انواع دستگاه تقویت کننده آنتن موبایل
- اخبار • معرفی کسب و کار
- ۲۱ اسفند ۱۴۰۱
- 2,049 بازدید
آنچه در این پست میخوانید
دستگاه تقویت کننده آنتن موبایل
امروزه برقراری ارتباطات به قدری به تلفن همراه وابسته است که هر گونه اختلالی در مورد تلفنهای هوشمند خاطر کاربران آن را آزرده میکند. این اختلال در ارتباط، اکثراً به دلیل عدم آنتندهی درست و ایجاد یک مکالمه سالم ایجاد میشود. عدم آنتندهی مناسب و یا عدم پوشش شبکه از مشکلات رایج مربوط به تلفنهای همراه است. دلیل آن هم قرارگیری در محیطی است که سیمکارت به درستی پشتیبانی نمیشود. با توجه به اهمیت فناوری ارتباطات در عصر تکنولوژی باید چارهای برای رفع این مشکل اندیشیده شود. تقویتکننده آنتن موبایل دقیقاً همان راه چاره است. با توجه به این که هیچ محدودیتی در استفاده از این دستگاه تعریف نشده است، میتوان آن را در تمام نقاط کشور که آنتندهی ضعیف است، استفاده کرد. در ادامه انواع تقویت کننده آنتن موبایل را معرفی میکنیم.
تقویت کننده آنتن به دستگاهی گفته میشود که از فیلترهای فرکانسی و تقویتکننده و سایر متعلقات آن مانند کابل ساخته شده است. این سیستم سیگنال رادیویی را از دکل منتشر کننده امواج رادیویی تلفن همراه دریافت و پس از تقویت بازنشر میکند. به عبارت دیگر این دستگاه سیگنالهای موبایل را که به صورت دیتا سوار بر امواج استاندارد میباشند، تقویت میکند. آنتن موبایل در شرایط مختلف سیگنالهای متفاوتی دارد و فرکانس آن به میزان فاصله دستگاه موبایل با دکل مخابراتی بستگی دارد. قبل از این انواع تقویت آنتن موبایل را معرفی کنیم بهتر است کمی راجع به اهمیت استفاده از تقویت کننده آنتن صحبت کنیم. تقویت کننده آنتن کاربردهای بسیار زیادی دارد و میتوان از آن در محدودههای مختلف شهری مانند فروشگاهها، سالنهای اجتماعی، استخرها، مناطق مسکونی از قبیل زیر زمینها و نقاط دیگری که کاربران با مشکل پوشش نامناسب شبکه مواجهند استفاده کرد.
گذشته از مسئله آنتندهی در شرایطی که شبکه تحت پوشش نباشد، اینترنت نیز با افت سرعت مواجه میشود. این روزها مخصوصاً در شرایط همهگیری ویروس کرونا که بیشتر کارها به صورت دورکاری و در فضای اینترنت انجام میشود، سرعت لود بالا از اهمیت بسیاری برخوردار است. گذشته از آن خانه نشینی در شرایط کرونا به اندازه کافی در ارتباطات اجتماعی اختلال ایجاد کرده است. افراد در این شرایط بیشتر اوقات فراغت خود را با وب گردی میگذرانند. بنابراین کاهش سرعت اینترنت مسئله مهمی است که باید به آن رسیدگی شود. تقویت کننده آنتن موبایل علاوه بر تقویت سیگنالهای موبایل، اینترنت فورجی را نیز پشتیبانی و تقویت میکند. این دستگاه در هر نقطه از فضای شهری از طریق آنتن درونی سیگنال موبایل را پذیرش کرده و سیگنالهای سلولی را به سیگنال پر قدرت تبدیل میکند. از آنجا که این دستگاه بیسیم است محدودیتی در استفاده از آن در نقاط مختلف شهری وجود ندارد و افراد میتوانند در نقاط کور یا مرده برای تقویت آنتن و اینترنت خود از آن استفاده کنند.
اهمیت استفاده از این دستگاه زمانی مشخص میشود که کاربران موبایل و اینترنت میتوانند تجربه کاربری خوشایندی در استفاده از تقویت کننده آنتن موبایل به دست آورند. مشکل عدم پذیرش شبکه در شهرهای بزرگی مانند تهران، اصفهان، شیراز، مشهد، اراک و بسیاری دیگر از شهرها که ساختمانهای بلند و برجها فضای شهری را تشکیل دادهاند به فراوانی دیده میشود چون آپارتمانهای بلند مانع نشر سیگنال از دکلهای مخابراتی میشوند. بنابراین استفاده از تقویت موبایل ضروری است. گذشته از نیازی که افراد در منزل خود به این دستگاه دارند، کارفرمایان کسب و کارهای مختلف نیز در فضای کسب و کار فیزیکی خود برای ایجاد تجربه کاربری خوشایند و افزایش مشتری به تقویت آنتن احتیاج دارند. این روزها تقویت آنتن موبایل یکی از آپشنها و خدمات فروشگاههای معتبر و بزرگ شناخته میشود. حال که با لزوم استفاده از این دستگاه آشنا شدید به سراغ معرفی انواع آن میرویم.
دستهبندی تقویت کننده آنتن موبایل بر چه اساس است؟
این دستگاه بر اساس باند فرکانسی یا اپراتوری که مورد پذیرش آن قرار میگیرد، نوع دکل مخابراتی، توان و .. سیستم دستهبندی میشود.
- تقویت آنتن موبایل تک باند: این دستگاه در مناطقی که تنها یک بازه فرکانسی استفاده میشود، کاربرد دارد و پذیرش سیگنالهای استاندارد را افزایش میدهد. به عنوان مثال در روستاها یا حاشیه شهرها که فقط یک اپراتور مانند همراه اول یا ایرانسل وجود دارد، تقویت کننده تک باند پاسخگو است.
- تقویت آنتن موبایل دو باند: در شهرهای کوچک یا مناطقی که دو باند فرکانسی مانند همراه اول و ایرانسل سیگنال های موبایل را تحت پوشش خود قرار میدهند، دیگر تقویت تک باند پاسخگو نبست. در این صورت هر دو باند فرکانسی با اختلال مواجه شده و هیچ کدام به درستی پذیرش نمیشوند، در این شرایط برای افزایش شبکه باید از تقویت دو باند استفاده کرد.
- تقویت آنتن سه باند: این دستگاه در شهرهای بزرگ که دکلهای مخابراتی همراه اول، ایرانسل و رایتل وجود دارند و سرویسدهی سیگنال موبایل توسط سه باند فرکانسی مختلف انجام میشود، کاربرد دارد.
- تقویت آنتن موبایل فول باند: این دستگاه در واقع همان تقویت کننده سه باند است که تمام شبکهها را پوشش دهی کرده و بهترین کارایی را برای اپراتورهای مختلف فراهم میکند. تقویت کننده آنتن موبایل فول باند علاوه بر تقویت شبکه اینترنت تری جی و فورجی را نیز برای گوشیهای مدل پایین پشتیبانی میکند.
ریپیتر چیست؟
تقویت کننده آنتن تنها در شرایطی جوابگو است که آنتن ضعیف باسد. در واقع سیمکارت میتواند سیگنال را از دکل مخابراتی دریافت کند اما چون موج فرکانسی آن ضعیف است ارتباط به درستی شکل نمیگیرد. در این شرایط میتوان با توجه به نوع باند، دستگاه مناسبی برای تقویت آنتن تهیه کرد. مسئله اینجا است در نقاطی که دکل مخابراتی وجود ندارد و به اصطلاح موبایل از دسترس خارج میشود، تقویت کننده آنتن موبایل پاسخگو نیست. به عبارت دیگر کارکرد تقویت آنتن زمانی امکانپذیر است که سیگنال هر چند ضعیف موجود باشد. بنابراین در شرایطی که هیچ سیگنالی دریافت نشود باید از دستگاه قدرتمندتری استفاده شود. این دستگاه پر قدرت همان ریپیتر است و در نقاط کاملاً کور که امکان نصب دکل نیست، به کار میرود.
بهترین دستگاه تقویت کننده آنتن موبایل را از کجا تهیه کنیم؟
اگر به دنبال تجربه کاربری مناسب در استفاده از موبایل هستید باید یک دستگاه تقویت آنتن مناسب تهیه کنید. اگر در انتخاب این دستگاه اطلاعات و تجربه کافی ندارید، میتوانید به سایت توسعه ارتباطات مراجعه کنید. این سایت معتبرترین مرکز فروش و عرضه انواع دستگاه تقویت کننده آنتن موبایل است. برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق لینک زیر وارد سایت توسعه ارتباطات شوید.
https://rf-repeater.ir/