learndl zhaket triboon webaidin هاستیدا

آموزش پوشه بندی رسانه های وردپرس

آموزش پوشه بندی رسانه های وردپرس

در حالت پیش‌فرض، وردپرس بطور خودکار پوشه‌هایی را برای سال‌ها و ماه‌های مختلف ایجاد نموده و سپس هر فایل رسانه‌ای را بر اساس تاریخ آپلود آن به پوشه مناسب اضافه می‌کند. ممکن است بخواهید سیستم فایلینگ خود را ایجاد کنید تا با وب سایت شما مطابقت داشته باشد.

در این مقاله نحوه پوشه بندی رسانه های وردپرس را آموزش خواهیم داد.

به طور معمول، وردپرس تمام تصاویر و سایر فایل‌های رسانه‌ای شما را در یک پوشه در مسیر /wp-content/uploads/ ذخیره می‌کند. در داخل این پوشه، وردپرس زیرپوشه‌هایی برای سال‌ها و ماه‌ها ایجاد کرده و سپس فایل‌های شما را بر اساس تاریخی که آن‌ها را آپلود کرده‌اید به پوشه‌های مربوطه اضافه می‌کند.

برای مثال، تصویری که در ژانویه 2023 آپلود کردید در پوشه /wp-content/uploads/2023/01/ ذخیره می‌شود.

آموزش پوشه بندی رسانه های وردپرس

این موضوع برای اکثر وب‌سایت‌ها به خوبی صدق می‌کند، اما گاهی اوقات ممکن است بخواهید نحوه پوشه بندی رسانه های وردپرس را سفارشی کنید.

به عنوان مثال، اگر یک وب سایت عکاسی دارید، ممکن است تصاویر خود را در پوشه های موضوع، مکان یا رویداد سازماندهی کنید. و یا اگر یک وب سایت نمونه کار دارید، ممکن است سازماندهی آپلود رسانه‌ها بر اساس نوع، مشتری یا صنعت را مد نظر داشته باشید.

این کار می‌تواند به شما کمک کند فایل مناسب را راحت‌تر پیدا کنید، و حتی ممکن است با افزودن کلمات کلیدی مرتبط به URL های فایل تصویری، سئوی تصویر را بهبود بخشد.

چگونه پوشه بندی رسانه های وردپرس را انجام دهیم؟

ساده‌ترین روش برای پوشه بندی رسانه های وردپرس، استفاده از افزونه Media Library Folders است. (لینک در انتهای مطلب موجود است)

این افزونه رایگان به شما امکانی می‌دهد که پوشه‌های مورد نظر خود را ایجاد کنید و فایل‌ها را مستقیماً در داشبورد وردپرس جابه‌جا، حذف و تغییر نام دهید.

این کار از اتصال به سرور با استفاده از یک کلاینت FTP آسان‌تر است.

پس از نصب و فعال سازی افزونه، به منوی Media Library Folders در پنل مدیریت وردپرس بروید؛ تمام پوشه‌های داخل فولدر uploads وردپرس خود را خواهید دید.

آموزش پوشه بندی رسانه های وردپرس

از اینجا می‌توانید پوشه‌های جدیدی ایجاد کنید و فایل‌هایی را به آن‌ها اضافه کنید. همچنین می توانید فایل‌ها را در وب‌سایت وردپرسی خود جابه‌جا، کپی، تغییر نام یا حذف کنید.

برای ایجاد یک پوشه جدید روی آیکون «Add Folder» کلیک کنید، که شبیه یک پوشه کوچک با نماد + روی آن است.

آموزش پوشه بندی رسانه های وردپرس

در پنجره باز شده، یک نام برای پوشه تایپ کنید. شما مجاز به استفاده از فاصله در نام پوشه‌ها نیستید، بنابراین باید کلمات را با استفاده از خط فاصله یا زیرخط جدا کنید.

پس از آن، روی دکمه Create Folder کلیک کنید.

آموزش پوشه بندی رسانه های وردپرس

همچنین می‌توانید با انتخاب پوشه والد در لیست فولدرها، زیرپوشه ایجاد کنید.

پس از انتخاب پوشه مورد نظر خود، روی آیکون «Add Folder» کلیک کنید.

آموزش پوشه بندی رسانه های وردپرس

اکنون می‌توانید یک نام برای زیر پوشه انتخاب و روی Create Folder کلیک کنید.

برای دیدن همه زیرپوشه های خود، کافی است روی فلش سفید کوچک کنار هر پوشه والد کلیک کنید.

برای افزودن فایل‌ها، روی پوشه‌ای که می‌خواهید این موارد را در آن ذخیره کنید، کلیک کنید. سپس بر روی آیکون «Upload Files» که دارای یک فلش رو به بالا است، کلیک کنید.

حالا هر تعداد فایلی که می خواهید آپلود کنید.

پس از اتمام کار، پیش نمایشی از تمام فایل‌ها و نام آن‌ها را خواهید دید. اکنون می‌توانید این تصاویر را مانند هر فایل دیگری که در کتابخانه رسانه آپلود کرده‌اید به پست‌ها یا صفحات خود اضافه کنید.

آموزش پوشه بندی رسانه های وردپرس

انتقال و کپی کردن فایل‌های خود در پوشه‌های کتابخانه رسانه

گاهی اوقات ممکن است لازم باشد یک فایل رسانه‌ای را به یک پوشه دیگر منتقل کنید. با استفاده از این افزونه می‌توانید فایل اصلی را جابه‌جا و یا یک کپی در محل جدید ایجاد کنید.

برای جابه‌جایی یک تصویر یا هر فایل دیگر، کافی است روی آیکون «Move» کلیک کنید تا آبی شود. سپس پیام روبرو را مشاهده خواهید کرد: “Drag and drop is set for moving files”

آموزش پوشه بندی رسانه های وردپرس

اکنون تصویری را که می‌خواهید جابه‌جا کنید پیدا نموده و به مکان جدید بکشید. قبل از انتشار فایل، پوشه مقصد باید با رنگ آبی مشخص شود. وقتی این برجسته سازی را مشاهده کردید، فایل را رها کنید تا به مکان جدید منتقل گردد.

آموزش پوشه بندی رسانه های وردپرس

گاهی اوقات، ممکن است بخواهید یک کپی از یک فایل را در یک مکان جدید ایجاد کنید. به عنوان مثال، اگر یک سایت وردپرسی که چند نویسنده دارد را مدیریت می‌کنید، شاید بخواهید نسخه مخصوص خود را از تصویر نویسنده دیگری ایجاد کنید.

اگر ترجیح می‌دهید تصویر را کپی کنید، روی آیکون Copy کلیک نمائید تا آبی شود. با کلیک کردن این پیام را نشان می دهد: “Drag and drop is set for copying files”.

آموزش پوشه بندی رسانه های وردپرس

اکنون تصویر یا هر رسانه‌ای را که می‌خواهید کپی کنید پیدا نموده و آن را به پوشه مقصد جدید بکشید. قبل از انتشار فایل، مطمئن شوید که پوشه با رنگ آبی مشخص شده است.

یک کپی از فایل ایجاد می‌شود و در حالی که فایل اصلی را در جای خود نگه می‌دارد، آن را به پوشه جدید اضافه می‌کند.

تغییر نام فایل‌ها و پوشه‌ها در پوشه‌های کتابخانه رسانه

همچنین می‌توانید با استفاده از افزونه Media Library Folders نام فایل را تغییر دهید. ابتدا فایلی را که می‌خواهید تغییر نام دهید انتخاب و بر روی چک باکس زیر آن کلیک کنید. در مرحله بعد، روی دکمه «Rename a File» که شبیه یک مداد کوچک است، کلیک کنید.

آموزش پوشه بندی رسانه های وردپرس

در پنجره باز شده، نام جدید خود را تایپ کنید. یک نام مناسب سئو می‌تواند به بهینه سازی تصاویر شما کمک کند، بنابراین توصیه می‌کنیم تا جایی که ممکن است از کلمات کلیدی استفاده کنید.

برای ذخیره نام جدید، روی دکمه Rename File کلیک کنید.

آموزش پوشه بندی رسانه های وردپرس

فقط توجه داشته باشید که نمی‌توانید پوشه‌های داخل افزونه Media Library Folders را تغییر نام دهید یا منتقل کنید. در عوض، می‌توانید در آن یک پوشه جدید در محل مورد نظر ایجاد کنید، همه فایل‌های خود را به آن منتقل کنید و سپس پوشه اصلی را حذف کنید.

هنگامی که خواستید پوشه را حذف کنید، روی آن کلیک راست کرده و گزینه “?Delete this folder” را انتخاب کنید.

اکنون پیامی خواهید دید که از شما می‌پرسد آیا واقعاً می‌خواهید پوشه را حذف کنید. برای ادامه و حذف دائمی آن، روی «OK» کلیک کنید.

گاهی اوقات، ممکن است با اینکه پوشه خالی به نظر می‌رسد، پیام «This folder is not empty and could not be deleted» را مشاهده کنید. این معمولاً به این دلیل اتفاق می‌افتد که وردپرس به طور خودکار نسخه‌های اضافی از تصاویر شما را ایجاد می‌کند که باید آنها را حذف کنید.

برای دیدن این تصاویر، کافی است روی دکمه “Sync folder contents” کلیک کنید. پس از این کار تمام تصاویر تکراری را خواهید دید که طبق روش‌هایی که گفته شد می‌توانید آن‌ها را نیز حذف کنید.

امیدواریم که این مقاله در پوشه بندی رسانه های وردپرس به شما کمک کرده باشد. با آموزش‌های بیشتر همراه وبیت باشید.

به این مطلب امتیاز دهید

امتیاز کلی : 0 / 5. تعداد آرا : 0

اولین نفر باید که به این مطلب امتیاز میدهید

وبیت این پست توسط نگارش شده است.

در کانال وبیت عضو شو تا از آخرین اخبار ، آپدیت محصولات و تخفیف ها با خبر بشی ☺ عضویت در کانال تلگرام

اشترک گذاری

مقاله های پیشنهادی

وبیت این مطالب را به شما پیشنهاد میدهد

ارسال نظر ( 0 نظر تایید )

نظرات پس از رویت و تایید مدیران نمایش داده می شود
هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !
همکاران وبیت