learndl zhaket triboon webaidin هاستیدا

اینستاگرام بهتر است یا سایت؟

اینستاگرام

امروز در این مقاله آموزشی، می خواهم به یکی از چالش برانگیز ترین بحث های این روز های کسب و کار آنلاین بپردازم. بحثی که مطمعنم خیلی از تیم های فروش و بازاریابی و مدیران کسب و کار درگیرش هستند. به نظر شما برای افزایش فروش و رشد یک کسب و کار، کدام یک از این دوکانال بازاریابی آنلاین بهتر عمل می کند؟ اینستاگرام یا سایت؟ اگر به دنبال پاس این سوال هستید، ادامه این مطلب را از دست ندهید!

وب سایت یا اینستاگرام؟ کدام یک برای یک کسب و کار بهتر عمل میکند؟

در رابطه با جدال وب سایت در مقابل اینستاگرام، یک اصل وجود دارد. هیچکدام از این کانال ها را نمی توان نادیده گرفت. هرکدام از این دو پلتفرم، می توانند سرنخ های بزرگی برای رشد و افزایش فروش کسب و کار شما ایجاد کنند. اما واقعا چگونه می توان به جواب نهایی این سوال رسید که سایت بهتر است یا اینستاگرام؟ به ادامه مطلب خوب توجه کنید تا چالش های ذهنی شما را با چند نکته کلیدی برطرف کنم:

داشتن سایت برای کسب و کار چه سودی دارد:

  • وب سایت به کسب و کار و برند شما کمک می کند تا در محیط آنلاین دیده شوید
  • باعث ارتقا و رشد خدمات و محصولات شما در فضای آنلاین میشود
  • تمامی مراحل قیف فروش را در خود خلاصه میکند
  • باعث خلق اعتبار و ارزش برای شما و برندتان میشود
  • میتواند یک منبع اطلاعاتی و داده فوق العاده قوی از مشتریان به شما ارائه کند

و حالا داشتن پیج اینستاگرام در مقابل وب سایت:

  • به شما کمک میکند تا به راحتی با مخاطبان و مشتریان خود تعامل داشته باشید
  • باعث ایجاد شهرت، برند سازی و رشد اعتبار شما میشود
  • باعث دیده شدن محتوای شما و وایرال شدن میشود
  • به راحتی میتواند مشتریان بالقوه و مخاطبین جدید به سمت شما روانه کند
  • باعث تعامل مخاطبین شما با محصولات یا خدماتتان میشود

اینستاگرام

وب سایت دریچه ورود برندتان به دنیای دیجیتال

در ادامه چالش سایت بهتر است یا اینستاگرام، بیایید ابتدا کمی دقیق تر به مزایا و ضرورت داشتن وب سایت بپردازیم:

با داشتن وب سایت شما دیده و شناخته خواهید شد

طبق تحقیقاتی که توسط آژانس دیجیتال مارکتینگ لومینا انجام شده، بیش از 90% افراد دنیا در سال 2022 برای پیدا کردن کسب و کار های اطراف و رفع نیازشان، در اینترنت و گوگل سرچ میکنند. از زاویه ای دیگر به این جمله نگاه کنیم: “اگر وبسایت نداشته باشید، 90% از مشتریان بالقوه و پتانسیل بازار آنلاین خود را از دست داده اید!”

داشتن سایت در مقابل اینستاگرام، شما را از مزیت بزرگی به نام سئو یا بهینه سازی موتور های جستجو بهره مند می سازد! به این معنی که هرکسی کلمات  مربوط با حوزه بیزینس شما را جستجو کرد، شما در صدر نتایج جلوی چشمش باشید! طی بررسی دیگری توسط شرکت لومینا، 53% کل ترافیک هر وبسایتی، از طریق جستجوی ارگانیک یا جستجوی طبیعی در گوگل است.

مثلا اگر شما کارتان فروش لباس است و برای طراحی سایت پوشاک نیز اقدام کرده باشید و در نتایج جستجو حضور داشته باشید، بسیاری از افرادی که خرید لباس را جستجو میکنند، می توانند برند و محصولات شما را ببینند. حتی اگر خرید هم نکنند، برند و آوازه شما در ذهنشان باقی خواهد ماند.

وب سایت یکی از مهمترین بخش های قیف فروش

یک سایت، می تواند نقش یک قیف کامل را به صورت 0 تا 100 ایفا کند. از لحظه ای که کاربر وارد وب سایت شده و در حال بررسی و کسب اطلاعات در مورد برند و محصولات است تا قسمت پایانی قیف که کاربر شما به مشتری و خریدار تبدیل شده است، همه و همه در یک صفحه از وبسایت شما می تواند اتفاق بیفتد.

فقط این که وب سایت شما چطور طراحی شده باشد که نرخ تبدیل فروش شما را به حداکثر رسانده و فروشی باورنکردنی برای شما رقم بزند، کار متخصصین این حوزه است!

اعتبار، یکی از حیاتی ترین فاکتور های موفقیت در دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی آنلاین محسوب می شود. زمانی که برند شما، اعتبار نداشته باشد، کسی از شما خرید نمی کند یا اینکه از خدمات شما استفاده نمی کند.

لومینا طبق آمار دیگری که بدست آورده، نشان داده است که 83% مشتریان بالقوه، از برند هایی خرید میکنند که ارزش و اعتبار بسیار زیادی دارند خرید می کنند. یکی از بهترین راه ها برای افزایش اعتبار برندتان، داشتن یک وبسایت است! زمانی که ارزش و اعتبار برند شما نزد کاربران بالا برود، آن ها دیگر محصول مورد نظرشان را جستجو نمی کنند؛ بلکه نام برند شما را در گوگل جستجو می کنند.

زمانی که نام شما در گوگل جستجو شود، اعتباری فرا تر از حد تصور، چه نزد  کاربران و مشتریان و چه نزد خود گوگل کسب می کنید که این باعث می شود وب سایت شما به عنوان یک مرجع در صدر نتایج حضور داشته باشد!

گنجینه ای به نام اطلاعات مشتریان

بحث دیگری که در چالش سایت بهتر است یا اینستاگرام مطرح است، اطلاعات مشتریان است که نمی توانید به سادگی و بدون داشتن وب سایت به آن ها دسترسی داشته باشید! اگر وب سایت شما از طراحی، استراتژی و UI – UX حرفه ای و اصولی برخوردار باشد، به راحتی می توانید کاربران را به اقدامات مختلفی دعوت کرده و از آن ها اطلاعات جمع آوری کنید. حتی از ابزار دیگری به نام گوگل آنالاتیکس می توانید برای بررسی چنین دیتای بی نظیری استفاده کنید.

با استفاده از این روش ها و ابزار های مختلف، به راحتی اطلاعاتی مانند بیشتر جنسیت مخاطبان، سن و سال، علاقه مندی ها و نرخ تبدیل آنها را میتوانید جمع آوری کنید. این اطلاعات برای تیم فروش، بازاریابی و استراتژی به عنوان یک گنج گرانبها خواهد بود!

اینستاگرام جایی است که برند شما می درخشد

اینستاگرام یا سایت هردو، به عنوان دو چرخ دنده مکمل و بی نظیر در چرخه بیزینس شما عمل کرده و می توانند به کمک هم برند شما را به اوج برسانند.

کانال تعامل و ارتباط میان شما و مشتریان

این کانال، از طریق سوشال مدیا و اینستاگرام، برای شما به راحتی میسر می شود. فقط کافی است که برای بیزینس خود، یک ادمین اینستاگرام استخدام کرده و صفر تا صد کارهای پیج را به او بسپارید. از آنالیز و نیازسنجی مخاطبین هدف گرفته تا تولید محتوا و بررسی روند رشد و تعامل با مخاطب!

اینستاگرام و برندسازی

اینستاگرام در مقابل وب سایت، فضایی است که شما می توانید به راحتی برند خود را بسازید! در چنین پلتفرمی شما می توانید از خودتان و تیمتان و کارهایی که هر روز انجام می دهید برای مشتریانتان محتوای جذاب تولید کنید و آن ها را از تمامی امور روزمره کاری خود آگاه سازید. چنین کاری باعث ایجاد تعاملی فوق العاده بین شما و کاربران خواهد شد که در نتیجه، برند شما از ارزش و اعتبار ویژه ای برخوردار می شود.

در اینستاگرام می توانید دیده شوید!

اینستاگرام در مقابل سایت، از دو مزیت ویژه برخوردار است. یکی هشتگ و دیگری اکسپلور. با روش ها و استراتژی های مختلفی که در زمینه تولید محتوای اینستاگرام وجود دارد، به راحتی می توانید از طریق هشتگ و اکسپلور، توسط مخاطبین علاقه مند به حوزه خود دیده شده و دنبال کنندگان جدیدی جذب کنید که در نهایت، همین افراد می توانند به مشتریان شما تبدیل شوند.

اینستاگرام یا وب سایت؟

در این مقاله سعی کردیم با نهایت دقت و ظرافت، چالش انتخاب بین سایت یا اینستاگرام برای کسب و کار را مورد بررسی قرار دهیم. نتیجه گیری که حاصل شد، این بود که این دو کانال، می توانند به صورت دو چرخ دنده مکمل، چرخ بیزینس شما را بچرخانند و شما را به قله های موفقیت برسانند.

حالا به نظر شما، کدام یک از این دو پلتفرم، برای کسب و کار بهتر است؟ در کامنت ها منتظر جواب ها و نظراتتون هستیم.

به این مطلب امتیاز دهید

امتیاز کلی : 4.5 / 5. تعداد آرا : 2

اولین نفر باید که به این مطلب امتیاز میدهید

وبیت این پست توسط نگارش شده است.

اسم من محمد پورداداش هست و متولد سال 1367 در خدمت شما هستیم . تخصص من طراحی گرافیک و کدنویسی وب است و سعی خواهم کرد بهترین خدمات را به شما وبمستران و گرافیست های عزیز ارائه کنم. به ترس هات غلبه کن تا در زندگی همیشه پیروز باشی.

در کانال وبیت عضو شو تا از آخرین اخبار ، آپدیت محصولات و تخفیف ها با خبر بشی ☺ عضویت در کانال تلگرام

اشترک گذاری

مقاله های پیشنهادی

وبیت این مطالب را به شما پیشنهاد میدهد

ارسال نظر ( 0 نظر تایید )

نظرات پس از رویت و تایید مدیران نمایش داده می شود
هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !
همکاران وبیت