learndl zhaket triboon webaidin zhaket

آموزش و معرفی معماری سایت وردپرسی با 4 نکته وبیت !

آموزش معماری وبسایت وردپرسی با وبیت

همانطور که میدانید ، هر چیزی نیاز به بک گراند علمی یا همان دانش پایه خودش را دارد. (مانند طراحی سایت و علم معماری سایت ) مثلا کسی که میخواهد برنامه نویس هوش مصنوعی شود ، باید در کنار برنامه نویسی آن ، علمش را کسب کند. به این معنا که باید بتواند هر روز یا هر هفته ، کتاب مطالعه کند . یا اینکه به دانشگاه برای تحصیل بیشتر در حوزه هوش مصنوعی کند. توی این مقاله ما میخواهیم راجب علم و دانش پایه طراحی سایت صحبت کنیم . بعضیا هنوز نمیدانند که دانش پایه و علمی که باید برای طراحی سایت داشته باشند ، چی هست ؟ یا چطوری اون رو کسب کنند ! ما میخواهیم در وبیت بیشتر به این موضوع بپردازیم و سر این موضوع باهم بحث کنیم . همچنین نکاتی رو سعی میکنیم با شما به اشتراک بگذاریم که هم منطق علمی دارد و هم بر مبنای تجربه است .

 

دانش پایه یا علمی که هر طراح سایتی باید برای این شغل داشته یاد باشد ، معماری طراحی سایت است . بدین معنی که شما نیاز به یک معماری خیلی حرفه ایی یا کامل برای طراحی سایت های بی نظیر دارید . اگر دوست دارید که راجب معماری طراحی سایت بیشتر بدونید  ، پیشنهاد میکنم که وبیت رو تا انتهای آن همراهی کنید . همچنین اگر سوال یا ابهامی در رابطه با این موضوع داشتید ، میتوانید از قسمت نظرات کاربران با ما به اشتراک بگذارید .

 

معماری سایت چیست؟

در واقع منظور ما از معماری سایت در وبیت ، همان ساختار سایت است. یعنی اینکه صفحات سایت شما به چه شکل طراحی شده‌اند و این صفحات چگونه به هم مرتبط هستند. میدانید که اگر سایت بی نظمی طراحی کنید ، با مشکل روبه‌رو می‌شوید . مثلا سایتی که طراحی کردید توسط خزنده‌ها یا کراول‌های گوگل به‌درستی بررسی نمی‌شود و این عامل باعث کاهش سئو و بهینه‌سازی سایت می‌شود. معماری سایت  ارتباط مستقیمی بروی سئو دارد . یک معماری درست و حسابی به کاربران شما این امکان را می‌دهد تا راحت‌تر به صفحات مختلف سایت شما دسترسی داشته باشند که این خود درست بودن لینک‌دهی داخلی سایت شمارا نشان می‌دهد.

 

اهمیت ساختار یا معماری سایت برای سئو

یک معماری اصولی برای سایت باعث افزایش ترافیک سایت، کاهش نرخ پرش و … در وب‌سایت می‌شود . هرکدام از این عوامل باعث بهبود رتبه‌بندی سایت شما می‌شود. پس اگر معماری سایت شما مناسب نباشد، خزنده‌های گوگل زمان بسیار زیادی را صرف خزش در سایت شما می‌کنند و ممکن است که به برخی از صفحات دسترسی پیدا نکنند و آن صفحات هیچگاه ایندکس نشود که این تاثیر بسیار منفی بر روی سئو سایت شما دارد.

 

معماری پرعمق وبسایت یا Deep Architecture

صفحاتی در وبسایت وجود دارند که کاربر و کراول‌های موتور جست‌وجوگر برای رسیدن به آن صفحات باید بالای 4 یا 5 کلیک را انجام دهند. بهتره بدونید که معماری مسطح تأثیر خیلی بهتری بر سئو دارد . همچنین تجربه کاربری خوبی را برای کاربر فراهم می‌کند و کاربر در مدت‌زمان کم و با کم‌ترین تعداد کلیک به خواسته خود می‌رسد. در ضمن معماری مسطح باعث می‌شود تا معماری لینک‌ها به همه صفحات سایت به یک اندازه برسد. همچنین معماری فلت به ربات‌های خزنده گوگل اجازه می‌دهد تا تمام صفحات وب‌سایت شمارا پیدا کنند و آن‌ها را بررسی کنند.

 

سادگی معماری سایت چه تاثیری دارد

باید بدانید که اگر سایت شما دارای صفحات زیادی است ، سادگی ساختار آن بسیار اهمیت دارد. در نتیجه باید یک سلسله‌مراتب برای ساختار سایتتان در نظر بگیرید و از آن پیروی کنید. این به این معنا است که دسته‌بندی‌ها، زیر دامنه‌ها و صفحات از یک ساختار خاص پیروی کنند. استفاده از مگامنوها در بالای صفحه سایت می‌تواند به کاربران به درک بهتر ساختار سایت کمک کند. مگامنوها طوری طراحی‌شده‌اند که دارای سلسله‌مراتب هستند و باعث می‌شود که صفحه اصلی سایت خیلی شلوغ نشود و کاربر به‌راحتی بتواند به صفحه موردنظر خود برسد.

 

استفاده از لینک‌های داخلی

لینک‌دهی داخلی این امکان را برای شما فراهم می‌کند تا بین قسمت‌های داخلی سایت خود به شکل مناسبی ارتباط برقرار کنید. یکی از مزایای لینک‌های داخلی این است که می‌توانید از طریق آن به صفحه لینک داده‌شده ارزش و اعتبار دهید که تأثیر بسیار مثبتی بر سئو آن صفحه دارد.

 

استفاده از جست‌وجوی پیشرفته در سایت

استفاده از این روش می‌تواند به کاهش تعداد کلیک موردنیاز برای رسیدن به بخش موردنظر کاربر کمک کند. این روش بسیار کاربرپسند بوده و در بهبود تجربه کاربری بسیار اثر مثبتی دارد.

آموزش و معرفی معماری سایت وردپرسی با 4 نکته وبیت !

 

استفاده از نقشه سایت یا Sitemap

سایت مپ را همه جا دیدید ! مثلا در متروهای شهر تهران یا مشهد یا اصفهان و .. ، میتونید سایت مپ ها یا مپ هایی رو مشاهده کنید که دید کلی از همه مسیرهارا به مسافران میدهد . نقشه سایت یک فایل متنی حاوی تمام آدرس‌های موجود در سایت شما است. نقشه سایت به خزنده‌های موتور جست‌وجو کمک می‌کند تا بتواند به‌سادگی در تمامی صفحات سایت شما خزش کنند و صفحات را بررسی کنند. دقیقا مانند مپ مترو و مسافران ! از طرف دیگر سایت‌مپ باعث می‌شود تا شما تمامی دسته‌بندی‌ها، زیرمجموعه‌ها و صفحات سایت خود را مشاهده کنید.

به این مطلب امتیاز دهید

امتیاز کلی : 4.8 / 5. تعداد آرا : 4

اولین نفر باید که به این مطلب امتیاز میدهید

وبیت این پست توسط نگارش شده است.

معتقدم ، با اندگشتان آماده به تایپ و ذهن پر از ایده های ناب میتوانم دنیای خودم رو عوض کنم . محمدحسین هستم دانشجوی نرم افزار ، طراح وب سایت ، تولید کننده محتوای وبمستری و هر موضوعی در زمینه IT ، طراح رابط کاربری و تجربه کاربری و ...

در کانال وبیت عضو شو تا از آخرین اخبار ، آپدیت محصولات و تخفیف ها با خبر بشی ☺ عضویت در کانال تلگرام

اشترک گذاری

مقاله های پیشنهادی

وبیت این مطالب را به شما پیشنهاد میدهد

ارسال نظر ( 0 نظر تایید )

نظرات پس از رویت و تایید مدیران نمایش داده می شود
هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !
همکاران وبیت