آموزش تعویض قالب وردپرس | چگونه قالب وردپرس را عوض کنیم ؟
- آموزش • آموزش وردپرس
- ۱۴ شهریور ۱۴۰۲
- 2,400 بازدید
گاهی اوقات ، اینقدر در پروژه های طراحی سایت پیشروی میکنیم که قابلیت های قالب و افزونه ها دیگر جوابگو نیستند ! امروز میخواهیم راجب تعویض قالب وردپرس بیشتر با هم صحبت کنیم و بگیم که اگر از یه جایی به بعد ، قالب سایت وردپرسی دیگر جوابگوی نیازهای ما نبود چیکار باید بکنیم ؟ میدانید که اگر به همچین جاهایی رسیدید ، فقط و فقط کافیه که قالب وردپرس تون رو عوض کنید .
برای تغییر و تعویض قالب وردپرس ، پیشنهاد میکنم که وبیت رو تا انتهای این مقاله همراهی کنید . همچنین اگر هنوز مقالات مارو درباره طراحی قالب بدون کدنویسی و تغییر آنها نخوانده این ، پیشنهاد میکنم که بروی این لینک کلیک کنید .
آنچه در این پست میخوانید
تغییر قالب وردپرس
در این مقاله از وبیت ، ما قصد داریم که قالب فلت سام رو بجای قالب قبلی که بروی سایت وجود داشته ، جایگزین کنیم . به طور کلی فرقی نمیکنه که شما چه قالبی رو نصب کنید، مراحل نصب همه قالبها به یک شکل هست. پس با هم به تغییر قالب میپردازیم.
برای شروع ، باید از سایت فعلی بک آپ تهیه کنید !
در مرحله اول باید حتما از سایتتون بکاپ تهیه کنید تا اگر در مراحل تغییر قالب به مشکلی برخوردیم یا بخشی از کار درست پیش نرفت بتونیم از بکاپ گرفته شده استفاده کنیم و سایتمون رو نجات بدیم. تاکید میکنم که حتما از سایت تون بکاپ تهیه کنید. میتونید در سی پنل فول بکاپ بگیرید یا بطور جداگانه از فایلها و پوشهها بکاپ تهیه کنید و در جای امن نگهداری کنید. بعد میتونید وارد مراحل نصب بشید.
آپلود فایلهای قالب جدید برای تعویض قالب وردپرس
در مرحله بعدی از آموزش تعویض قالب وردپرس ، باید وارد هاست سایت تون بشید و در مسیر public_html > wp-content > themes فایل زیپ قالب جدید رو آپلود کنید. بعد از اینکه کامل آپلود شد، فایل زیپ رو اکسترک کنید تا پوشه قالب اصلی در داخل پوشه themes قرار گیرد.
آپلود فایلهای افزونههای قالب جدید
بعد از آپلود و اکسترکت قالب در پوشه themes، وارد پوشه پلاگینها در مسیر public_html > wp-content > plugins بشید و افزونههای مورد نیاز قالب رو آپلود کنید. البته منظور ما در این بخش ، پلاگین ها و افزونه های پیش نیاز اون قالبه ! (میدانید که هر قالب ممکنه چندین افزونه رو به صورت پیش نیاز بروی وبسایت لازم داشته باشد که در حین انجام فرایند تعویض قالب وردپرس باید به آن دقت کنید )
فعالسازی قالب جدید
حالا ، بعد از آپلود و اکسترکت قالب و پلاگینهای جدید، کارمون با هاست تموم شده . برای ادامه کار ، وارد مدیریت وردپرس میشید و افزونه تعمیر و نگهداری رو از منوی افزونهها > افزودن نصب میکنید. باید در نظر داشته باشید که تغییر قالب در هر سایت وردپرسی باعث ایجاد بهم ریختگی و طراحی های ناهموار در وبسایت میشود ! پس توصیه میکنیم که این افزونه رو برای احتیاط بیشتر ، فعال کنید و اگر سایت دچار بهم ریختگی شد ، از آن استفاده کنید . بعد از نصب و فعالسازی این افزونه، به ترتیب وارد منوی نمایش > پوستهها بشید و قالب جدید رو فعال کنید.
فعالسازی افزونههای قالب جدید برای تعویض قالب وردپرس
بعد از فعالسازی قالب، از مدیریت وردپرس، وارد منوی افزونهها بشید و افزونههایی که از طریق هاست آپلود کردید رو فعال کنید. بعد از تغییر قالب ، یکبار صفحه اصلی رو باز کنید و بررسی کنید که آیا صفحه اصلی سایت بهم خوردگی داره یا خیر. اگر شما در قالب قبلیتون برای طراحی برگهها از صفحه ساز استفاده نکرده باشید، احتمالا مشکلی در نمایش برگهها نخواهید داشت. ولی اگر از صفحه ساز استفاده کردید، به احتمال زیاد برگههاتون بهم ریختگی خواهد داشت. یا یکسری کد در برگهها نمایش داده میشه و یا عکسها بزرگ و کوچک و نامرتب نمایش داده میشه.
افزونههای غیر ضروری رو کنسل کنید !
بعد از انجام مراحل بالا ، باید وارد افزونهها بشید و افزونههای غیر ضروری رو پاک کنید. بعضی از قالبها افزونههای زیادی همراه خود دارند که دیگه نیازی به اونها نیست. برای تعویض قالب وردپرس ، همیشه حواستون باشه که افزونههای اضافی رو پاک کنید تا سایتتون نفس تازه کنه . بعد از پاکسازی افزونهها وارد منوی نمایش > پوستهها بشید و قالب یا قالبهای اضافی رو پاک کنید، چون دیگه بهشون نیازی نیست.