learndl triboon hostida

آموزش پیدا کردن موقعیت سایت در نتایج گوگل

آموزش پیدا کردن موقعیت سایت در نتایج گوگل

همگی میدونیم که سئو چه تاثیر بسیار مهمی در وبسایت ها میگذارد . ما بارها و بارها مفهوم سئو را توضیح داده ایم و همچنین راه کارهای ریزبینانه ایی را برای توسعه کسب و کار اینترنتی شما داده ایم . امروز علاوه بر این آموزش ها ، قراره با هم در مورد پیدا کردن موقعیت سایت در نتایج گوگل بحث کنیم . شما فرضا سئو کار هستید و میخواهید یک سری نکات را بروی سایت وردپرسی خود اعمال کنید تا نتیجه را ببینید . یکی از راه های مشاهده نتیجه و آنالیز آن ، این است که شما موقعیت خود را در نتایج گوگل تعیین کنید . مثلا سایت شما قبل از اینکه به دست سئوکار برسد (بروی آن سئو بشود ) در صفحه 3 ، رنک (مورد ) پنجم قرار دارد . البته این موقعیت بر اساس آن کلمه ایی است که شما قراره سایت خود را در آن سئو کنید . حال پس از گذشت 6 ماه میخواهید نتایج سئوی وبسایت خود را مشاهده کنید . کافیست برای همان کلمه ایی که سایت سئو شده است ، به دنبال موقعیت سایت در نتایج گوگل بگردید .

 

به همین راحتی میتوانید سایت خود را قبل و بعد از سئو شدن ، تجزیه و تحلیل کنید . در نهایت هم میتوانید نتیجه بگیرید که سایت شما رشد روزافزونی داشته است یا خیر . بدین ترتیب میتوانید تصمیم بگیرید که مسیر سئو کردن سایت شما صحیح هست یا خیر . به طور کلی قرار در وبیت راجب اینطور چیزها بحث کنیم و بهتون یاد بدیم که چطوری موقعیت سایت خودتون رو در نتایج گوگل پیدا کنید . برای یادگیری بیشتر در این مورد ، وبیت را تا انتهای این مقاله همراهی کنید . چنانچه سوالی در ذهن داشتید میتوانید از قسمت کامنت ها با ما به اشتراک بگذارید .

 

پیدا کردن موقعیت سایت در نتایج گوگل

برای اینکه موقعیت سایت خود را در گوگل پیدا کنید راه کار های جزئی وجود دارد . مثلا اینکه شما میتوانید از یک سری ابزار برای تجزیه و تحلیل سایت خودتان استفاده کنید . همچنین دقت داشته باشید برای اینکه از ابزارهای مختلف استفاده کنید باید موقعیت مکانی را روی World Wide قرار دهید تا بتواند نتیجه‌های بهتری را به شما نشان دهد. و متاسفانه به دلیل این‌که ایران تحریم است نمی‌توانیم اطلاعات و دیتاهای دقیقی از کشورمان را به دست بیاوریم. فعلا تا وقتی که این مشکلات وجود دارد باید از همین ابزارها و بامحدودیت‌هایشان استفاده کنیم.

 

1 – استفاده از سرچ کنسول برای تعیین جایگاه محتوای شما در صفحات گوگل

اولین روش برای اینکه متوجه رتبه و جایگاه سایت خو در‌ نتایج گوگل بشیم استفاده از سرچ کنسوله! برای این کار کافی است به گوگل سرچ کنسول خود بروید و به قسمت queries یا درخواست های سایتتان مراجعه کنید . در آنجا می‌توانید همه کلمات کلیدی را که کاربران استفاده کردند و به سایت شما هدایت شدند را ببینید. وقتی روی یکی از کلمات کلیدی ظاهرشده کلیک کنید، جایگاه آن کلمه‌ی کلیدی را در صفحات نتایج سرچ می‌توانید ببینید.

 

 روش دوم استفاده از سرچ کنسول برای تعیین جایگاه مقاله در صفحات گوگل

 

2 – استفاده از سایت searchenginegenie

دومین راهی که به راحتی میتوانید موقعیت سایت خود را با استفاده از آن پیدا کنید ، همان سایت “searchenginegenie” است. برای شروع فرایند کافیست ، اسم این پلت فرم را در گوگل سرچ کنید . بروی اولین لینک از وبسایتی که مشاهده میکنید کلیک کنید . حال شما در این سایت حضور دارید. اینکه چگونه موقعیت سایت خود را با استفاده از این سایت پیدا کنیم ، کار بسیار راحتی است و شما میتوانید با مراجعه به این ابزار و وارد کردن یک سری اطلاعات در مورد وبسایت خود ، متوجه موقعیت سایت خود شوید .

 

در قسمتی از صفحه اطلاعات با کلمه ای به نام Position برخورد میکنید . منظور از Position این است که در آن کلمه‌ی موردنظر رتبه‌ی چندم هستیم نه اینکه صفحه‌ی چندم!! مثلاً اینجا Position عدد 19 را نشان می‌دهد که با توجه به این‌که هر صفحه از گوگل شامل ده سایت است، عدد 19 نشان‌دهنده‌ی این است که سایت شما در صفحه‌ی دوم، رتبه‌ی 9 قرار دارد. چون هر صفحه ۱۰ نتیجه را نمایش می‌دهد. اگر قسمت Position شما هیچ عددی نشان نداد و عبارت Not Found را نشان داد، نگران نباشید این به این معنا نیست که شما در هیچ صفحه‌ای از گوگل وجود ندارید بلکه ممکن است این موضوع به‌ این خاطر باشد که سایت شما تازه تاسیس است یا مقاله‌ی شما به‌تازگی منتشرشده، بنابراین تنها کاری که از دستتان برمی‌آید این است که صبور باشید تا گوگل مقاله‌ی شمارا با کلمه‌ی کلیدی موردنظرتان بشناسد.

به این مطلب امتیاز دهید

امتیاز کلی : 0 / 5. تعداد آرا : 0

اولین نفر باید که به این مطلب امتیاز میدهید

وبیت این پست توسط نگارش شده است.

معتقدم ، با اندگشتان آماده به تایپ و ذهن پر از ایده های ناب میتوانم دنیای خودم رو عوض کنم . محمدحسین هستم دانشجوی نرم افزار ، طراح وب سایت ، تولید کننده محتوای وبمستری و هر موضوعی در زمینه IT ، طراح رابط کاربری و تجربه کاربری و ...

در کانال وبیت عضو شو تا از آخرین اخبار ، آپدیت محصولات و تخفیف ها با خبر بشی ☺ عضویت در کانال تلگرام

اشترک گذاری

مقاله های پیشنهادی

وبیت این مطالب را به شما پیشنهاد میدهد

ارسال نظر ( 0 نظر تایید )

نظرات پس از رویت و تایید مدیران نمایش داده می شود
هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !
همکاران وبیت