learndl خرید رپورتاژ آگهی - تریبون

آموزش و معرفی توضیحات متا + تاثیر آن در سئو

توضیحات متا و تاثیر آن بروی سئو وبسایت

تابحال توضیحات متا به گوشتان خورده ؟ اصلا میدونید توضیحات متا به چه معناست و چطوری کار میکند ؟ فایده استفاده از آن را میدانید ؟ اگر شما هم اطلاعات کافی در این باره ندارید ، بهتون پیشنهاد میکنم که وبیت رو تا انتهای این مقاله همراهی کنید . همچنین اگر سوال یا ابهامی در این باره داشتید ، با وبیت به اشتراک بگذارید .

 

توضیحات متا (Meta Description) چیست

توضیحات متا یکی از مهم‌ترین آلات در سئو وبسایت هست. در این ویدیو شما را به‌صورت کامل با توضیحات متا و چگونگی استفاده از آن آشنا خواهیم کرد. شاید شما هم تجربه داشته باشید که زمان زیادی را برای بهینه‌سازی وبسایت خود و آماده کردن توضیحات متا صرف کرده‌اید، اما در کمال تعجب، نتیجه زحمات خود را نمی‌بینید و گوگل تصمیم می‌گیرد توضیحات متفاوتی را نمایش دهد.

 

طول Meta Description باید چقدر باشد

برای این آلات که الان به صورت خیلی پرکاربرد مورد استفاده قرار میگیره ، الگوریتم هایی وجود دارد .الگوریتم‌های گوگل به صورت کلی این توضیحات را به 155-160 نویسه (کاراکتر) کوتاه تبدیل می‌کند. بهتر است توضیحات متا را حدود همان 150 الی 160 کاراکتر بنویسید. اینگونه می‌توانید یک توصیف خوب از محتوای سایت داشته باشید و کاربران را به خوبی ترغیب به کلیک کردن کنید. بنابراین به شما پیشنهاد می‌کنیم توضیحات متا را بین 150 تا 160 کاراکتر بنویسید. به خاطر داشته باشید که طول مناسب توضیح متا، بسته به موقعیت‌های مختلف، متفاوت است و هدف اصلی شما باید ارائه مطلبی مفید و با ارزش برای افزایش آمار کلیک کاربران باشد. جالب است که Meta Description همان نوشته هایی هستند که در صفحه جستجو گوگل مشاهده میکنیم .

 

اهمیت توضیحات متا

باید بگم که توضیح متا برای رتبه‌بندی موتورهای جستجو کاملا پر اهمیت است این پاراگراف‌های کوتاه فرصتی استثنایی است تا از این طریق محتوای خود را تبلیغ کنید و کاربران را قانع سازید که مطالب این سایت دقیقا همان چیزی است که به دنبال آن می‌گردند.

 

چگونه توضیح متا بنویسیم

برای نوشتن توضیحات متا یک مقاله یا پست، باید خیلی محتاطانه و عاقلانه از کلمات کلیدی مرتبط استفاده کنید. همچنین توضیحات متا باید توصیف قانع کننده‌ای ایجاد کند که جستجوگر می‌خواهد روی آن کلیک کند و وارد سایت شما شود. شما با استفاده از افزونه‌های مختلف مثل یوست سئو (Yoast SEO) و رنک مث (Rank Math) می‌توانید توضیحات فوق‌العاده‌ای برای پست‌های وبلاگ خود ایجاد کنید. اما گاهی اوقات گوگل الگوریتم خودش را دارد و در برخی موارد، ممکن است تصمیم گرفته شود قطعه‌ای از نتایج جستجو را نشان دهد که با آنچه شما نوشته‌اید هیچ مطابقتی ندارد. این موضوع بسیاری از مدیران وب‌سایت را عصبانی می‌کند و واقعا دلیل این اتفاق را نمی‌دانند. در ادامه علت‌های احتمالی این مشکل را برای شما لیست می‌کنیم.

 

الگوریتم‌های گوگل درباره توضیحات متا

الگوریتم‌های گوگل روش منحصر به فرد خود را دارند و براساس تعریف‌هایی که برای آن‌ها انجام شده عمل می‌کنند. به عنوان مثال متداول‌ترین دلیل برای اینکه گوگل توضیح متای متفاوتی نسبت به آنچه شما ارائه کرده‌اید را نشان می‌دهد، این است که الگوریتم‌های گوگل فکر می‌کنند توضیح متای شما، صرفا برای یک کاربر خاص یا برای یک جستجوی خاص، مناسب است.

 

برچسب Meta Robots را غیرفعال می‌کند

اگر صفحه دارای یک برچسب روبات‌های متا با مقدار nosnippet یا مقداری با حداکثر طول: 0 باشد، موتورهای جستجو هیچ توضیح متا در نتایج جستجو نشان نمی‌دهند. برای بررسی تگ روبات‌های متا می‌توانید کد منبع صفحه را مشاهده کنید.

 

توضیحات متا

 

نادیده گرفتن Meta Description توسط موتورهای جستجوگر

با توجه به این که در انتهای کار، تصمیم الگوریتم گوگل حرف اول را می‌زند، چندان کاری نمی توانید انجام دهید تا گوگل را مجبور به نمایش توضیحات متای خودتان کنید. متأسفانه بهترین توصیه‌ای که می‌توانیم ارائه دهیم، این است که توضیحات مختلف را امتحان کنید و نتایج را بررسی کنید تا بهترین نتیجه ممکن را بدست بیاورید.

به این مطلب امتیاز دهید

امتیاز کلی : 4.6 / 5. تعداد آرا : 5

اولین نفر باید که به این مطلب امتیاز میدهید

وبیت این پست توسط نگارش شده است.

معتقدم ، با اندگشتان آماده به تایپ و ذهن پر از ایده های ناب میتوانم دنیای خودم رو عوض کنم . محمدحسین هستم دانشجوی نرم افزار ، طراح وب سایت ، تولید کننده محتوای وبمستری و هر موضوعی در زمینه IT ، طراح رابط کاربری و تجربه کاربری و ...

در کانال وبیت عضو شو تا از آخرین اخبار ، آپدیت محصولات و تخفیف ها با خبر بشی ☺ عضویت در کانال تلگرام

اشترک گذاری

مقاله های پیشنهادی

وبیت این مطالب را به شما پیشنهاد میدهد

ارسال نظر ( 0 نظر تایید )

نظرات پس از رویت و تایید مدیران نمایش داده می شود
هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !
همکاران وبیت