learndl zhaket triboon hostida

افزونه های مدیریت بهینه دیتابیس سایت وردپرسی

آموزش و معرفی افزونه برای مدیریت بهینه

فکر کنم همگی قبول دارید که مهم ترین رکن در هر بیزینس و کسب و کاری ، مدیریت کردن بهینه آن است . فرضا شما یک بیزینس دارید که مدیریت قوی و جدی ندارد ! آیا تصور میکنید که کسب و کارتان پیشرفت خواهد کرد ؟ یا اینکه هر روز با نزول مواجه خواهد شد . پس همانطور که گفتیم مدیریت مهم ترین رکن هر چیزی هم میتونه باشه . از اینها بگذریم ، امروز اومدیم براتون راجب مدیریت بهینه پایگاه داده و دیتابیس صحبت کنیم . اینکه چطوری بتونیم مدیریت داده های وبسایت مون رو به درستی انجام دهیم . اگر تمایل دارید که اطلاعات بیشتری راجب این مباحث کسب کنید ، پیشنهاد میکنم که وبیت رو تا انتهای آن دنبال کنید . همچنین اگر در بحث مدیریت نمونه برای دیتابیس وبسایت خود هرگونه سوال یا ابهامی دارید ، از قسمت نظرات کاربران با ما به اشتراک بگذارید .

 

در این پست آموزشی ، همانطور که گفتیم بحث اصلی در رابطه با مدیریت بهینه و بهتر پایگاه داده اس ! اگر با ما همراه باشید ، با افزونه هایی آشنا خواهید شد که برای مدیریت بهتر پایگاه داده و دیتابیس ، استفاده میشوند . اولین افزونه ایی که به شما معرفی میکنیم افزونه Optimize Database after Deleting Revisions است .

 

معرفی افزونه Optimize Database After Deleting Revisions

کار اصلی که این افزونه با این هدف براش ساخته شده ، نگهداری پست هاست ! منظورم چیه ؟ بزارید با مثالی براتون توضیح بدهم . ممکن است قبل از اینکه پست‌های خود را منتشر کنید چندین بار آن را ویرایش کرده باشید. شاید این موضوع در نگاه اول اهمیتی نداشته باشد. اما شما باید توجه کنید که ویرایش و تجدیدنظر متعدد پست‌ها ممکن است در درازمدت باعث صدمه واردکردن به پایگاه داده شما می‌شود. افزونه Optimize Database after Deleting Revisions می‌تواند در این مورد به شما کمک کند. یک جورایی این افزونه ، نسخه های قدیمی پست هارو تا زمانی که به نسخه نهایی تبدیل بشوند رو حذف میکنه و باعث میشه که دیتابیس بهینه تر عمل کنه !

 

 

افزونه بهینه‌سازی پایگاه داده‌ها بعد از حذف رونوشت‌ها

پیشنهاد میکنیم که تنظیمات این افزونه رو به صورت خودکار بگذارید . همچنین میتوانید به صورت دستی هم یک سری تغییرات اعمال کنید . اما در حالت پیش فرض و خودکار باشه بهتره ! این افزونه مواردی که در اسپم‌ها و یا سطل زباله شما وجود دارد را حذف می‌کند . اگر شما هم میخواهید با دیگر امکانات این افزونه آشنا شوید ، توصیه میکنم که اون رو نصب کنید و توی عمل اون رو تجربه کنید .

 

افزونه UpdraftPlus WordPress Backup Plugin

دومین پلاگینی که میخواهیم به شما معرفی کنیم ، افزونه UpdraftPlus WordPress Backup Plugin است . این پلاگین برای تهیه نسخه پشتیبان از داده‌های سایت بسیار مفید و کاربردی است . جالبه که بدونید یکی از افزونه های مفیده که هم محبوبیت بالایی دارد و هم تعداد نصب ! این پلاگین که با نام  UpdraftPlus WordPress Backup Plugin عرضه شده ، دارای بیش از 1 میلیون نصب فعال در دنیای وردپرس است . همچنین بسیار امن است که میتوانید به آن اطمینان کنید .

 

سومین گام : افزونه Participants Database

توی سومین مرحله از معرفی افزونه ، سعی داریم شما رو با این افزونه آشنا کنیم تا بتونید با بهترین شیوه های مدیریت بهینه آشنا بشید . این افزونه یک مقدار کارایی متفاوتی داره که میتونید از همین داستان برای بهینه کردن دیتابیس خود استفاده کنید . این افزونه داده‌ها را به‌صورت جدول ذخیره می‌کند که این داده‌ها معمولاً مجموعه‌ای از نظرات، پست‌ها و اطلاعات ورود به سیستم است. این افزونه رو میتوانید در مخزن وردپرس به صورت رایگان مشاهده کنید . همچنین تنظیمات و پیکربندی ساده ایی دارد که پیشنهاد میکنیم آنها را بروی حالت پیش فرض بزارید !

 

معرفی افزونه WP-DBManager برای مدیریت بهینه ، در گام آخر

افزونه آخری که قصد داریم اون رو معرفی کنیم ، افزونه WP-DBManager است . اولا این افزونه ، کاملا رایگان است و شما هم میتوانید این افزونه رو با یک سرچ ساده در گوگل یا مخزن وردپرس مشاهده کنید . دوما باید ذکر کنم که این افزونه کاربردهایی همچون تعمیر پایگاه داده، بهینه‌سازی پایگاه داده، اجرای Query SQL، امکان تهیه یک نسخه پشتیبان از پایگاه داده و مدیریت کردن آنها را دارد .

 

مورد دیگری که در این پلاگین حائز اهمیت است، امکان مدیریت SQL از پیشخوان وردپرس است.در برخی موارد اگر دانش کافی رو نداشته باشید ممکن است به داده های خود آسیب وارد کنید ! مثلا ممکنه که آنها را نابود کنید و یا تغییرات جبران ناپذیری را در آنها ایجاد کنید . پس توصیه میکنیم که SQL وبسایت خود را در صورتی از پیشخوان وردپرس مدیریت کنید که علمش رو داشته باشید .

 

جمع بندی :

در این post سعی کردیم نکات کوچک و بزرگ رو راجب مدیریت بهتر پایگاه داده بگیم . همچنین چندتا افزونه بسیار مهم رو بهتون معرفی کردیم که امیدواریم از اونها راضی باشید و با انتخاب درستتون یکی از آنها را انتخاب کنید . اگر این مقاله براتون مفید و کاربردی بود ، لطفا اون رو برای دوستانتون ارسال کنید تا اونها هم از محتویات آن استفاده کنند . در صورتی هم که سوالی دارید از کادر پایین صفحه اون رو با ما به اشتراک بگذارید .

به این مطلب امتیاز دهید

امتیاز کلی : 4 / 5. تعداد آرا : 1

اولین نفر باید که به این مطلب امتیاز میدهید

وبیت این پست توسط نگارش شده است.

معتقدم ، با اندگشتان آماده به تایپ و ذهن پر از ایده های ناب میتوانم دنیای خودم رو عوض کنم . محمدحسین هستم دانشجوی نرم افزار ، طراح وب سایت ، تولید کننده محتوای وبمستری و هر موضوعی در زمینه IT ، طراح رابط کاربری و تجربه کاربری و ...

در کانال وبیت عضو شو تا از آخرین اخبار ، آپدیت محصولات و تخفیف ها با خبر بشی ☺ عضویت در کانال تلگرام

اشترک گذاری

مقاله های پیشنهادی

وبیت این مطالب را به شما پیشنهاد میدهد

ارسال نظر ( 0 نظر تایید )

نظرات پس از رویت و تایید مدیران نمایش داده می شود
هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !
همکاران وبیت