بروزرسانی قالب وردپرسی و عواقب و اتفاقات پس از آن
- آموزش • آموزش وبمستر
- ۱۶ فروردین ۱۴۰۲
- 1,903 بازدید
گاهی اوقات حواسمان نیست و کارهایی رو انجام میدهیم که ناخودآگاه به وبسایت ما آسیب میرساند . مثلا شما هر روز نمیتوانید چک کنید که آیا وردپرس یا افزونه های متعددی که در وبسایت داریم ، نیاز به بروزرسانی دارند یا نه ! اینجور مواقع ما باید بروزرسانی اینهارو بزاریم روی حالت خودکار . (مثل بروزرسانی قالب) توی این مقاله ، میخواهیم بیشتر راجب آپدیت وردپرس و سایت وردپرسی صحبت کنیم . مثلا بگیم که چرا باید حتما وردپرس وبسایت مون رو بروزرسانی کنیم یا اینکه چه مشکلاتی پس از آپدیت وردپرس به وجود می آیند و …
پس اگر شما هم میخواهید بدانید چرا باید سایت وردپرسی خودتون رو آپدیت کنید ( منظور استه وردپرسه ) و چطور این کار رو انجام بدید ، کافیه که وبیت رو تا انتهای این مقاله دنبال کنید . همچنین یاد میگیرید که چه مشکلاتی پس از بروزرسانی وردپرس پیش می آید و نسبت به عواقب آن اطلاع پیدا میکنید . ممکنه اینجور جاها ، براتون سوالی پیش بیاد یا مشکلی داشته باشید که با خوندن چندتا مقاله حل نشه ! بهتون پیشنهاد میکنم که مشکلتون رو با وبیت از قسمت نظرات کاربران در پایین همین صفحه به اشتراک بگذارید .
آنچه در این پست میخوانید
چرا باید قالب سایت وردپرسی رو حتما بروزرسانی کنیم ؟
گاهی اوقات نسبت به این موضوع هم بی تفاوت میشویم . فرض کنید سایتی با قالب آماده دارید که حالا باید آن را بروزرسانی کنید . قبل از انجام آن کار یکی از مهمترین سوالاتی که از خود میپرسید ، اینه که چرا اصلا باید قالب سایت رو بروزرسانی کنم . قالب یکی از مهم ترین و ضروری ترین بخشهای سایت است .
قالب اهمیت بسیاری دارد ، به دلیل :
قالب مهم است چون شامل تمام طراحیها و چیدمان های وبسایت میشود . ممکن است با آپدیت وردپرس برایش مشکل پیش بیاید پس بهتر است با نسخهی جدید وردپرس، قالب را هم آپدیت کنیم که مشکلی برای وبسایت پیش نیاید. برای اینکه کاربر بتواند بهصورت بهینهتر از قالب و پلاگین استفاده کند باید آخرین نسخه قالب را بر سایت خود نصب کند. نسخه بهروزرسانی شده قالبها با وردپرس هماهنگی بیشتری دارد و این سازگاری باعث شده کاربر بهصورت راحتتری از امکانات جدید بهره ببرد.
پس از آپدیت قالب چه بخشهایی از بین میرود؟
اون شخصی سازی هایی که بدون کدنویسی در وبسایت تون صورت گرفته است ، همچنان باقی خواهند ماند پس تنها تغییراتی که از بین میروند ، تغییراتی هستند که از طریق کد نویسی در قالب یا پلاگین ایجاد شده اند. پس اگر شما در قالبی پلاگین وبسایت خود هیچگونه تغییراتی انجام ندادهاید با خیالی آسوده میتوانید قالب را آپدیت کنید. وبمسترهایی که به صورت حرفه ایی تر وردپرس رو دنبال میکنند ، میدانند که اکثر کدهایی که ماها اضافه میکنیم به وبسایت ، یا پی اچ پی هستند و یا سی اس اس برای ظاهر کار ! پس هر زمان که نسخه جدیدی از قالب ارائه شود همه این کدها حذف میشوند .
راه حلی مناسب برای از دست نرفتن تغییرات پس از آپدیت قالب
برای اینکه تغییرات ما از بین نرود ، باید از قاعده قالب چایلد یا فرزند استفاده کنیم . منطق این کار به این شکله که از قالبی که هم اکنون بروی وبسایت فعال است ، یک کپی بگیرید و در کنار آن پیست کنید . حالا اسم آن را به yournametemplate-child تغییر دهید . که به جای yournametemplate باید اسم قالب تون رو بزارید . مثلا در اینجا ما یک پوشه قالب به نام vebeet داریم و یک قالب چایلد برای حذف نشدن تغییرات ( با نام vebeet-child )
اینطوری پس از بروزرسانی قالب ، تغییرات شما از بین نخواهند رفت ! روش دیگری هم وجود دارد که شما بجای اسم چایلد تم ، اسم پوشه رو به صورت vebeet-old بگذارید . حال همه محتویات قالب رو در داخل آن قرار دهید ( کپی کنید ) . تنها کاری که باید انجام دهید این است که پس از بروزرسانی قالب باید همه کدها و تغییراتی که در پوشه old وجود داشت رو در پوشه قالب جدید (قالبی که بروزرسانی کردید) کپی کنید تا همه تغییرات برگردند به جای اول خود .