learndl zhaket triboon webaidin هاستیدا

نام بزرگترین فروشگاه های اینترنتی دنیا همراه با استراتژی موفقیت آن ها

آیا می‌دانید که راز موفقیت بزرگترین فروشگاه های اینترنتی دنیا مثل: آمازون، علی‌بابا، ای‌بی و غیره چیست؟ این کسب‌وکارها از چه استراتژی برای موفقیت استفاده کرده‌اند؟

آیا می‌دانید بزرگترین فروشگاه‌های اینترنتی دنیا که فروش‌های باورنکردنی دارند، همگی از یک ایده ساده شروع شدند؟ تمام این فروشگاه‌ها در ابتدا یک سایت فروشگاهی ساده و کوچک بودند؛ اما به مرور زمان و با به‌کارگیری استراتژی‌های بازاریابی به غول‌های تجارت الکترونیک تبدیل شده‌اند. اگر برای شما هم جالب است که درباره نام بزرگترین فروشگاه های اینترنتی دنیا و استراتژی موفقیت هر کدام از آن‌ها بیشتر بدانید، با ما همراه باشید.

بزرگترین فروشگاه های اینترنتی

آمازون؛ بزرگترین فروشگاه اینترنتی دنیا

حتما آمازون را می‌شناسید که یکی از موفق‌ترین فروشگاه‌های آنلاین جهان است. جالب است بدانید که آمازون در سال 1995 یک فروشگاه اینترنتی خیلی ساده و کوچک در زمینه فروش کتاب بود؛ اما در عرض چند سال توانست رکورد جهانی فروش اینترنتی را بزند؛ تا جایی که تنها در سال 2021، درآمد آن به 469.822  میلیارد دلار رسیده است. به این ترتیب، آمازون ثابت کرد که برای موفق‌شدن نیاز نیست که از ابتدا یک فروشگاه اینترنتی بزرگ یا سرمایه‌های کلان داشت. بلکه می‌توان با یک فروشگاه ساز به راحتی و با کمترین سرمایه یک سایت فروشگاهی راه‌اندازی کرد. سپس این فروشگاه اینترنتی را با فکر درست و ایده‌های ناب گسترش داد. اما به نظر شما آمازون با چه استراتژی‌هایی به این موفقیت بزرگ رسید؟

موسس آمازون، جف بزوس، در مورد راز موفقیت خود گفته است: «ما به رقابت با سایر شرکت‌ها تمرکز نمی‌کنیم، بلکه بر مشتریان خودمان تمرکز داریم». آمازون با ارائه محصولات بسیار متنوع، تحویل سریع محصول و قبول مرجوع بدون هیچ سوالی رضایت مشتریان خود را جلب کرده است. البته نوآوری هم یکی دیگر از دلایل موفقیت این فروشگاه اینترنتی است. برای مثال، این شرکت با معرفی محصولات و خدمات جدیدی مانند: دراپ شیپینگ،  آمازون FBA، آمازون پرایم، کیندل و الکسا و …. توانست توجهات بیشتری را به خود جلب کند.

ای بِی  eBay؛ یکی دیگر از فروشگاه های اینترنتی بزرگ جهان

eBay یکی دیگر از فروشگاه‌های بزرگ آنلاین در جهان است. ایده اولیه این سایت فراهم کردن زمینه‌ای برای به حراج‌گذاشتن کالای دیگران بود؛ اما حالا فعالیت ای بی بسیار گسترده‌تر شده است. در واقع، در این سایت هر کسی به عنوان فروشنده می‌تواند اجناس نو، دست‌دوم، خاص و .. خود را به مزایده بگذارد و بهترین خریدار را برای محصول خود پیدا کند. سپس درصدی از فروش خود را به عنوان پورسانت با eBay شریک شود.

یکی دیگر از رازهای موفقیت این سایت سرمایه‌گذاری آن روی بهبود رابط کاربری است. در نتیجه، کاربران به راحتی می‌توانند در این سایت جستجو کرده و محصولات موردنظر خود را پیدا کنند.

والمارت؛ یکی از موفق‌ترین آنلاین شاپ جهان

Walmart یکی از بزرگ‌ترین خرده‌فروشی‌ها در جهان است که بیش از یازده هزار فروشگاه در 27 کشور دارد. در واقع والمارت زنجیره‌ای از هایپرمارکت‌ها، فروشگاه‌های تخفیفی و فروشگاه‌های مواد غذایی را اداره می‌کند. به نظر می‌رسد مهم‌ترین استراتژی این شرکت که باعث موفقیت آن شده، فروش با کمترین قیمت است.

به علاوه، به لطف بزرگ‌بودن زنجیرۀ تامین، تنوع محصولات این فروشگاه هم بسیار زیاد است. این سایت مجموعه‌ای از محصولات متنوع را با قیمت‌های رقابتی عرضه می‌کند. به این ترتیب توانسته است به یکی از بزرگترین فروشگاه های اینترنتی دنیا تبدیل شود.

بزرگترین فروشگاه های اینترنتی

علی بابا؛ بزرگترین فروشگاه اینترنتی چینی

علی‌بابا نمونه‌ای چینی از آمازون است که موفقیت آن دست کمی از بزرگترین فروشگاه اینترنتی جهان ندارد. یکی از مهم‌ترین دلایلی که باعث موفقیت این شرکت شده، تمرکز آن بر پرجمعیت‌ترین بازار دنیا، یعنی چین است. علاوه بر این موارد، طراحی گرافیک کاربرپسند، ضمانت امنیت پرداخت، ارائه تسهیلات و تخفیفات و غیره هم روی موفقیت این شرکت بی‌اثر نبوده است. به علاوه، علی‌بابا با سرمایه‌گذاری برای گسترش شبکه لجستیک خود، توانسته سفارشات را در کوتاه‌ترین زمان ممکن به دست مشتریان برساند و رضایت آن‌ها را بیش از پیش جلب کند.

Zappos (زاپوس)؛ از موفق‌ترین فروشگاه‌های اینترنتی دنیا

ایده راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی زاپوس که امروزه یکی از بزرگترین سایت‌های فروشگاهی دنیاست، بسیار جالب است. این ایده زمانی به ذهن «نیک سویی مور» رسید که علیرغم زیرپاگذاشتن تمام مغازه‌های شهر موفق به پیداکردن کفش موردنظر خود نشد. او حتی به سراغ سایت‌های فروشگاهی هم رفت؛ اما به نظرش رسید که هیچ‌کدام تنوع بالایی ندارند. به همین دلیل خودش دست به کار شد و یک فروشگاه اینترنتی کفش راه‌اندازی کرد.

در سایت زاپوس انواع و اقسام کفش‌ها در هر سایز و هر رنگی موجود شد و همین استراتژی، استارت موفقیت آن را زد. تا جایی که پس از 9 سال محصولات دیگری مثل: کیف، اکسسوری، وسایل سیسمونی و غیره هم به لیست کالاهای این سایت اضافه شد.

بزرگترین فروشگاه های اینترنتی

Jd (جینگدونگ)؛ از دیگر آنلاین‌شاپ‌های بزرگ جهان

JD.com یکی دیگر از شرکت‌های موفق چینی است که در لیست بزرگترین فروشگاه های اینترنتی جهان قرار دارد. راز موفقیت این شرکت ارائه محصولات اصل و خدمت‌رسانی بدون نقص به مشتریان است.  به علاوه، این شرکت تاکید زیادی روی تحویل سریع و قابل اعتماد سفارشات به دست مشتریان دارد؛ تا جایی که برای بهبود و گسترش شبکه حمل‌ونقل خود سرمایه‌گذاری ویژه‌ای داشته است.

تارگت Target؛ یکی از بزرگترین سایت‌های فروشگاهی در دنیا

تارگت، در واقع فروشگاه زنجیره‌ای در آمریکا است که از سال 2000 میلادی تصمیم گرفت فروش خود را به فضای اینترنت هم گسترش دهد. مشتریان هدف این سایت، جوانان هستند و تمام تلاش این فروشگاه زنجیره‌ای هم ارائه باکیفیت‌ترین محصولات با کمترین قیمت به این مشتریان است.

همین استراتژی هم باعث محبوبیت و موفقیت آن در دنیای اینترنت شد. در این فروشگاه اینترنتی از شیر مرغ تا جان آدمیزاد موجود است و قیمت‌ها رقابتی تعیین می‌شوند. به‌علاوه، ویژگی‌هایی مثل: طراحی رابط کاربری سایت، ارائه کامل‌ترین و جزیی‌ترین اطلاعات برای هر محصول، ارسال رایگان یا با کمترین هزینه ممکن، پشتیبانی قوی و غیره همگی در موفقیت این سایت بزرگ نقش داشته‌اند.

بزرگترین فروشگاه های اینترنتی

راز موفقیت بزرگترین فروشگاه‌های اینترنتی دنیا

در این مطلب به معرفی بزرگ‌ترین فروشگاه‌های اینترنتی دنیا پرداختیم. سعی کردیم تا به مهم‌ترین استراتژی‌هایی که باعث موفقیت این فروشگاه‌ها شده‌اند، اشاره کنیم. احتمالا بسیاری از مدیران این فروشگاه‌های اینترنتی در زمان راه‌اندازی سایت خود تصورش را هم نمی‌کردند که روزی به این درجه از موفقیت برسند؛ اما عزم خود را جزم کردند و توانسته‌اند که به درآمدهای باورنکردنی برسند.

اگر شما هم قصد شروع یک کسب‌وکار موفق را دارید و به فکر راه‌اندازی سایت فروشگاهی هستید، پیشنهاد ویژه‌ای برایتان داریم. شما می‌توانید با فروشگاه‌ساز شاپفا سایت فروشگاهی خود را خیلی سریع و به صورت رایگان راه‌اندازی کنید. سپس تا هفت روز از هر نظر فروشگاه اینترنتی خود را ارزیابی کنید. بعد از این مدت، اگر تصمیم‌تان قطعی شد، می‌توانید فروشگاه اینترنتی خود را به صورت رسمی افتتاح کنید.

به این مطلب امتیاز دهید

امتیاز کلی : 3 / 5. تعداد آرا : 1

اولین نفر باید که به این مطلب امتیاز میدهید

وبیت این پست توسط نگارش شده است.

اسم من محمد پورداداش هست و متولد سال 1367 در خدمت شما هستیم . تخصص من طراحی گرافیک و کدنویسی وب است و سعی خواهم کرد بهترین خدمات را به شما وبمستران و گرافیست های عزیز ارائه کنم. به ترس هات غلبه کن تا در زندگی همیشه پیروز باشی.

در کانال وبیت عضو شو تا از آخرین اخبار ، آپدیت محصولات و تخفیف ها با خبر بشی ☺ عضویت در کانال تلگرام

اشترک گذاری

مقاله های پیشنهادی

وبیت این مطالب را به شما پیشنهاد میدهد

ارسال نظر ( 0 نظر تایید )

نظرات پس از رویت و تایید مدیران نمایش داده می شود
هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !
همکاران وبیت