آموزش انتقال کاربران وردپرس به سایت دیگر
- آموزش • آموزش وردپرس • افزونه • افزونه وردپرس
- ۱۲ اسفند ۱۴۰۱
- 1,449 بازدید
اگر قصد ادغام دو یا چند سایت با یکدیگر را دارید، انتقال کاربران وردپرس یا مشتریان ووکامرس به سایت دیگر از اصلیترین چالشهای شما خواهند بود. در این مقاله نحوه Export و Import کردن کاربران در وردپرس را آموزش میدهیم.
آنچه در این پست میخوانید
چرا و چه زمانی نیاز به انتقال کاربران وردپرس داریم؟
به طور کلی دلایل مختلفی برای انجام این کار وجود دارند اما از رایجترین آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- زمانی که وبسایتی را خریداری میکنید و قصد ادغام کاربران خود به آن را دارید.
- هنگامی که برای تلفیق دو سایت خود، باید دسترسی کاربران قبلی را حفظ کنید.
- در صورتی که نیاز به وارد کردن اطلاعات کاربران در یک لیست ایمیل یا سیستم مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) را دارید.
اگر شما دارای یک فروشگاه ووکامرسی یا وبسایت عضویت ویژه هستید، پس نیاز به حفظ تمامی اطلاعات مربوط به کاربران و سفارشات آنها در وبسایت جدید را خواهید داشت تا خللی در فرآیند ورود و استفاده از حساب کاربری خود مشاهده نکنند.
خروجی گرفتن از کاربران در وردپرس
برای انتقال کاربران وردپرس، در ابتدا باید افزونه Import and Export Users and Customers را از مخزن وردپرس نصب و فعالسازی کنید. (لینک در انتهای مطلب)
پس از فعال کردن پلاگین، در پیشخوان وردپرس وارد قسمت ابزارها و زیرمنوی Import and export users and customers شوید و زبانه Export را انتخاب کنید.
در این قسمت میتوانید لیست خروجی کاربران را فیلتر کنید. برای مثال، فقط اعضایی با نقش کاربری خاص، مشتریان ووکامرس، کاربران ویژه مربوط به افزونههای Membership و یا تمام کاربران موجود را Export کنید.
همچنین امکان اعمال فیلتر بر اساس بازه زمانی عضویت کاربر نیز وجود دارد.
سایر گزینهها را میتوانید در حالت پیشفرض خود نگه داشته و روی گزینه Download کلیک کنید تا افزونه، یک فایل با پسوند CSV از کاربران را در اختیارتان قرار دهد.
CSV یا Comma Separated Values فرمت رایجیست که به شما اجازه میدهد تا دادههایی را در فیلدهایی ذخیره کنید که با کاما (ویرگول) از یکدیگر جدا شدهاند. این نوع فایل توسط نرم افزارهای صفحه گسترده مختلف نظیر مایکروسافت اکسل یا گوگل Spreadsheets قابل اجرا میباشد.
وارد کردن کاربران در سایت جدید
برای این کار، ابتدا باید افزونه را در وبسایت جدید هم نصب و فعالسازی کنید.
سپس وارد قسمت ابزارها و زیرمنوی Import and export users and customers شده و این بار زبانه Import را انتخاب کنید.
در این مرحله روی گزینه Choose File کلیک کرده و فایل CSV خود را انتخاب نمایید.
در پایین همین قسمت، امکان اعمال تنظیمات خاص روی کاربران ورودی وجود خواهد داشت. مثلا، فقط کاربرانی که دارای نقش کاربری خاصی هستند ایمپورت شوند؛ یا در صورت مواجه شدن با فیلدهای خالی چه اقدامی انجام شود. همچنین میتوانید کاربران را با ارسال یک ایمیل حاوی لینک ورود به حساب کاربری جدید مطلع سازید.
پس از بررسی تنظیمات، روی دکمه Start Importing کلیک کنید تا فرآیند درون ریزی انجام شود. پس از اتمام، لیستی از کاربران ایمپورت شده نمایش داده خواهد شد. از قسمت کاربران در پیشخوان وردپرس میتوانید به تمامی اعضا دسترسی داشته باشید.
ارسال ایمیل به کاربران ایمپورت شده
اگر کاربران را به سایت جدیدی منتقل کرده باشید، قطعا نیاز به اطلاع رسانی این موضوع هم خواهید داشت.
از طریق بخش ابزارها وارد زیرمنوی Import and export users and customers شده و روی زبانه Mail Options کلیک کنید.
به طور پیشفرض، افزونه مشخصات ورود را از طریق ایمیل به کاربران ارسال میکند اما میتوانید متن ایمیل را شخصی سازی کرده و جزئیات بیشتری را مطرح کنید.
نکته: مطمئن شوید که سایت وردپرسی شما قادر به ارسال ایمیل باشد. اگر دارای کاربران/مشتریان زیادی باشید، در این صورت افزونه امکان ارسال اطلاعیه را نخواهد داشت. توصیه میکنیم که از افزونه WP Mail SMTP برای اطمینان از بیشترین نرخ تحویل ایمیل استفاده کنید.
امیدواریم که از آموزش انتقال کاربران وردپرس لذت برده باشید.