بررسی نقش تتر در کاهش ریسک ارزی برای سرمایه گذاران
- اخبار • مطالب فناوری • معرفی کسب و کار
- ۹ مرداد ۱۴۰۲
- 1,707 بازدید
به دلیل نوسانات شدید و نداشتن پشتوانهٔ رمزارزها، سرمایهگذاری روی این داراییهای دیجیتال از اصلیترین چالشهای بازار کریپتو بهحساب میآید. با گذر زمان، افراد زیادی خواستار ورود به این بازار بودند؛ اما به دلیل بیثبات بودن قیمتها، از انجام این کار خودداری میکردند، به همین دلیل توسعهدهندگان تصمیم گرفتند استیبلکوینهایی مثل تتر را تولید کنند که یک پشتوانهٔ قوی مثل دلار، طلا و… دارد. در این مقاله قصد داریم نقش خرید تتر را در کاهش ریسک سرمایهگذاری بررسی کنیم. اگر به کسب اطلاعات در این زمینه علاقهمند هستید، در ادامه با ما همراه باشید.
آنچه در این پست میخوانید
درک ریسک رمزارزها
قبل از هرگونه صحبتی درمورد تتر، اجازه دهید تا مفهوم ریسک در بازار کریپتو را بررسی کنیم. درواقع بهتمامی خطراتی که به دلیل نوسانات ناگهانی قیمت یا ازبینرفتن یک دارایی، سرمایهٔ افراد را در معرض خطر قرار میدهد، ریسک گفته میشود. زمانی که شما یک توکن را خریداری میکنید، تغییرات نرخ آن دارایی میتواند موجب سود یا زیان شما شود. به دلیل ارزش کم بازار و رفتارهای هیجانی که تریدرها از خود بروز میدهند، نوسانات در بازار رمزارزها شدیدتر است. سرمایهگذاران حرفهای که در بازار مشغول به فعالیت هستند، این ریسکها را درک میکنند، به همین دلیل همواره به دنبال یافتن روشهایی هستند تا سرمایهٔ خود را حفظ کنند. خرید تتر میتواند یکی از بهترین راههای موجود باشد.
تتر چیست؟
یکی از استیبلکوینهای شناختهشده است که در سال 2014، فعالیت خود را با نام Realcoin آغاز کرد. پس از چند ماه فعالیت در نوامبر همان سال، سازندگان این رمزارز تصمیم گرفتند تا نام آن را به Tether تغییر دهند. اصلیترین ویژگی این توکن، نوسانات محدود آن بهحساب میآید که موجب شدهاست سرمایهگذاران بسیار زیادی برای جلوگیری از کاهش میزان داراییهایشان، بخشی از سبد سرمایهٔ خود را به این کوین پایدار اختصاص دهند.
در حال حاضر داراییهای مختلفی بهعنوان پشتوانه برای این ارز در نظر گرفته شدهاست که در ادامه به آنها اشاره میکنیم:
- دلار آمریکا
- یورو
- یوان چین
- اونس طلا
بررسی دلایل خرید تتر
در حال حاضر تتر یکی از پرطرفدارترین داراییهای موجود در بازار است. در ادامه قصد داریم دلایل نیاز به خرید تتر را بررسی کنیم تا به این سؤال پاسخ دهیم که چرا USDT نقش مهمی در بازار کریپتو ایفا میکند. لازم به ذکر است که پیشنهاد میکنیم شرایط تتر را از Coinmarketcap و Coinbase از یک صرافی معتبر مثل والکس خرید تتر خود را انجام دهید.
-
خروج سریع و بیدغدغه
هنگامی که سرمایهگذاران نگران ریزش قیمت ارزهای دیجیتال هستند و شروع به فروش داراییهای خود میکنند، تعداد گزینههای پیشِرویشان بسیار محدود است. آنها میتوانند تمام سرمایهٔ خود را به ارزهای فیات تبدیل کنند که زمانبر خواهد بود و هزینهٔ زیادی به آنها تحمیل میکند؛ اما گزینهٔ بهتری نیز وجود دارد و آن، خرید Tether است که هزینهٔ معاملات آن بسیار ناچیز بوده و تریدرها مجبور به پرداخت کارمزد زیاد برای تبدیل داراییها خود نیستند.
-
غیرمتمرکز
در معاملات سنتی، شما برای انجام تراکنش نیاز به حضور یک واسط دارید. بهطور مثال، برای خریدوفروش یک جفتارز در بازار فارکس، باید از طریق کارگزاری اقدام کنید؛ اما در بازار کریپتو به دلیل استفاده از سیستم بلاکچین، میتوان پس از توافق بر سر قیمت تتر با خریدار، آن را بهطور مستقیم به کیفپول او منتقل کرد. مزیت گفتهشده موجب میشود تا بسیاری از افراد که علاقهای به کنترل گردش حساب خود توسط حکومتها ندارند یا تحت تحریمهای بینالمللی هستند، از این روش استفاده کنند تا ریسک سرمایهگذاری کم شود.
-
کاهش هزینهٔ نقلوانتقال
اگر جزو افرادی هستید که سالها در بازارهای مالی مشغول به فعالیت هستند، حتماً به این موضوع واقفید که برای انجام تراکنشهای مالی، باید هزینهٔ قابلتوجهی پرداخت شود. درحالی که شما با استفاده از تتر، میتوانید با پرداخت کارمزدی ناچیز، در سریعترین زمان ممکن، دارایی خود را بین حسابهای مختلف جابهجا کنید.
مکانیزم کارکرد تتر چگونه است؟
پس از اینکه با چرایی خرید این دارایی آشنا شدید، شاید این سؤال در ذهن شما ایجاد شود که مکانیزم کارکرد آن چگونه بوده و چرا قیمت تتر همواره ثابت است. طبق ادعای شرکت Tether Limited، بهازای هر واحد USDT موجود در بازار، یک دلار آمریکا در صندوقهایی که برای این منظور طراحی شده ذخیره میشود، یعنی اگر شما اقدام به خرید هزار تتر کنید، بلافاصله به همین میزان دلار به خزانهای که توسط شرکت مشخص شده منتقل میشود.
البته تردیدهایی درمورد این موضوع وجود دارد و برخی اعتقاد دارند که دلیل اصلی نوسانات محدود این دارایی، وجود الگوریتمهای قدرتمندی است که میزان عرضه و تقاضا را مدیریت میکند، یعنی اگر تقاضا افزایش پیدا کند، با ضرب سکه، اجازهٔ افزایش قیمت را نمیدهد. البته عکس این موضوع نیز صادق است؛ هنگام افزایش عرضه با جمعآوری توکنهای موجود از افت ناگهانی قیمت جلوگیری میکند. به این نکته توجه داشته باشید که تراکنشهای انجامشده توسط USDT غیرمتمرکز است؛ اما از آنجایی که ضرب و توزیع آن توسط شرکتی خاص انجام میشود، نمیتوان آن را در دستهٔ توکنهای غیرمتمرکز قرارداد.
کیفپولهای مناسب تتر
اگر بهعنوان یک سرمایهگذار قصد خرید این دارایی را دارید تا از نوسانات احتمالی بازار در امان بمانید، به شما توصیه میکنیم از یک کیفپول مطمئن برای نگهداری توکنهای خود استفاده کنید. این کار موجب میشود تا هکرها و سارقان به اطلاعات شما دسترسی نداشته باشند و خطر کمتری سرمایهٔ شما را تهدید کند. اگر تعداد کوینهایی که تهیه میکنید ناچیز است، میتوانید از کیفپولهای نرمافزاری برای انجام این کار استفاده کنید؛ اما اگر قصد دارید بخش بزرگی از سرمایهٔ خود را به خرید این توکن اختصاص دهید، بهتر است یک کیفپول سختافزاری تهیه کرده و داراییهای خود را به آن منتقل کنید.
جمعبندی
بازار ارزهای دیجیتال به دلیل نوظهور بودن و ارزش کم، همواره نوسانات شدیدی را تجربه میکند. بهطوریکه در سالهای اخیر، بارها شاهد ریزشها و رشدهای بزرگی بودهاست، به همین دلیل سرمایهگذاران تمایل کمتری برای ورود به آن دارند. برای برطرفکردن این مشکل، شرکتهایی مثل Tether Limited تصمیم گرفتند تا استیبلکوینهایی طراحی کنند که پشتوانههایی مثل دلار، یورو و… داشته باشد. ما در این مقاله تأثیر تتر بر کاهش ریسک سرمایهگذاری در کریپتوکارنسیها را بررسی کردیم تا به یکی از بزرگترین چالشهای فعالان این بازارها پاسخ داده باشیم. اگر قصد دارید بخشی از سبد سرمایهٔ خود را به رمزارزها اختصاص دهید، به شما توصیه میکنیم بخشهای مختلف این مطلب را بادقت مطالعه کنید.