learndl zhaket triboon hostida

آموزش و معرفی معماری سایت ( راهکارهایی برای بهبود ساختار وبسایت)

آموزش معماری وبسایت در وردپرس

همگی میدونیم که هر وسیله یا سازه ایی قبل از اینکه طراحی بشه ، معماری میشه (مثل طراحی معماری سایت) ! حالا منظورم از اینکه میگم معماری میشه چیه ؟ هر چیزی که به تکنولوژی یا بحث سازه ها ربط داشته باشه ، قطعا باید یک معماری داشته باشه . معماری خودش تعاریف مختلفی در حوزه های متفاوت داره . مثلا بعضی ها با شنیدن معماری ساختمان ، اون نقشه ها و ماکت های ساختمان به ذهن شان می آید .

 

یا برخی ها با شنیدن طرح معماری وبسایت ، فکر میکنند که منظور طرح UI  است ، اما نمیدانند که معنی معماری اینجا متفاوت تره . به طور کلی ، قراره توی این مقاله راجب معماری سایت صحبت کنیم و بگیم که چیه و چطوری میتونه به عملکرد وبسایت شما کمک کنه . پیشنهاد میکنم که وبیت رو ت انتهای این مقاله همراهی کنید . همچنین اگر سوال یا ابهامی دارید ، با ما از قسمت نظرات کاربران به اشتراک بگذارید .

 

معماری سایت چیست؟

بالاتر مثال هایی رو برای تشبیه معماری زدیم . اما در این قسمت میخواهیم تعریف کنیم که معماری سایت چیه ؟ به بیان ساده معماری سایت به معنای ساختار سایت شما است. یعنی اینکه صفحات سایت شما به چه شکل طراحی شده‌اند و این صفحات چگونه به هم مرتبط هستند.  درواقع معماری سایت مربوط به سئو صفحات داخلی وبسایت است . همچنین معماری درست وب‌سایت این امکان را به ربات‌های خزنده و کراول‌های گوگل می‌دهد تا به‌آسانی در قسمت‌های مختلف سایت شما جست‌وجو و Crawl کنند و اطلاعات موردنظر خود را به‌دست آورند.

 

یک معماری اصولی و عالی باعث افزایش نرخ کلیک و افزایش زمان حضور کاربر در وب‌سایت می‌شود . هرکدام از این عوامل باعث بهبود رتبه‌بندی سایت شما می‌شود.به این نکته دقت کنید که اگر معماری سایت شما مناسب نباشد، خزنده‌های گوگل زمان بسیار زیادی را صرف خزش در سایت شما می‌کنند و ممکن است که به برخی از صفحات دسترسی پیدا نکنند و آن صفحات هیچگاه ایندکس نشود که این تاثیر بسیار منفی بر روی سئو سایت شما دارد.

 

 

سعی کنید منو ناوبری صفحه اصلی سایت رو اصلاح کنید !

همیشه سعی کنید که منو ناوبری صفحه اصلی سایت خودتون رو بررسی کنید.  همچنین در هنگام ساخت این منو مهم‌ترین دسته‌های را در این منو قرار دهید. بر اساس فاکتور هایی که از تجربه کاربری وبسایت تون به دست می آورید ، میتوانید تصمیم بگرید که منوی ناوبری سایت تون چه شکلی باشه .

 

آموزش وردپرس و معماری طراحی سایت

 

نکته مهم در معماری سایت : استفاده از لینک‌های داخلی

لینک‌دهی داخلی بین صفحات وبسایت ، باعث میشه که بین قسمت‌های داخلی سایت خود به شکل مناسبی ارتباط برقرار کنید. در نتیجه یکی از مزایای لینک‌های داخلی این است که می‌توانید از طریق آن به صفحه لینک داده‌شده ارزش و اعتبار دهید . به نکات این چنینی در معماری کامپیوتر ، باید دقت زیادی کنید !

 

استفاده از جست‌وجوی پیشرفته

یکی از مواردی که میتونه توی معماری سایت به صورت بهینه ، مورد استفاده قرار بگیره ، جستجوی پیشرفته اس! با این روش به راحتی میتونید شاهد کاهش تعداد کلیک موردنیاز برای رسیدن به بخش موردنظر کاربر باشید. این روش بسیار کاربرپسند بوده و در بهبود تجربه کاربری بسیار اثر مثبتی دارد. یک جورایی به این روش میشه گفت که روش یوزر فرندلیه !

 

 

ساختار URL

یکی از موارد دیگری که باعث بهبود معماری سایت می‌شود استفاده از آدرس URL ساده و کوتاه است که برای مخاطبین قابل‌فهم باشد در این قسمت نمونه‌ای از ساختار URL ساده و استاندارد را به شما نشان می‌دهیم.

 

https://vebeet.com/category/subcategory/keyword-keyword/

استفاده از برد کرامب یا نقشه راه در وبسایت

سعی کنید همیشه از این بردکرامپ ها در وبسایت تون استفاده کنید . برد کرامب نقشه سایت یا همون لینک‌های مسیریابی هستند . Breadcrumbs به کاربران سایت کمک می‌کند تا درک بهتری ساختار سایت داشته باشند. بردکرامپ ها حتی به خزنده‌های گوگل برای درک بهتر ساختار یا معماری سایت کمک می‌کند. به تصویر زیر دقت کنید تا متوجه عملکرد برد کرامب شوید.

 

استفاده از تگ کنونیکال (canonical) در معماری سایت

تگ canonical یک قطعه کد است که در بخش هدر یا بالایی قرار می‌گیرد و اصلی‌ترین و مهم‌ترین نسخه یک محتوا را نشان می‌دهد. معمولاً سایت‌های فروشگاهی دارای تعداد صفحات زیادی هستند که بسیار شبیه به هم هستند بنابراین برای اینکه این صفحات شبیه به هم تأثیر منفی بر روی سئو سایت نگذارد بهتر است از تگ کنونیکال برای معرفی صفحه اصلی سایت استفاده شود.

 

استفاده از نقشه سایت یا Sitemap

نقشه سایت یک فایل متنی حاوی تمام آدرس‌های موجود در سایت شما است. نقشه سایت به خزنده‌های موتور جست‌وجو کمک می‌کند تا بتواند به‌سادگی در تمامی صفحات سایت شما خزش کنند و صفحات را بررسی کنند.

 

معماری ام وی سی

به این مطلب امتیاز دهید

امتیاز کلی : 0 / 5. تعداد آرا : 0

اولین نفر باید که به این مطلب امتیاز میدهید

وبیت این پست توسط نگارش شده است.

معتقدم ، با اندگشتان آماده به تایپ و ذهن پر از ایده های ناب میتوانم دنیای خودم رو عوض کنم . محمدحسین هستم دانشجوی نرم افزار ، طراح وب سایت ، تولید کننده محتوای وبمستری و هر موضوعی در زمینه IT ، طراح رابط کاربری و تجربه کاربری و ...

در کانال وبیت عضو شو تا از آخرین اخبار ، آپدیت محصولات و تخفیف ها با خبر بشی ☺ عضویت در کانال تلگرام

اشترک گذاری

مقاله های پیشنهادی

وبیت این مطالب را به شما پیشنهاد میدهد

ارسال نظر ( 0 نظر تایید )

نظرات پس از رویت و تایید مدیران نمایش داده می شود
هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !
همکاران وبیت