learndl خرید رپورتاژ آگهی - تریبون

7 راه کسب درامد از اینترنت و وبسایت در ایران !!

آموزش راه های کسب درامد از وبسایت

این روزها یکی از مهم ترین ارکان کسب درامد در زندگی ، بخش دیجیتالی زندگی هر شخص میباشد . منظور از بخش دیجیتالی همان کسب درامد از اینترنت و فضای مجازیه که اکثر ثروتمندان بر همین اساس و شیوه به رویاهای مالی و مادی خود در دنیا دست می یابند . مثلا داشتن یک وبسایت برای فروختن محصولات و خدمات میتواند درامد بسیاری داشته باشد . درامدزایی از اینترنت تنها به داشتن وبسایت محدود نیست ، اما میتواند پردرامد ترین بخش یک بیزینس شود . برای اینکه از مزایای داشتن وبسایت با خبر شوید و درباره روش های طراحی سایت اطلاعات کسب کنید ، میتوانید از آموزش های فرادرس به صورت رایگان استفاده کنید .

 

مهم ترین مزایای وجود سایت برای بیزینس ها و اشخاص

برخی از افراد پولدار جهان که بیزینس مبتنی بر وبسایت دارند ، بر این باورند که سایت میتواند هر شخصی رو به آرزوهایش برساند . فقط استمرار در تلاش کافیست ! این اعتقادات قطعا به دلیل مزایای داشتن وبسایت در ذهن و زندگی این افراد ریشه کرده است . اگر شما هم با مزایای داشتن وبسایت آشنا شوید ، چه میکنید ؟ سعی میکنید کسب درامد سنتی را در زندگی خود حفظ کنید یا همه تمرکز خود را بروی کسب و کار اینترنتی میگذارید ؟ راه ممکن است سخت باشد اما وجود مزایای فوق العاده ایی که در ادامه ذکر کرده ایم ، هر شخصی را برای رسیدن به اهداف مالی اش تحریک میکند . فرض کنید مدیر یک وبسایت فروشگاهی یا شرکتی هستید . حال بیایید برگردیم به عقب تر . یعنی به زمانی بنگریم که شما یک فروشگاه 30 متری در سطح شهر داشته اید . کدام راحت تر و پردرامد تر است ؟

 

تفاوت و مزایای کسب و کار آنلاین

داشتن سایت فروشگاهی نسبت به داشتن یک فروشگاه (کسب درامد به روش های سنتی و به دور از دیجیتال ) خیلی به بیزینس و راحتی شما کمک میکند . مثالا غمی از بابت کرایه مغازه یا نبودن مشتری نخواهید داشت . شما سریع تر میتوانید اجناس خود را بفروشید . حجم بیشتری را در زمان کمتری میفروشید . همچنین دیگر نیاز نیست محصولات خود را برای تک تک مشتریان معرفی کنید . زمانی که در مغازه قصد فروش اجناس را داشتید ، برای فروختن 200 قلم جنس به مشتریان باید 200 بار محصولات خود را معرفی میکردید . اما با داشتن وبسایت شما ، یک بار محصول خود را معرفی میکنید و هزاران نفر آن را می بینند . در نتیجه با یک بار معرفی و بازاریابی محصول میتوانید حجم بیشتری بفروشید . مسائل دیگری هم وجود دارد که به همه بیزینس ها کمک میکند تا به صورت آنلاین کسب درامد کنند .

 

مهم ترین مزایای داشتن یک وبسایت برای مدیر آن عبارت است از :

 

  • کاهش هزینه های مالی و زمانی در کسب و کار
  • آسان کردن فرایند دسترسی و ایجاد امکان دسترسی 24 ساعته مشتریان و کاربران به وبسایت
  • بازاریابی گسترده‌تر در مقیاس های کشوری و جهانی
  • افزایش برندینگ به صورت گسترده تر و سریع تر
  • ارائه خدمات و محصولات با کیفیت تر

 

راه ها و ابزارهای طراحی و توسعه وبسایت

 

آموزش طراحی سایت و روش های ساخت سایت

 

1 – استفاده از سیستم های مدیریت محتوا

اولین و دم دست ترین ابزار و روشی که میتوان برای تولید و طراحی وبسایت پیشنهاد کرد ، استفاده از سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس و جوملا می باشند . سیستم های مدیریت محتوا را همان CMS ها هم می نامند . در واقع ، خود این سیستم های مدیریت محتوا ، توسط زبان های برنامه نویسی تحت وب نوشته و برنامه نویسی شده اند . مثلا سیستم مدیریت محتوا وردپرس که محبوب ترین و معروف ترین CMS جهان است ، توسط زبان برنامه نویسی PHP نوشته شده است . اصلی ترین راه طراحی سایت ، استفاده از همین ابزارها می باشد . چرا که در کوتاه ترین زمان ممکن ، صاحب وبسایت با بالاترین کیفیت بشوید .

 

2 – استفاده از برنامه نویسی و طراحی های اختصاصی

روش دیگری که برای طراحی و تولید وبسایت وجود دارد و مورد استفاده قرار میگیرد ، استفاده از کدنویسی می باشد . قطعا استفاده از این روش چه برای تولید سایت و چه برای پشتیبانی آن ، هزینه های سرسام آوری خواهد داشت . به عنوان مثال برای راه اندازی یک وبسایت که قرار است کسب و کار یک بیزینس کوچک را آنلاین کند ، نیاز به تیم برنامه نویسی و یک سری لزومات دیگر دارید که برای شروع این مسیر هزینه های زیادی خواهد داشت . اکثرا این روش را برای بیزینس ها و کارهای بزرگ پیشنهاد میکنند .

 

همچنین کسب و کار های کوچک و شخصی مانند استارتاپ ها معمولا از CMS هایی مانند وردپرس استفاده میکنند . در هر صورت ، چه وردپرس و چه کدنویسی شما میتوانید صاحب یک سایت با کیفیت بالا و خوب شوید ، مشروط به اینکه این کار را به متخصص های آن واگذار کنید و یا خودتان آموزش های بسیاری در این زمینه دیده باشید. برای یادگیری بیشتر و جامع تر میتوانید از مجموعه آموزش های طراحی وبسایت استفاده کنید .

 

3 – استفاده از وبسایت ها و وب اپلیکیشن های سایت ساز

برخی از سایت ها وجود دارند که ، با ثبت نام در انها برای شما یک وبسایت ، بر اساس آنچه که در دنیای دیجیتال نیاز دارید میسازند . این وبسایت ها اکثرا ، از لحاظ کیفی مانند وبسایت های کدنویسی و وردپرسی نمی شوند . همچنین این سایت ها و منابعی که این کار را انجام میدهند ، مانند پاساژی هستند که مغازه هایی را برای کسب درامد شما اجاره میدهند . درواقع سایت های کوچک شما را توسط سیستم مدیریت محتوای اختصاصی خود بروی هاست و سرور خود ایجاد میکنند . جالب است بدانید که یکی از اصلی ترین روش های کسب درامد از اینترنت ، طراحی وبسایت می باشد که در ادامه بیشتر بحث خواهیم کرد .

 

 

7 راه کسب درامد از اینترنت و وبسایت

 

روش های کسب درامد از طریق وبسایت

 

1 – فروش خدمات

فروش خدمات به معنای این نیست که شما فقط میتوانید خدمات را به فروش بگذارید . بلکه به معنای فروش تخصص شما در قالب خدمات مختلف است . این روش کسب درامد ، بیشتر برای شرکت ها و سایت های شرکتی صدق میکند که بجای فروش مستقیم محصولات فیزیکی و دیجیتالی به مشتریان ، خدمات میدهند و در قبال این خدمات ، درامد کسب میکنند .

 

2 – تبلیغات

تبلیغات رایج ترین و معروف ترین روش کسب درامد از وبسایت و شبکه های اجتماعی می باشد . تبلیغات انواع مختلفی مانند تبلیغات همسان ، تبلیغات کلیکی ، تبلیغات ویدویی و .. دارد . اما پر استفاده ترین روش تبلیغات ، استفاده از تبلیغات کلیکی هستند که شما میتوانید در ازای هر کلیک کاربر بروی بنر تبلیغاتی سایت شما ، پولی را دریافت کنید . گاهی اوقات افراد با داشتن یک سایت پربازدید ، باز هم نمیتوانند از روش تبلیغات کلیکی درامدی کسب کنند ، چرا که دانش انجام این کار را ندارند . برای یادگیری و آشنایی بیشتر با این عرصه میتوانید از اموزش تبلیغات کلیکی کاپریلا استفاده کنید .

 

3 – طراحی و توسعه دهندگی وبسایت

یکی از روش های کسب درامد در دنیای اینترنت ، ابزار بودن در آن است . مثلا طراح وبسایتی باشید که به صورت مستقیم پروژه های مختلفی را میگیرد و انجام میدهد . این روش در حال حاضر در جهان بسیار مرسوم است و اسم آن را فریلنسری گذاشته اند . روش کار کردن فریلنسری بدین گونه است که شما در هر جایی از دنیا که هستید میتوانید پروژه های مختلف دیجیتالی را دریافت کنید و قرارداد ببندید !

 

4 – فروش محصولات فیزیکی و دیجیتالی

با شنیدن نام دیجی کالا ، آمازون ، علی بابا و … به یاد چی میوفتید ؟ شاید شما با سایت های آمازون و علی بابا (بزرگترین فروشگاه های اینترنتی جهان ) آشنا نباشید ، اما قطعا نام دیجی کالا را شنیده اید . دیجی کالا یکی از وبسایت هایی است که با روش فروش محصولات کسب درامد میکند . این وبسایت به صورت تقریبی روزانه میلیاردها فروش دارد و برای مدیران و صاحبان این بیزینس بسیار موفق عمل کرده است . با داشتن همچین فروشگاه هایی شما هم متوانید درامد میلیونی و ملیاردی داشته باشید .

 

5 – سئو و تولید محتوا برای وبسایت ها

باز هم متخصص بودن در بازار رقابت گرم است ! منظورم چیه از این حرف ؟ همانطور که میدانید ، هر کسی که در وبسایت خود مطلبی را منتشر کند ، به صورت ارگانیک در صفحه اول گوگل نشان داده نخواهد شد . رقابتی سخت و نفس گیری در انتظار مدیران وبسایت ها است که سئو نام دارد . فرایندی توسط گوگل که تصمیم میگیرد برای چه مطلب و موضوعی ، چه سایت و محتوایی زودتر منتشر شود .

 

برای رسیدن به پله های ترقی در روش های درامدزایی بالا ، شما نیازمند سئو کردن وبسایت خود هستید . تا زمانی که سایت فعالی نداشته باشید ، نمیتوانید درامدهای ملیاردی را از طریق فروش تجربه کنید .پس اگر شما متخصص سئو و تولید محتوا باشید ، همیشه میتوانید کسب درامد کنید . یکی از نقاط قوت اکثر سایت های ایرانی در مرورگر کاربران ، استفاده از تبلیغات و همچنین ریپورتاژ آگهی می باشد . ممکن است در زمینه سئو تخصصی نداشته باشید ، به همین دلیل توقعی از شما برای داشتن اطلاعات درمورد ریپورتاژ آگهی نداریم . حال برای آموزش بیشتر در این زمینه ، بروی آن کلیک کنید و به کمک نشریلا ( پلتفرمی برای انتشار رپورتاژ آگهی ) درباره آن اطلاعات بیشتری کسب کنید.

 

6 – مشاوره کسب و کارهای آنلاین

وجود یک راهنما ، در هر مسیر و هر کاری یک الزام بسیار مهم است . مشاوره و راهنمایی در امر کسب و کارهای آنلاین هم یکی از مهم ترین روش های کسب درامد در چند سال اخیر می باشد . حتما نیاز نیست در شبکه های اجتماعی ، مدیران کسب و کار را مشاوره بدهید . خیلی ها برای تغییر زندگی خود و کسب درامد بیشتر ، به دنبال بیزینس های تودار (پر درامد) می باشند . شما هم میتوانید با مشاوره دادن این افراد ، کسب درامد فوق العاده ایی بکنید .جالب اینجاست که لزومی ندارد که دفتر و مکانی برای مشاوره دادن داشته باشید . میتوانید از طریق یک وبسایت ، به هزاران نفر مشاوره از راه دور بدهید .

 

7 – فروش آموزش در ابعاد سراسری

در سال های اخیر ، فروش آموزش خیلی از افراد را به ثروت بسیاری رسانده است . خیلی ها با فروش پکیج های عزت نفس ، زندگی هوشمندانه ، اموزش شبکه های اجتماعی و … توانسته اند محیط های آکادمیک قدرتمندی از نظر آموزشی در ایران ایجاد کنند . هم میتوانید مدرس باشید ! و هم میتوانید ابزار باشید . انتخاب کسب درامد با خود شماست . شما حتی میتوانید با استفاده از فراهم کردن ابزار و مکان ضبط دوره های آموزشی به ثروت برسید . بیزینس های فعال و زیادی در این زمینه وجود دارند که جای خالی شما هیچ وقت پر نمی شود ، مشروط به اینکه کیفیت و هزینه متمایز و فوق العاده ایی داشته باشید .

 

سخن پایانی :

همیشه و همه جا میتوانید از داشتن سایت و درامد آن لذت ببرید . اگر یک نفر را ببینید که از داشتن وبسایت  درامدی ندارد ، بهتر است چشم های خود را بازتر کنیم تا کسانی که به درامدهای میلیاردی رسیده اند را بهتر ببینم . در این مقاله ما درباره مزایای داشتن وبسایت و روش های طراحی آن بحث کردیم . اگر شما هم تمایل دارید که در طراحی و توسعه وبسایت حرفه ایی شوید ، نیاز به یک منبع را برای یادگیری حس میکنید . بهترین منبعی که آموزش های جامعی را در اختیار همگان قرار میدهد ، سایت فرادرس میباشد . با مراجعه به آن میتوانید هر درس و آموزشی را فراگیرید ! اگر سوال و ابهامی درباره مقالات منتشر شده در وبیت دارید ، میتوانید از قسمت نظرات کابران آن را با ما به اشتراک بگذارید .

به این مطلب امتیاز دهید

امتیاز کلی : 0 / 5. تعداد آرا : 0

اولین نفر باید که به این مطلب امتیاز میدهید

وبیت این پست توسط نگارش شده است.

معتقدم ، با اندگشتان آماده به تایپ و ذهن پر از ایده های ناب میتوانم دنیای خودم رو عوض کنم . محمدحسین هستم دانشجوی نرم افزار ، طراح وب سایت ، تولید کننده محتوای وبمستری و هر موضوعی در زمینه IT ، طراح رابط کاربری و تجربه کاربری و ...

در کانال وبیت عضو شو تا از آخرین اخبار ، آپدیت محصولات و تخفیف ها با خبر بشی ☺ عضویت در کانال تلگرام

اشترک گذاری

مقاله های پیشنهادی

وبیت این مطالب را به شما پیشنهاد میدهد

ارسال نظر ( 0 نظر تایید )

نظرات پس از رویت و تایید مدیران نمایش داده می شود
هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !
همکاران وبیت