learndl zhaket triboon webaidin هاستیدا

از چه کیف پول‌هایی در فانتوم پشتیبانی می‌شود؟

به دلیل امنیت بالا و غیرمتمرکز بودن ارزهای دیجیتال، دولت‌ها نمی‌توانند تراکنش‌ها را بررسی کرده یا در انجام آن‌ها دخالت کنند. به همین دلیل سرمایه‌گذاری در این بازارها برای بسیاری از کاربران از جذابیت ویژه‌ای برخوردار است. فانتوم یکی از ارزهایی است که تمام ویژگی‌های گفته‌شدهٔ بالا را داشته و نواقص سایر شبکه‌های بلاک‌چین را نیز برطرف کرده‌است. در ادامه این شبکه و ارز دیجیتال آن را از جنبه‌های مختلف مورد بررسی قرار می‌دهیم.

فانتوم

بررسی شبکهٔ فانتوم و تاریخچهٔ آن

این شبکهٔ غیرمتمرکز در سال 2019 باهدف ایجاد پلتفرمی برای ایجاد قراردادهای هوشمند طراحی و اجرا شد. اهداف اصلی توسعه‌دهندگان، ایجاد شبکه‌ای مقیاس‌پذیر و امن‌تر بود تا هزینه‌های ایجاد قرارداد هوشمند را کاهش دهند. برای این منظور، از مکانیسم معروف Lachesis استفاده کردند. مکانیسمی که تراکنش‌ها را در کمتر از چند ثانیه تأیید می‌کند.

این پروژه در سال 2018 توسط دانشمندی کره‌ای به نام بی انگ ایک طراحی و راه‌اندازی شد، اما در سال 2019 از پروژه کناری‌گیری و رهبری آن را به بنیاد این ارز واگذار کرد، بنیادی که در حال حاضر 28 عضو دارد و از مهندسان، دانشمندان، محققان و کارآفرینان تشکیل شده‌است.

ارز دیجیتال فانتوم چیست؟

FTM ارز حاکمیتی این شبکه است که بر مبنای پروتکل ERC-20 و BEP2 طراحی شده و کاربران می‌توانند در اکوسیستم باییننس و اتریوم از آن استفاده کنند. کل توکن‌های این شبکه 3.175 میلیارد است. براساس آخرین آمارهای منتشرشده در سال 2022، 2.5 میلیارد از این توکن‌ها در دسترس بوده و کاربران می‌توانند برای پرداخت کارمزد شبکه از آن استفاده کنند.

این شبکه با استفاده از روش Fulid Reward و Liquid Staking امکان کسب درآمد غیرفعال را برای کاربران فراهم کرده‌است. برای این منظور کافی است FTM را به استخرهای این شبکه منتقل یا در Finance (سیستم غیرمتمرکز ارائه شده توسط Fantom) سپرده‌گذاری کنید.

بررسی روند قیمت ارز فانتوم

قیمت FTM پس از عرضهٔ اولیه، چیزی در حدود 0.024 دلار بود و تا اوایل سال 2021 تغییر محسوسی را تجربه نکرد، اما در اوایل این سال و با وایرال‌شدن ارزهای دیجیتال و اوج‌گیری قیمت بیت‌کوین، قیمت فانتوم نیز رشدی 2000 درصدی را تجربه کرد و برای اولین‌بار با نرخ 0.5 دلار معامله شد. درنتیجه این افزایش قیمت، صرافی‌های معتبری همچون بایننس نام این ارز را به فهرست ارزهایی که از آن پشتیبانی می‌کنند اضافه کردند.

این اتفاق موجب رشد مجدد قیمت FTM شد به‌طوری‌که سرمایه‌گذاران برای خرید فانتوم حاضر به پرداخت 1.21 دلار شدند که عددی تاریخی برای این ارز به‌حساب می‌آید.

دلایل اهمیت شبکهٔ ارز دیجیتال فانتوم

دلایل متعددی را می‌توان برای اهمیت شبکهٔ ارز دیجیتال فانتوم برشمرد که در ادامه به مهم‌ترین آن‌ها اشاره می‌کنیم:

  1. پشتیبانی از توسعه اپ‌های DApp؛
  2. وجود ابزارهای ماژولار فراوان که از آن می‌توان برای توسعه سریع بلاک‌چین و اشتراک‌گذاری اطلاعات استفاده کرد.؛
  3. متن‌باز بودن این شبکه (تمام کدهای این شبکه در گیت‌هاب قرار داده شده تا توسعه‌دهندگان به‌راحتی به آن دسترسی داشته باشند).

فانتوم

مهم‌ترین ویژگی‌های شبکهٔ فانتوم

این شبکه دارای ویژگی‌های منحصربه‌فردی است که موجب افزایش قیمت فانتوم و محبوبیت آن در بین فعالان بازار ارزهای دیجیتال شده‌است. در ادامه به برخی از مهم‌ترین آن‌ها اشاره می‌کنیم:

  • به‌کارگیری مکانیزم اثبات سهام

بیت‌کوین و اتریوم برای استخراج و تأیید تراکنش‌ها از الگوریتم اجماع اثبات کار استفاده می‌کنند، به همین دلیل انرژی بسیار زیادی را مصرف کرده و امنیت شبکهٔ آن‌ها بسیار کم است، اما ارز فانتوم برای انجام این کار از مکانیزم اجماع سهام استفاده می‌کند که موجب امنیت شبکه و جلوگیری از آسیب به محیط‌زیست می‌شود.

  • مقیاس‌پذیری

مقیاس‌پذیری یکی از مهم‌ترین مشکلات بسیاری از شبکه‌ها (اتریوم) است که موجب ایجاد ترافیک در شبکه و هزینهٔ بالای تراکنش‌ها می‌شود. اما فانتوم طوری طراحی شده‌است که گره‌ها به‌صورت مستقل در این شبکه عمل می‌کنند، درنتیجه سرعت تراکنش‌ها افزایش و عملکرد شبکه بهتر می‌شود.

* در این شبکه برای افزایش سرعت به هر تراکنش یک بلاک‌چین مستقل اختصاص داده می‌شود.

  • کارمزد نزدیک به صفر و سرعت بالا

این شبکه می‌تواند هزاران تراکنش را به‌صورت هم‌زمان انجام داده و در کسری از ثانیه تأیید کند. به گفتهٔ وب‌سایت کریپتوکارنسی، در حال حاضر فانتوم یکی از سریع‌ترین پلتفرم‌های بلاک‌چینی است که کاربران می‌توانند از آن استفاده کنند. یکی دیگر از ویژگی‌های مهم این شبکه، کارمزد ناچیز آن برای انجام تراکنش‌هاست که خرید فانتوم را ارزشمند کرده و آن را به رقیبی جدی برای اتریوم تبدیل کرده‌است.

کیف پول‌های مناسب برای فانتوم

یکی از پرتکرارترین سؤالاتی که بسیاری از کاربران از ما می‌پرسند درمورد کیف پول‌های مناسبی است که پس از خرید FTM می‌توان این ارز را در آن نگه‌داری کرد. شما می‌توانید برای نگه‌داری این ارز، از کیف پول صرافی‌هایی مثل والکس یا کیف پول‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری استفاده کنید.

یکی از کیف پول‌هایی که می‌توانید از آن استفاده کنید، fwallet، کیف پول اختصاصی شبکهٔ اپراست که اجازه می‌دهد به اکوسیستم DeFi دسترسی داشته باشید. همچنین با استفاده از این ولت می‌توانید ارسال، دریافت و پرداخت خود را انجام دهید.

کیف پول‌های دیگری نیز وجود دارد که شما می‌توانید پس از خرید FTM، برای نگه‌داری از آن‌ها استفاده کنید. از بهترین این کیف‌ها می‌توان به تراست ولت، متا مسک و لجر نانو اشاره کرد.

* ازآنجایی‌که FTM علاوه‌بر شبکهٔ خود از شبکهٔ اتریوم و بایننس نیز پشتیانی می‌کند، حتماً در هنگام ارسال، شبکهٔ مبدأ و مقصد را بررسی کنید. اگر شبکه‌ها با هم تفاوت داشته باشند، ممکن است تمام دارایی خود را از دست بدهید.

پروژه‌های جذاب شبکهٔ Fantom

Fantom یکی از جذاب‌ترین شبکه‌ها برای توسعه‌دهندگان به‌حساب می‌آید، زیرا امکانات فراوانی را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد، به همین دلیل پروژه‌های فراوانی از آن استفاده می‌کنند. در ادامه برخی از مهم‌ترین پروژه‌ها را به شما معرفی می‌کنیم:

  • گایست فایننس

گایست فایننس بازاری برای دریافت و پرداخت وام بر بستر ارزهای دیجیتال است. سرمایه‌گذاران می‌توانند با سپرده‌گذاری در این بازار و پرداخت وام به کاربران سود کسب کنند.

  • هایپر جامپ

یکی دیگر از پروژه‌های جذابی که بر بستر این شبکه راه‌اندازی شده، هایپر جامپ است. این پروژه قرارداد هوشمندی است که برای صنعت بازی طراحی شده و پاداش بازیکنان را به‌وسیلهٔ رمزارز پرداخت می‌کند.

فانتوم

جمع‌بندی

ارز فانتوم به دلیل هزینهٔ تراکنش ناچیز و سرعت بالا، به یکی از محبوب‌ترین ارزهای موجود در بازار تبدیل شده‌است، به همین دلیل در این مقاله کیف پول‌های معتبر این ارز را معرفی کردیم تا کاربران برای خرید و نگه‌داری این ارز دغدغه و چالشی نداشته باشند. همچنین می‌توانید در مقاله «آینده ارز دیجیتال فانتوم چگونه ارزیابی می‌شود؟» درباره آینده آن بیشتر بدانید و سپس با دید بازتری نسبت به خرید فانتوم اقدام کنید.

به این مطلب امتیاز دهید

امتیاز کلی : 5 / 5. تعداد آرا : 1

اولین نفر باید که به این مطلب امتیاز میدهید

وبیت این پست توسط نگارش شده است.

اسم من محمد پورداداش هست و متولد سال 1367 در خدمت شما هستیم . تخصص من طراحی گرافیک و کدنویسی وب است و سعی خواهم کرد بهترین خدمات را به شما وبمستران و گرافیست های عزیز ارائه کنم. به ترس هات غلبه کن تا در زندگی همیشه پیروز باشی.

در کانال وبیت عضو شو تا از آخرین اخبار ، آپدیت محصولات و تخفیف ها با خبر بشی ☺ عضویت در کانال تلگرام

اشترک گذاری

مقاله های پیشنهادی

وبیت این مطالب را به شما پیشنهاد میدهد

ارسال نظر ( 0 نظر تایید )

نظرات پس از رویت و تایید مدیران نمایش داده می شود
هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !
همکاران وبیت