تخفیف ها با خبر بشی ☺ عضویت در کانال تلگرام

اشترک گذاری

مقاله های پیشنهادی

وبیت این مطالب را به شما پیشنهاد میدهد

ارسال نظر ( 0 نظر تایید )

نظرات پس از رویت و تایید مدیران نمایش داده می شود
هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !
همکاران وبیت