learndl خرید رپورتاژ آگهی - تریبون afzasaz

بررسی و معرفی انواع درب های قابل استفاده در بیمارستان ها

آیا می‌دانید درب بیمارستانی چند نوع دارد؟ از آن‌جاکه بیمارستان‌های دولتی یا خصوصی اماکن پر رفت و آمدی محسوب می‌شوند، می‌بایست تمامی تجهیزات آن به خصوص درب بیمارستانی به گونه‌ای طراحی و تولید شود که با محیط و کاربری بیمارستانی هماهنگی داشته باشد. انواع درب بیمارستانی با چوب، فلز، شیشه و آلمینیوم ساخته می‌شوند که هر یک برای بخش خاصی کاربرد دارد، که در ادامه به تفصیل بیان خواهد شد. آشنایی با انواع درب بیمارستانی به مدیران و روسای بیمارستان‌ها کمک می‌کند تا با انتخابی درست درب‌های قدیمی را با درب‌های جدید و مناسب‌تر تعویض کنند.

درب بیمارستانی

چرا درب بیمارستانی انواع مختلفی دارد؟

یک بیمارستان متشکل از چندین اتاق بستری، بخش مراقبت‌های ویژه، اتاق عمل، اتاق ریکاوری، داروخانه، سرویس بهداشتی، نمازخانه و… می‌باشد که برای هر یک از این بخش‌ها درب بیمارستانی با ابزار و طراحی خاصی ساخته می‌شود. به طور مثال درب اتاق عمل باید به گونه‌ای طراحی شود که عایق صدا باشد؛ چراکه پزشکان برای انجام عمل‌های جراحی و کنترل هم‌زمان دستگاه‌های متصل به بیمار نیاز به سکوت و آرامش در کار خواهند داشت. به عبارت دیگر درب بیمارستانی اتاق عمل می‌بایست به گونه‌ای طراحی شود که افراد و همراهان بیمار نتوانند از آن عبور کنند. این در حالی است که درب اتاق بستری بیماران می‌تواند مانند دیگر درب‌های عادی انتخاب و خریداری شود. بنابراین به وضوح روشن است که درب بیمارستانی باید حتماً دارای انواع مختلف باشد.

شما می توانید برای دریافت لیست قیمت محصولات و دریافت کاتالوگ درب اتوماتیک بیمارستانی   اینجا   کلیک کنید.

با مهم‌ترین انواع درب بیمارستانی آشنا شوید!

همان‌طور که گفته شد، درب بیمارستانی برای هر بخش با ساختار و طراحی خاصی اجرا می‌شود به همین جهت دارای تنوع می‌باشد. امروزه درب‌های بیمارستانی را به صورت کاملاً اتوماتیک طراحی می‌کنند؛ چراکه باز و بسته شدن خودکار یا با کنترل درب‌ها در بیمارستان‌ها به جهت رعایت کردن بهداشت بسیار اصولی‌تر خواهد بود. در صورتی که درب‌های یک بیمارستان به صورت تمام اتوماتیک باشد بیماران یا پرسنل بیمارستان برای عبور و مرور نیازی به لمس کردن دستگیره نخواهند داشت به همین جهت بهداشت و سلامت اشخاص بیشتر کنترل می‌شود. انواع درب اتوماتیک بیمارستانی به شرح زیر می‌باشد:

  • درب لولایی: برای بخش‌هایی از بیمارستان مثل اتاق‌های بستری، رختکن، نمازخانه و… درب‌هایی اتوماتیک لولایی طراحی می‌کنند که قابلیت دو لنگه یا تک لنگه بودن را دارد. این مدل از درب‌های لولایی که کاملاً مجهز و به صورت اتوماتیک ساخته می‌شوند آن را برای بخش‌های پرتردد نیز بسیار مناسب می‌کند.
  • درب ضد تشعشع: اتاق‌های عمل در هر بیمارستانی مجهز به دستگاه‌های پیشرفته‌ای هستند که امواج رادیو فرکانسی بسیاری از خود ساطع می‌کنند. از طرفی پزشکان و تکنسین اتاق عمل برای انجام دادن اصولی و درست کارهای خود نیاز به آرامش دارند. لذا درب اتوماتیک بیمارستانی ضد تشعشع را برای اتاق‌های عمل، بخش‌های رادیو تراپی و… مورد استفاده قرار می‌دهند.
  • درب آی سی یو: بخش آی سی یو و اورژانس از مهم‌ترین و حساس‌ترین بخش‌های یک بیمارستان به شمار می‌رود که همواره از پرترددترین بخش‌ها نیز می‌باشد. به همین جهت درب مخصوص آی سی یو را به گونه‌ای طراحی می‌کنند که حتی با ریموت کنترل و یا از راه دور هم گشوده شود تا کارها و رسیدگی‌ها در بیمارستان به سرعت صورت بپذیرد.
  • درب کشویی: اصولاً به عنوان درب اتوماتیک بیمارستانی در قسمت ورودی تمامی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی امروزه از درب شیشه‌ای سکوریت با فریم استفاده می‌کنند، زیرا هم رفت و آمد افراد به سهولت انجام خواهد شد و همچنین از قسمت‌های شیشه‌ای می‌توان برای ارائه برخی اطلاعات در رابطه با قراردادهای بیمارستان با بیمه‌ها استفاده کرد.

مزیت های استفاده از درب اتوماتیک بیمارستانی  برای بیمارستان ها و کلینیک ها بسیار است که بطور ‌پراکنده به برخی از آنها پرداختیم، در ادامه به سایر آنها اشاره خواهیم کرد. اولین و مهم‌ترین مزیت استفاده از این نوع درب‌ها رعایت بهداشت در محیط‌های درمانی است، بدین صورت که مراجعین یا کارکنان هیچ‌گونه تماسی با درب‌ها نخواهند داشت و این امر مانع از انتقال بیماری‌ها می‌شود. تسهیل در رفت و آمد ویلچر و برانکارد از دیگر فواید استفاده از درب  بیمارستانی شرکت آتی در است.

تا به حال در روزنامه‌ای نوشته نشده است که شعله‌های حریق به داخل اتاق‌های بیمارستان نفوذ پیدا کرده است. دلیل عدم نفوذ شعله‌های آتش به درون محیط ساختمان‌هایی مانند بیمارستان، استفاده از درب ضد حریق است.

درب ضد حریق بیمارستانی مناسب برای راه رو ها و پله های فرار است. این درب ها قابل شست و شو بوده و در زمان آتش سوزی ایجاد امنیت در راه رو های فرار را بر قرار می نماید. درب های ضد حریق بیمارستانی دارای تاییدیه سازمان آتش نشانی است و با خیال آسوده می توانید برای تهیه آنها اقدام نمایید.

 

بهترین درب بیمارستانی را از کجا می‌توان خریداری کرد؟

درب بیمارستانی

یکی از بهترین مجموعه‌هایی که در سطح کشور مشغول  به عرضه درب اتوماتیک بیمارستانی می‌باشد، گروه مجموعه آتی دُر است. این مجموعه که با دارابودن پرسنلی مجرب و حرفه‌ای در زمینه تمامی انواع درب بیمارستانی دانش و ابزار لازم را دارد، بهترین انتخاب برای سفارش و خرید درب بیمارستانی محسوب می‌شود. شرکت اتی دُر که بیش از 18 سال سابقه فعالیت مستمر را در کارنامه کاری خود دارد، در تلاش است تا درب بیمارستانی مورد نیاز شما را به بهترین شکل ممکن طراحی و اجرا نماید؛ چراکه هدف این مجموعه جلب رضایت مشتریان می‌باشد. شرکت آتی دُر که خود دارای یک وبسایت پیشرفته و پرسرعت می‌باشد دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت، معدن و تجارت بوده و به صورت غیرحضوری امکان مشاوره و خرید را هم ایجاد کرده است. آتی دُر به عنوان یک مجموعه‌ی تخصصی و کارکشته انتخابی عالی به شمار می‌رود، زیرا قادر است بهترین درب‌ها را با بالاترین کیفیت عرضه نماید.

شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس سایت  آتی در ، https://www.atidoor.com  و یا با آدرس ایمیل [email protected] مکاتبه نموده و یا با شماره تماس 02188808111  در ارتباط  باشید.

به این مطلب امتیاز دهید

امتیاز کلی : 0 / 5. تعداد آرا : 0

اولین نفر باید که به این مطلب امتیاز میدهید

وبیت این پست توسط نگارش شده است.

اسم من محمد پورداداش هست و متولد سال 1367 در خدمت شما هستیم . تخصص من طراحی گرافیک و کدنویسی وب است و سعی خواهم کرد بهترین خدمات را به شما وبمستران و گرافیست های عزیز ارائه کنم. به ترس هات غلبه کن تا در زندگی همیشه پیروز باشی.

در کانال وبیت عضو شو تا از آخرین اخبار ، آپدیت محصولات و تخفیف ها با خبر بشی ☺ عضویت در کانال تلگرام

اشترک گذاری

مقاله های پیشنهادی

وبیت این مطالب را به شما پیشنهاد میدهد

ارسال نظر ( 0 نظر تایید )

نظرات پس از رویت و تایید مدیران نمایش داده می شود
هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !
همکاران وبیت